auto-da-fe 27.12.03, 16:58 Jak przyspieszyć suszenie negatywów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosteczek2 Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 27.12.03, 17:16 A po co przyspieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
auto-da-fe Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 27.12.03, 17:29 Szanowny Moście! I chciałbym, i boję się. Henryk Rogoziński umiera, szykuje ostatnią wystawę w połowie stycznia w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 27.12.03, 22:50 Zaraz czwileczkę - a czego sie Pan boi? Myszy, krzyku? Z Rogozińskim sprawdzę - a cóż to za diagnozy? Pan lekarz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 28.12.03, 19:51 Zaraz, zaraz czy to sa jakies skróty myślowe co piszesz o Panu Rogozińskim???? Bo czegoś tutaj nie rozumię. Skoro robi wystawę to i w porządku. Po co wypisywac różne teksty na forum. Co do negatywów to ja je suszę normalnie - nie przyspieszam bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
greguas Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 28.12.03, 20:27 coś mi tu nie pasuje apropo informacji o naszym Mistrzu Henryku Rogozińskim skąd wziołeś takie informacje ja nic o tym nie wiem wystawa moze i bedzei ostatnia ale zeby zaraz takimi słowami to pisać fakt mistrz miał ostatnio operację ale nie doszło do mnie zeby było coś nie tak musze koniecznie jaknajszybciej udac sie do pracowni i wybadac sytuacje, gdyz z braku czasu jestem zawieszony w prużni apropo wszelkich nowinek i czegokolwiek aha fotografia jest dziedziną wymagająca cierpliwości niektórych procesów niewarto przyśpieszać, żeby szybkie suszenie negatywów miało sens to mysle że już dawno każdy z nas by to stosował Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: Sprawa banalna - suszenie negatywów 28.12.03, 20:37 Prosze pozdrowić ode mnie Pana Rogozińskiego i życzyć udanej tej styczniowej wystawy. Odpowiedz Link Zgłoś