kreatywni 13.03.07, 13:53 Ale tu pusto... Czy przestaliście już pić kawę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiszka Re: Pusto tu... 13.03.07, 14:03 nie...ale moze pija kawe w kawiarniach i ogrodkach po dlugich spacerkach???? mnie jakos teraz przy kompie malo co trzyma.....z reszta ciagle w rozjazdach....ale kawy pic nie przestane;) Odpowiedz Link
kashiashtheone tijgertje !!! WRÓĆ !!! 13.03.07, 18:28 Kolezanka tijgertje obraziła sie pewnie za porównanie do prostych aparatów ze jej ekspres jest "dla małpy" poszła na inne forum. Kto bedzie teraz pisał takie rzeczy zeby mi sie lekko cisnienie podnosiło ? buuuuuuuuuuuuuuuuu tijgertje !!! WRÓĆ !!! już nie będę sie czepiał twojego ekspresu ;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: tijgertje !!! WRÓĆ !!! 13.03.07, 19:52 Obiecujesz???? Mi niestety cisnienie podniosl wczoraj laryngolog:-( Kasper (lat 3) mial poltora roku temu usunietego migdala nosowego. Od stycznia dziecko non stop ma zapalenie uszu, jak nie jedno, to drugie, gorzej slyszy , a choruje wlascieiwe juz od wrzesnia:-( Wczoraj dowiedzialam sie, ze nosowy odrasta, gardlowe chronicznie zapalone do usuniecia, a do uszu konieczne dreny, jak chce dziecku sluch ratowac. No i operacja, prawdopodobnie tuz przed Wielkanoca. Na szczescie tylko pol dnia w szpitalu. Gorzej, bo ja ostatnio tez ze zdrowkiem kuleje, moje migdaly wszystkie 3 tez musze jak najszybciej usunac. W tym wieku to juz nie pryszcz i na pewno noc w szpitalu. Momi, ze warunki hotelowe, to jednak wole spac w domu. Mialam tu juz 2 operacje, niecale 3 lata temu woreczek, we wrzesniu lokiec, ale w szpitalu spedzilam tylko kilka godzin. Spalam jedna noc po porodzie i wcale mi sie to nie podobalo:-( Dzisiaj walkuje internet, bo w przyszlym tygodniu maja drzwi otwarte w szkolach i musze mlodego zapisac (pojdzie w lutym przyszlego roku), a ja jedza jestem i chce wybrac najlepsza, a nie tylko katolicka, jak sasiadki:-) Musze zmykac, ale wroce pozniej na chwilke:-) Odpowiedz Link
kashiashtheone Re: tijgertje !!! WRÓĆ !!! 13.03.07, 20:17 Poważnie. Tym bardziej ze widze ze mamy podobna historie zdrowotną ;) 4 lata temu wyrżnięty woreczek (nie mylić z moszną!), od roku mam metalowe ramie, i na nurkowanie nie jezdze bo nie moge znalezc dobrego laryngologa. Ale wierzę ze bedzie dobrze ;) Odpowiedz Link