Dodaj do ulubionych

KOBIETY W NATARCIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:10
Ciekawi mnie,które z Was poderwały swoich chłopaków?Co prawda zdobywanie od
tysiącleci należy do płci przystojnej:)ale świat się zmienia i coraz mniej
jest kobiet,które czekają z założonymi rękami na księcia z bajki.Czy byłyście
odważne,stremowane,a może całkiem pewne siebie?i
najważniejsze.Jakich "argumentów " użyłyscie,by zdobyć tego własnie faceta?
Podzielcie się tym.Zapraszam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryb Re: KOBIETY W NATARCIU IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.10.04, 22:27
      Moja uzyla alkoholu...no i czegos tam jeszcze ale nie wypada mi o tym tu pisac...:)
    • Gość: gf Wiktorio, to sie robi prosto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:59
      za chabety i w krzaki ;)
      • Gość: ania podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:03
        wsiadłam do niego do samochodu(jest taksówkarzem)zaczęłam coś bredzić...ale
        poskutkowało.Pamiętam,że przy kolejnym kursie ze mną zatrzymał się gdzdieś na
        poboczu i dostałam najbardziej sexowny pocałunek w zyciu.Wiem,że bto był
        początek.Od roku jesteśmy razem.Planujemy ślub na przyszły wrzesień.Mój kochany
        driver...:)pozdrawiam
      • indiana_dzons gf, a co to sa "chabety"??? 16.10.04, 23:06
        no, zebym sie nie pomylila...
        • Gość: gf to zalezy od okoliczności ;D nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:07
        • Gość: magdzia jak ci się udało spotkać takiego faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:11
          ..dziś to słysze od koleżanek.Nie było prosto spotkać go "niby przypadkiem"
          zaproponowałam mu coś prozaicznego.kawę.stare? niemodne?szalone?najlepsze!!!
          • Gość: gf :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:13
            ale co? wyskakujesz zza słupa i wołasz "chce kawy!"? :)))
            • Gość: madzia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:18
              eeee nie bylejakiej kawy.bo w moim towarzystwie.:p vbył w cięzkim szoku,uznał
              zaproszenie za oryginalne i skusił się.I pomyśleć ,że kiedyś kobieta
              potrzebowała jabłka...bo kawy nie znała.
              • Gość: gf Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:22
                i co bylo dalej? :)
      • Gość: none Re: Wiktorio, to sie robi prosto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:07
        testowane.za chabety owszem.ale krzaki trochę gniotą i drapią...;p
        • Gość: gf Re: Wiktorio, to sie robi prosto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:11
          no to na siano ;P
          • Gość: vic Re: Wiktorio, to sie robi prosto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:14
            a jak będzie ta nieszczęsna igła w tym ogromnym stogu?nie życzyłabym sobie
            znaleźć jej własną pupą...odpada.
            • Gość: gf Re: Wiktorio, to sie robi prosto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:15
              och, nie rób z igły wideł ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka