Dodaj do ulubionych

Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent

• Gość: f Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.domainunused.net 15.04.09, 06:33
      Dobry, ale słaby głos. A ta jurorka miała ogolone pachy
    • Gość: vincent ni NIP Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 89.174.254.* 15.04.09, 07:07
      połowa sprzedawczyń z pobliskiego spozywczaka śpiewa nie gorzej niz ta kudłata z filmiku..
      F. zboczeńcu - wąsy tez ma ogolone.. Nie zauważyłeś?
    • Gość: reward Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.smtvsat.pl 15.04.09, 07:24
      Wygląda jak Klaudia Kulawik 20 lat później!!!!
    • Gość: Gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.09, 08:23
      Lubię takie momenty. Człowiek przez coś takiego staje się dużo lepszy.
    • swan_ganz Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 15.04.09, 09:12
      to mówisz Szkockie kobitki, że tam tylko takie pasztety mieszkają? Nigdy nie byłem w Szkocji i jeśli prawdę jest to co piszesz to oznacza, że nigdy tam nie pojadę; nie lubię horrorów...
      Z tym , że nie masz racji co do Polek.... Pojedź chłopie do Hiszpanii na przykłąd to zobaczysz jak powinna wyglądać prawdziwa kobieta.
    • Gość: m. Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 10:29
      a Ty swan_ganz może lepiej pojedź do Hiszpanii, zobaczyć jak wygląda prawdziwy mężczyzna.
    • Gość: psycha Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 10:44
      psychika mi wysiadla babcia zmiazdzyla
    • Gość: Amy Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: 89.167.16.* 15.04.09, 11:03
      Simonowi totalnie szczęka opadła :D Już sie szykował na jakiś złośliwy komentarz, a tu babka ma głos jak chociażby Barbra Streissand. Publiczność chyba też przytkało...
    • swan_ganz Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 15.04.09, 14:14
      "mam dreszcze" albo "Kudłata is the best - ciary mi po grzbiecie chodzą"..itd

Jasne... jak się całe życie słucha Dody bądź Feela to faktycznie - wasze ciary i łzy wzruszenia są usprawiedliwione gdy Kudłatej słuchacie :-)

Ta piętnastolatka ma znacznie lepsze wykonanie....
      www.youtube.com/watch?v=vcMJlTjzZgs
    • Gość: satija Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 15:39
      slucham tego utworu od godziny i za kazdym razem ciary mi przechodza po plecach!
    • Gość: yukishy Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.zone8.bethere.co.uk 15.04.09, 16:12
      lubię jak coś mnie zaskakuje-nie oceniajcie książki po okładce ;p
    • Gość: mysz Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.multi-play.net.pl 15.04.09, 17:54
      Swan_ganz, jak zawsze inteligęęęętnie i z polotem... Kudłata... pełna kultura, nie ma co, czapki z głów. Dziewczynie, którą podlinkowałeś, trudno odmówić głosu, ale też prawda taka, że to głos SZKOLONY. Subtelna różnica... Ale po takim, co jest w stanie napisać o obcej, chorej osobie per "Kudłata", bo nie wygląda jak piętnastka, na którą się ślini, nie spodziewam się zrozumienia tejże.
    • Gość: stonka Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 15.04.09, 17:56
      Chyba błąd jakiś wkradł się tutaj, bo Pani powiedziała, że ma 47, a nie 48 lat.
    • swan_ganz Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 15.04.09, 20:23
      > Swan_ganz, jak zawsze inteligęęęętnie i z polotem...
      dzięki Skarbie :-) Tak przy okazji - znamy się?

> Kudłata...
      no i czego się czepiasz? To przecież inna niż włochata ale za to (moim zdaniem) bardziej pieszczotliwa nazwa dla kogoś kto ma imponującą burzę nieuczesanych włosów, tak? Przy następnej wypowiedzi dodam jeszcze stosowne emotikony by było Ci łatwiej zrozumieć to co napisałem :-)

> Dziewczynie, którą podlinkowałeś, trudno odmówić głosu,
      > ale też prawda taka, że to głos SZKOLONY. Subtelna
      > różnica...

nie, te głosy nie dzieli "subtelna" różnica tylko diametralna. To jest różnica nie tylko kilku klas ale wręcz kilku poziomów szkół...
      Owszem - dla kogoś kto słucha na codzień Dody głos Boyle może brzmieć zjawiskowo ale w świecie zawodowców ta Pani jest bez żadnych szans i to mimo, ciężko musiała pracować by tak zaśpiewać jak zaśpiewała.... Chyba nie wierzysz, że ona tak prosto oderwana od garów i pralki wyszła na scenę i wydobyła z siebie to co było słychać?

> bo nie wygląda jak piętnastka, na którą się ślini, nie
      > spodziewam się zrozumienia tejże.

wszystko Ci się z dupceniem musi kojarzyć?

@ Satija.
      Skoro miałaś ciary przy Kudłatej to teraz będziesz miała orgazm :-)

www.youtube.com/watch?v=J0yFKk8BCPc
    • Gość: logan Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 16.04.09, 03:24
      swan_ganz co to k.... za nazwa/login, ale jak mówią jaka nazwa taki ty pajacu .pało jedna ty za parę będziesz łysy jak jak małpia dupa. a ona dalej będzie kudłata. najlepiej to wypier..... z tych komentarzy ze swoimi linkami i mądrościami powodzenia w karierze
    • swan_ganz Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 16.04.09, 11:06
      Logan - czy zamiast zastanawiać się nad etymologią mojego nicka nie wolałbyś pogadać o majtach Dody?
    • el_kooba Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent 16.04.09, 18:30
      swan_ganz - ja nie mam jakoś specjalnie wyrobionego słuchu muzycznego (kilkanaście lat słuchania Eugeniusza Olejarczyka i jemu podobnych odcisnęło na mnie swoje piętno), ale jakoś mnie specjalnie nie powaliły na kolana twoje linki. "Kudłata" też niespecjalnie, ale podobał mi się opad szczęk na widowni (nie wierzę jurorom, że nie widzieli wcześniej jak ona śpiewa). Generalnie od dawna wiadomo, że nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba. Dlatego nie odmawiaj ludziom przyjemności ze słuchania śpiewu pani Boyle.
    • Gość: gosc Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.itt.com 16.04.09, 18:38
      przejdz sie ulicamo polskich miast i wsi i zobczysz tak odpychajace i brzydkie, bezzebne i niemyte kobiety ze odechce ci sie wychodzic na ulice. W dodatku nie maja one 1% talentu Susan Boyle.Pozdrowionka z Ameryki
    • Gość: logan Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 16.04.09, 19:58
      majty mnie nie obchodzą zastanawia mnie za to twój powrót
    • Gość: Bolo Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.cia.com 16.04.09, 20:56
      Te piekne paniusie w komisji zazdroszcza jej skrycie glosu i telentu
    • Gość: gość Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 23:17
      zobaczcie jak smiesznie wygląda ktoś kto czuje się lepszy bo sobie bilecik kupił i ciuszki ma nowe - kasa to nie wszystko - w kazdym człowieku jest wiele zalet i nie trzeba szpanować bo na przeciwko często stoi ktoś lepszy od nas chociaż może nie wygladać :-) na super laskę
    • Gość: Gośc Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.krasnystaw.net 17.04.09, 19:34
      Coś pięknego , słuchałam z ogromną przyj.emnoscią
    • Gość: Chris Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 20:06
      Polska wersja tekstu.Chciał(a)byś spróbować zaśpiewać ? Napisz: k.tom @wp.pl
    • Gość: gosc Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:45
      słuchałem kilkanascie razy i za każdym razem łzy cisnęły sie do oczu, ta barwa głosu to jest wręcz cudowne DUZE BRAWA mam nadzeje ze nagra płyte i bede miał ją w swojej kolekcji :)
    • Gość: kill Re: Susan Boyle - nowa gwiazda Mam Talent IP: *.nitka.net.pl 17.04.09, 21:00
      Normalnie wzruszylem sie.Lezka w oku mi sie zakrecila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka