Dodaj do ulubionych

werbalne wywołanie orgazmu

IP: *.future-net.pl 12.12.03, 19:56
czy głos obiektu pożądania może być wystarczającym bodźcem do osiągnięcia
orgazmu przez kobietę
Obserwuj wątek
    • qw5 Re: werbalne wywołanie orgazmu 12.12.03, 19:59
      Kurczę...:) Nie wiem, ale jeśli tak, to...
      PS
      Skąd to pytanie?
      • Gość: frustro skąd pytanie? z życia wzięte IP: *.future-net.pl 12.12.03, 20:20
        kiedyś zwierzyła mi się pewna autostopowiczka,że rozmowa z facetem obok
        doprowadziła ją do szczytowania... nie dałem się wtedy wpuścić w maliny... ale
        jakieś wątpliwości pozostały... skoro rosyjski powieściopisarz mógł się
        poparzyć od gorąca w pochwie... to może wszystko jest możliwe... wszak życie
        to... przeważnie fantazja
        • qw5 Re: skąd pytanie? z życia wzięte 12.12.03, 20:43
          Rozumiem, że chcesz brać babki na głos, pewno to najwyższy stopień
          wtajemniczenia, jakby się nie udało, to proponuję powrót do klasyki.
          • Gość: frustro przyjmuję zaproszenie qw5 n/t IP: *.future-net.pl 12.12.03, 21:51
            • qw5 Oj :) 15.12.03, 12:30
              • Gość: frustro Re: Oj :) IP: *.future-net.pl 15.12.03, 17:16
                a dokładniej?
    • r.richelieu Re: werbalne wywołanie orgazmu 12.12.03, 22:49
      ja czasami szczytuję gdy słucham Cohena.

To znaczy czasami słuchając Cohena siedzę na szczycie kanapy
      • Gość: frustro czy aby nie ma kantów IP: *.future-net.pl 12.12.03, 22:55
        szczyty najczęściej są ostre lub przejaskrawione
        • malvvina Re: czy aby nie ma kantów 12.12.03, 22:55
          kanapa musi jaskrawa
          w kwioty
          • Gość: frustro Re: czy aby nie ma kantów IP: *.future-net.pl 12.12.03, 23:04
            może kwiety?
    • Gość: Gabi Re: werbalne wywołanie orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:02
      zależy jak obiekt mówi i co mówi.
      Czy, aby to, obiekt, nie chce iść na łatwiznę i zbytnio się nie przemęczać?
      • Gość: frustro jak mówi dobrze to jest Ci dobrze? IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:05
        jak ma być miło to mówi miło, aby zaorgazmiło... Sądzisz, że posługiwanie się
        językiem wymaga mniejszego wysiłku niż innym członkiem... oczywiście gdy
        wchodzi... w rachubę osiągnięcie celu, a nie pusty przelot.
        • Gość: Gabi Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:36
          werbalnie + manualnie+|wizualnie - czyli przy użyciu : języka, rąk i innych
          członków oraz czarem, urokiem osobistym
          • Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:55
            to takie pospolite wabienie... czym się da, coś zawsze trafi...każdy głoopi to
            potrafi... mnie interesuje wyższa szkoła jazdy... wciąż nie uzyskuję
            odpowiedzi na pytanie postawione na początku... watku
            • Gość: Gabi Re: Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:03
              Już odpowiedziałam - sam głos obiektu pożądania nie wystarczy, aby kobieta
              omdlała z rozkoszy
              • Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:24
                jest to nie możliwe do osiągnięcia przez każdą kobietę,czy jedynie przez
                taką,która ma mniej czuły zmysł słuchu... jeśli zmysł słuchu gra tu główną
                rolę
                • Gość: Gabi Re: Kobietę wabi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:30
                  czy zbytnio nie teoretyzujemy
                  • Gość: frustro Re: Kobietę wabi się IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:45
                    mnie praktycznie nie uda sie tego doświadczyć... mogę opierac sie tylko na
                    opiniach kobiet... nie spotkałem się również z literatura na ten temat
                    • Gość: Gabi Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:54
                      Kobietę da się werbalnie doprowadzić do orgazmu pod warunkiem, że odpowiednie
                      słowa mężczyzna szepcze jej prosto do uszka przy tym lekko dmuchając i muskając
                      jezykiem
                      • Gość: frustro Re: Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.future-net.pl 13.12.03, 18:25
                        dmuchanie i muskanie to żaden problem, ale jakie to są słowa? może jakieś
                        zaklęcia... możesz posunąć się dalej... w tej zdradzie ?
                        • Gość: Gabi Re: Zdradzę Ci tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:27
                          czułe słówka
    • Gość: Gabi Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 10:05
      to skąd taki wątek, że to kobiety osiągają orgazm "werbalnie"
      • malvvina Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 13.12.03, 13:43
        orgazm orgazmem a glos sie liczy :-)
        • Gość: gf Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 14:11
          Właśnie - to ciekawe w sumie, bo podobno to u kobiet słuch jest ważniejszy niż
          wzrok , a nie u facetów.
      • Gość: frustro bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/t IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:07
        • Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:38
          i vice versa
          • Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:57
            nie wierzę... potrafisz to udowodnić Gabi?
            • Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:07
              nie prowokuj ,nie podpuszczaj, nie wódz na pokuszenie
              • Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:29
                no więc ?
                • Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:31
                  co więc?
                  • Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:47
                    no jak to co, mam powtórzyć pytanie?
                    • Gość: Gabi Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:55
                      sformułuj pytanie inaczej
                      • Gość: frustro Re: bo mężczyzna osiągnie orgazm i bez kobiety n/ IP: *.future-net.pl 13.12.03, 18:27
                        to będzie bez sensu... rozumiem ,że poddajesz się ?
      • r.richelieu Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 13.12.03, 23:35
        dlaczego raczej dla kobiet? co to za określania co dla kobiet a co dla
        mężczyzn. to strasznie samiczo-samcze jest.
        ja tam uwielbiam doskonały głos w swojej słuchawce
        • Gość: tele-frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 14.12.03, 00:01
          a jaki masz numer?
          • r.richelieu Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są 14.12.03, 00:33
            Gość portalu: tele-frustro napisał(a):

> a jaki masz numer?

36
            • Gość: frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 14.12.03, 00:39
              znaczy się S ? ciut mało... trzeba popracować
              • Gość: Richelieu* Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.12.03, 21:07
                rany, popracować
                przy moim wzroście 40 to już otyłość
                • Gość: frustro Re: Sextelefony raczej dla mężczyzn są IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:14
                  można zastosować odsysanie, a tam gdzie trzeba coś zostanie
    • Gość: Gabi Mowa ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 15:21
      Kobiety wabią mężczyzn:
      -oblizując wargi,
      -odrzucając włosy do tyłu,
      -odsłaniając szyję,
      -rzucając powłuczyste spojrzenia,
      -głośno śmiejąc się itp. itd.
      • Gość: frustro chyba najczęściej udając słodkie idiotki IP: *.future-net.pl 13.12.03, 16:13
        niech facet myśli,że to właśnie ona jest łatwą zdobyczą
        • Gość: ? CO NA TO TRSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:25
        • Gość: Gabi Re: chyba najczęściej udając słodkie idiotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:40
          nie znam faceta, który by na to nie poleciał
          • Gość: frustro aah tak n/t IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:17
            • Gość: Gabi Re: aah tak n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:27
              mężczyzni dowartościowują się przy słodkich idiotkach, bo uwazają, że nie muszą
              się wysilać, aby np. werbalnie doprowadzić ją do orgazmu
              • Gość: frustro a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:38
                więc idą tam gdzie mają większe szanse osiagnąć sukces... kilka linijek
                wcześniej stwierdziłaś Gabi ,że werbalnie sie nie da
                • Gość: Gabi Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:45
                  Każdy, bez względu na płeć, tak woli.
                  W mojej wypowiedzi nie ma sprzeczności, ukazałam w tej kwestii męski pogląd
                  • Gość: frustro Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.future-net.pl 13.12.03, 17:50
                    sądzisz,że każdy?
                    • Gość: Gabi Re: a nie dlatego,że wolą zwycięstwa od porażek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 17:56
                      mam nadzieję, że nie
    • j_ar Re: werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 09:19
      ciekawe, ciekawe.. czytalem o mistrzach co to male ptaszki zabijali krzykiem,
      ale zeby kobiete do orgazmu doprowadzic glosem? hmmm... trzeba pocwiczyc, bo
      moze sie przydac hahaha... tylko jedno mnie niepokoi.. czy, jezeli to jest
      prawda, to czy powinienem teraz obserwowac swoja kobietke jak z nieznajomym
      rozmawia slodko przez telefon bo moze..o cholera..znaczy sie. o ops!.. ten dran
      wlasnie z nia to robi?????
      • Gość: frustro partner w sieci IP: *.future-net.pl 15.12.03, 17:35
        wraz ze zmianami w najbliższym otoczeniu człowieka ubywa okazji do
        komunikowania sie twarzą w twarz, na rzecz quazikomunikacji za pomocą
        elektronicznych protez...globalizacja nie tylko zbliża ludzi ale również i
        oddala w sensie fizycznego kontaktu... kiedyś poszukiwało sie partnerki w
        zasięgu wzroku, obecnie w zasięgu sieci telekomunikacyjnej... konsekwencją
        tego może być również zmiana rytuałów seksualnych... być może Twoja kobietka
        jest prekursorem nowej fali...
    • kvinna werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 12:16
      Pewnie źle zrozumiałam pytanie, nie szkodzi (śmiech).

Można. Najpierw skojarzenie numer 1, znane pewnie: "Kiedy Harry poznał Sally" i
      ta Sally, w tej kafejce (chociaż to raczej był kiepski am. bar) pokazała, że
      można. Wywołała niezłe poruszenie wśród publiczności. Idę o zakład, że choć
      parę osób doznało tego, co ona werbalnie tylko udawała.

Tak sobie kombinuję, że chodzi o rezonans.
      Spróbujcie na jakiejś "ofierze": odpowiednio dobrana szybkość jęków i ...
      powinno się udać.
      Dobranoc.
      • j_ar Re: werbalne wywołanie orgazmu 15.12.03, 12:24
        > Spróbujcie na jakiejś "ofierze": odpowiednio dobrana szybkość jęków i ...
        > powinno się udać.

trrrrrr prrrrrrrrrrrr grrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr pffffffff.
        drrrrrrrrrrrr...frrrrrrrrrrrrrrrr... wwwwwbrrrrrrrrrrrrr....
        mmbbbbbbrbrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuu.... uffff....... dziala? tak szczerze?
        • kvinna ja_r?! 15.12.03, 12:44
          Zdumiewasz mnie!

No jasne, że nie zadziała.
          Pomyliło Ci się z rzężącym silnikiem.
          Naoliw.

Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć.
          Tak myślę.
          • qw5 Re: ja_r?! 15.12.03, 12:46
            kvinna napisała:

> Zdumiewasz mnie!
            >
            > Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć.
            > Tak myślę.
            Dobre:)
          • j_ar Re: ja_r?! 15.12.03, 12:56
            > No jasne, że nie zadziała.
            > Pomyliło Ci się z rzężącym silnikiem.
            > Naoliw.

przeciez dzwiek silnika jest seksi....;)

> Aby wywołać orgazm, samemu trzeba go mieć.
            > Tak myślę.

hmmm.. czyli..czyli..te dzwieki plus wlasny orgazm... niestety w tej chwili
            nie moge bo w pracy jestem i nie jestem sam... sprawdze w domu, dam zac.....

:)))
          • Gość: frustro każdy orgazm jest inny... więc może zajarał n/t IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:25
      • Gość: frustro Re: werbalne wywołanie orgazmu IP: *.future-net.pl 15.12.03, 21:21
        zupełnie zapomniałem o tym filmie...ale sobie przypomnę,gdzieś powinienem mieć
        kasetę. Ten rezonans to intrygujący eksperyment... można by go w warunkach
        laboratoryjnych przeprowadzić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka