Gość: frustro IP: *.future-net.pl 12.12.03, 19:56 czy głos obiektu pożądania może być wystarczającym bodźcem do osiągnięcia orgazmu przez kobietę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw5 Re: werbalne wywołanie orgazmu 12.12.03, 19:59 Kurczę...:) Nie wiem, ale jeśli tak, to... PS Skąd to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro skąd pytanie? z życia wzięte IP: *.future-net.pl 12.12.03, 20:20 kiedyś zwierzyła mi się pewna autostopowiczka,że rozmowa z facetem obok doprowadziła ją do szczytowania... nie dałem się wtedy wpuścić w maliny... ale jakieś wątpliwości pozostały... skoro rosyjski powieściopisarz mógł się poparzyć od gorąca w pochwie... to może wszystko jest możliwe... wszak życie to... przeważnie fantazja Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: skąd pytanie? z życia wzięte 12.12.03, 20:43 Rozumiem, że chcesz brać babki na głos, pewno to najwyższy stopień wtajemniczenia, jakby się nie udało, to proponuję powrót do klasyki. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: werbalne wywołanie orgazmu 12.12.03, 22:49 ja czasami szczytuję gdy słucham Cohena. To znaczy czasami słuchając Cohena siedzę na szczycie kanapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro czy aby nie ma kantów IP: *.future-net.pl 12.12.03, 22:55 szczyty najczęściej są ostre lub przejaskrawione Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: czy aby nie ma kantów 12.12.03, 22:55 kanapa musi jaskrawa w kwioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: czy aby nie ma kantów IP: *.future-net.pl 12.12.03, 23:04 może kwiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: werbalne wywołanie orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:02 zależy jak obiekt mówi i co mówi. Czy, aby to, obiekt, nie chce iść na łatwiznę i zbytnio się nie przemęczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro jak mówi dobrze to jest Ci dobrze? IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:05 jak ma być miło to mówi miło, aby zaorgazmiło... Sądzisz, że posługiwanie się językiem wymaga mniejszego wysiłku niż innym członkiem... oczywiście gdy wchodzi... w rachubę osiągnięcie celu, a nie pusty przelot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:36 werbalnie + manualnie+|wizualnie - czyli przy użyciu : języka, rąk i innych członków oraz czarem, urokiem osobistym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:55 to takie pospolite wabienie... czym się da, coś zawsze trafi...każdy głoopi to potrafi... mnie interesuje wyższa szkoła jazdy... wciąż nie uzyskuję odpowiedzi na pytanie postawione na początku... watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:03 Już odpowiedziałam - sam głos obiektu pożądania nie wystarczy, aby kobieta omdlała z rozkoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:24 jest to nie możliwe do osiągnięcia przez każdą kobietę,czy jedynie przez taką,która ma mniej czuły zmysł słuchu... jeśli zmysł słuchu gra tu główną rolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:30 czy zbytnio nie teoretyzujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:45 mnie praktycznie nie uda sie tego doświadczyć... mogę opierac sie tylko na opiniach kobiet... nie spotkałem się również z literatura na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:54 Kobietę da się werbalnie doprowadzić do orgazmu pod warunkiem, że odpowiednie słowa mężczyzna szepcze jej prosto do uszka przy tym lekko dmuchając i muskając jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.future-net.pl 13.12.03, 18:25 dmuchanie i muskanie to żaden problem, ale jakie to są słowa? może jakieś zaklęcia... możesz posunąć się dalej... w tej zdradzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:27 czułe słówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:05 to skąd taki wątek, że to kobiety osiągają orgazm "werbalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 13.12.03, 13:43 orgazm orgazmem a glos sie liczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:11 Właśnie - to ciekawe w sumie, bo podobno to u kobiet słuch jest ważniejszy niż wzrok , a nie u facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/t IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:38 i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:57 nie wierzę... potrafisz to udowodnić Gabi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:07 nie prowokuj ,nie podpuszczaj, nie wódz na pokuszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:29 no więc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:31 co więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:47 no jak to co, mam powtórzyć pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:55 sformułuj pytanie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 18:27 to będzie bez sensu... rozumiem ,że poddajesz się ? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 13.12.03, 23:35 dlaczego raczej dla kobiet? co to za określania co dla kobiet a co dla mężczyzn. to strasznie samiczo-samcze jest. ja tam uwielbiam doskonały głos w swojej słuchawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 14.12.03, 00:01 a jaki masz numer? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 14.12.03, 00:33 Gość portalu: tele-frustro napisał(a): > a jaki masz numer? 36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 14.12.03, 00:39 znaczy się S ? ciut mało... trzeba popracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.12.03, 21:07 rany, popracować przy moim wzroście 40 to już otyłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:14 można zastosować odsysanie, a tam gdzie trzeba coś zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Mowa ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:21 Kobiety wabią mężczyzn: -oblizując wargi, -odrzucając włosy do tyłu, -odsłaniając szyję, -rzucając powłuczyste spojrzenia, -głośno śmiejąc się itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro chyba najczęściej udając słodkie idiotki IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:13 niech facet myśli,że to właśnie ona jest łatwą zdobyczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: chyba najczęściej udając słodkie idiotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:40 nie znam faceta, który by na to nie poleciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: aah tak n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:27 mężczyzni dowartościowują się przy słodkich idiotkach, bo uwazają, że nie muszą się wysilać, aby np. werbalnie doprowadzić ją do orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:38 więc idą tam gdzie mają większe szanse osiagnąć sukces... kilka linijek wcześniej stwierdziłaś Gabi ,że werbalnie sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:45 Każdy, bez względu na płeć, tak woli. W mojej wypowiedzi nie ma sprzeczności, ukazałam w tej kwestii męski pogląd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:50 sądzisz,że każdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:56 mam nadzieję, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 09:19 ciekawe, ciekawe.. czytalem o mistrzach co to male ptaszki zabijali krzykiem, ale zeby kobiete do orgazmu doprowadzic glosem? hmmm... trzeba pocwiczyc, bo moze sie przydac hahaha... tylko jedno mnie niepokoi.. czy, jezeli to jest prawda, to czy powinienem teraz obserwowac swoja kobietke jak z nieznajomym rozmawia slodko przez telefon bo moze..o cholera..znaczy sie. o ops!.. ten dran wlasnie z nia to robi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro partner w sieci IP: *.future-net.pl 15.12.03, 17:35 wraz ze zmianami w najbliższym otoczeniu człowieka ubywa okazji do komunikowania sie twarzą w twarz, na rzecz quazikomunikacji za pomocą elektronicznych protez...globalizacja nie tylko zbliża ludzi ale również i oddala w sensie fizycznego kontaktu... kiedyś poszukiwało sie partnerki w zasięgu wzroku, obecnie w zasięgu sieci telekomunikacyjnej... konsekwencją tego może być również zmiana rytuałów seksualnych... być może Twoja kobietka jest prekursorem nowej fali... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 12:16 Pewnie źle zrozumiałam pytanie, nie szkodzi (śmiech). Można. Najpierw skojarzenie numer 1, znane pewnie: "Kiedy Harry poznał Sally" i ta Sally, w tej kafejce (chociaż to raczej był kiepski am. bar) pokazała, że można. Wywołała niezłe poruszenie wśród publiczności. Idę o zakład, że choć parę osób doznało tego, co ona werbalnie tylko udawała. Tak sobie kombinuję, że chodzi o rezonans. Spróbujcie na jakiejś "ofierze": odpowiednio dobrana szybkość jęków i ... powinno się udać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 12:24 > Spróbujcie na jakiejś "ofierze": odpowiednio dobrana szybkość jęków i ... > powinno się udać. trrrrrr prrrrrrrrrrrr grrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr pffffffff. drrrrrrrrrrrr...frrrrrrrrrrrrrrrr... wwwwwbrrrrrrrrrrrrr.... mmbbbbbbrbrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuu.... uffff....... dziala? tak szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ja_r?! 15.12.03, 12:44 Zdumiewasz mnie! No jasne, że nie zadziała. Pomyliło Ci się z rzężącym silnikiem. Naoliw. Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: ja_r?! 15.12.03, 12:46 kvinna napisała: > Zdumiewasz mnie! > > Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć. > Tak myślę. Dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: ja_r?! 15.12.03, 12:56 > No jasne, że nie zadziała. > Pomyliło Ci się z rzężącym silnikiem. > Naoliw. przeciez dzwiek silnika jest seksi....;) > Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć. > Tak myślę. hmmm.. czyli..czyli..te dzwieki plus wlasny orgazm... niestety w tej chwili nie moge bo w pracy jestem i nie jestem sam... sprawdze w domu, dam zac..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro każdy orgazm jest inny... więc może zajarał n/t IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: werbalne wywołanie orgazmu IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:21 zupełnie zapomniałem o tym filmie...ale sobie przypomnę,gdzieś powinienem mieć kasetę. Ten rezonans to intrygujący eksperyment... można by go w warunkach laboratoryjnych przeprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś