siwa_zakiwala_sie_na_smierc 18.06.07, 05:35 na wycieczke rowerowa w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 08:30 A jesteś z Wawy? Powiedz mi kim jesteś - czy jesteś nowa/nowy czy to Ty euforyk albo inny typ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 18.06.07, 09:08 skontaktuj sie z Zyrafa no i koniecznie z Olla Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 09:57 Ja bym się przejechał z chęcią ale nie wiem kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 12:34 nie musza sie zglaszac, ja jade indywidualnie, spotamy sie pod ksiegarnia medyczna, tam sa fajne ksiazki , ilustrowane, zagraniczne nawet Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 18.06.07, 13:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:04 drzewa przy drodze tez sie znaja, chyba ze poscinali, wandale Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:05 poslac kogos to taki wytrych... do zdrowia , kazdego mozna teoretycznie,opluc, otwarte bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 [...] 18.06.07, 13:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:20 nie Tristka ja nie jade... z oczywistego powdu, którego tu nie bede pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:05 Ja chentnie proponuje las kabacki ----> willaanoóf ----> knajpa -----> klubik -------> ? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:06 i nie masz niby czasu tak? proponowałem spotkanie dzisiaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 18.06.07, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Szukam chetnych 18.06.07, 13:14 dzisiaj nie mam. będe miał w od piątku Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 [...] 18.06.07, 13:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 18.06.07, 14:51 a ty trist jechac nie chcesz? zabralabys dziecko, polubiloby sie z suchym. siwa a moze ty bys sie odciela od tego kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 18.06.07, 15:50 dziecko ma sesje, a Suchy dal jej juz dawno kosza. ja jestem indywidualistka i nie jestem pewna, czy bym chciala w depresyjnym peletonie pojechac. ale Zoltanka chetnie bym poznala Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Szukam chetnych 18.06.07, 15:55 Zoltanek jest za wygodny, przyczepił przyczepkę do mojego składaka, i podążamy w stronę granicy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:00 TRISKTA MASZ DZIDZI PŁCI PIEKNEJ? ale Ci fajnie! ściskam Ola a co studiuje niebianskie dziewcze? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:11 dzidzia lat 21 to emocjonalny gangster i powinnas mi raczej wspolczuc. bywa incydentalnie na forum i nie upowaznila mnie do udzielania szczegolowych informacji na jej temat. mieszkam na mokotowie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:12 ursynów niedaleko sggw ar ! dziwne bo kiedys pisalysmy na prva i zapamietałam ten żoliborz :( ale nie studiuje psychiatry czy psychologii? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:16 no to o rzut beretem mieszkamy bo ja nad dolinka s. z priva pamietam, ze mi nie odpowiedzialas w jakiej mieszkasz dzielnicy, a ja nigdy na zoliborzu nie mieszkalam. to moze sie kiedys wybierzemy we dwie do kabat? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:00 Zoltanek jest z grubsza moim sasiadem i nie da sie wykluczyc, ze minelismy sie nie raz w lesie kabackim Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:01 w lesie kabackim? a to TY nie mieszkasz na żoliborzu? bo las kab niedaleko mnie jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: Szukam chetnych 18.06.07, 16:14 Ja bym się może wybrała. Ale do Lasu Kabackiego to nie dam rady dojechać. Czy można z rowerem wejść do metra? Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 18.06.07, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 18:12 nie potrzeba nawet internetu. wystarczy sama mysl i marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 18:42 albo noradrenalina. i serotonina. i ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 18:16 bedzie_miec_wyrzuty_sumienia_siwa jak_tej_smierci_nie_odkiwa Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 19:09 calkiem jak hehe. takiemu wystarczy sie troche wirtualnie pohehac i juz ma lepszy humor. a w realu jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 19:12 w miejscu,gdzie rodzina razem z lekarzem (badzmy obiektywni), gdzie rodzina z lekarzem staja sie niebezpieczni dla zdrowia a nawet zycia pacjenta, ze strony pacjenta wyrzuty sumienia znacznie sie redukuja chodzi tylko o formalne prawo i wrodzone zdolnosci w pozbywaniu sie szkodnikow, jednak w pewnych sytuacjach najgorszy palant nie ma zadnych wyrzutow Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 19:14 <<"calkiem jak hehe. takiemu wystarczy sie troche wirtualnie pohehac i juz ma lepszy humor. a w realu jest jak jest." - to idz sie hehaj w realu, madralo Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Koniec wycieczki. 18.06.07, 19:35 tak nasza forumowa hehaczka jest beznadziejna...Kup se chienę i ona będzie sie za ciebie śmiała Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 18.06.07, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek W ogóle 18.06.07, 21:46 ja jestem chętny. zdrowo, na powietrzu i bezalkoholowo. tak, to to co trzeźwe zoltanki lubią najbardziej. tak więc w ten wikend byłoby najs. Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 18.06.07, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Rower 18.06.07, 22:25 No nieee... Taki piekny pomysl, a tak sie watek zdekonkretyzowal. Ja bym sie wybrala, najlepiej po Muranowie lub Zoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Szukam chetnych 19.06.07, 15:24 a moje posty to gdzie?????????????? to juz nie wolno napisac, ze jokker prostak, a Euforyk przystojny?? jakas psychiatryczna moderacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Szukam chetnych 19.06.07, 16:49 Euforyk przystojny, w moim typie. Mnie się podoba, tylko szkoda że zaczął się golić bo lubię facetów z 2 dniowym zarostem. Mmmm:P :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Szukam chetnych 19.06.07, 18:18 czekolada_z_orzechami napisała: > Euforyk przystojny, w moim typie. Mnie się podoba, tylko szkoda że zaczął się g > olić bo lubię facetów z 2 dniowym zarostem. Mmmm:P nooo, z zarostem to on jak artysta wyglada, super chyba Czekolado mamy podobny gust Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 19.06.07, 18:29 komputer powinien startowac z DOSa, zeby glupawe kobietki nie mogly tego wlaczac, Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Szukam chetnych 19.06.07, 18:33 sneeper_1 napisał: > komputer powinien startowac z DOSa, zeby glupawe kobietki nie mogly tego wlacza > c, > komputer sneepera startuje z DOSa, a głupawy sneeper widzi ikonki windowsa na czarnym ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 19.06.07, 18:33 <<<<"Euforyk przystojny, w moim typie. Mnie się podoba, tylko szkoda że zaczął się golić bo lubię facetów z 2 dniowym zarostem. " Mmmm:P na psychiatrii ekstra strzyga i gola, potem nie tylko jest lysina, ale nawet nie rosnie, ani broda, ani wlosy na lysej glowie, ani mysli w glowie,a wiec nawet od srodka ostrzyga,...taka skrobanka mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
j215 [...] 19.06.07, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Wycieczka??? 20.06.07, 08:37 No więc co z tą wycieczką? Są chętni czy nie? Bo ja się piszę jak najbardziej, a co do traski to się dostosuję. Ale oczywiście wrzucę też swojego pomysła - może Powsin? :) No dawać, dawać. Co będziecie w domu siedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Wycieczka??? 20.06.07, 09:29 przeciez Powsin i Kabaty to ta sama wycieczka. jakby zrobic zbiorke w okolicach metra Kabaty, to i Zoliborz by dojechal komfortowo, a traske mozna wtedy przedluzyc do Konstancina no to rzucaj termin, Euforyku! Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Nie męczyć Euforyka. 20.06.07, 12:12 Ale się czepiłyście tego euforka.On sobie tak rzucił z tą wycieczką,chęci mu dawno przeszły a wy mu nie dajecie spokoju.Wiele miesięcy temu tez rzucił hasło spotkania,wyszła hryja.Może nie męczcie chłopa nie odpoczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Nie męczyć Euforyka. 20.06.07, 12:20 i bez Euforyjki, lykajac ten sam Tisercin,robi sie slabo, na widok przerzutki,wjazdu pod gorke mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Nie męczyć Euforyka. 20.06.07, 12:25 mozna wlezc do autobusu z rowerem, w razie przemeczenia, w ZOO jest bardzo ladnie, Odpowiedz Link Zgłoś
micaela [...] 20.06.07, 12:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: Szukam chetnych 20.06.07, 13:49 Bawcie się chore dzieci natury -ja spadam nad wodę.... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 20.06.07, 13:50 oj nie tylko nie nad wodę bo ryby potopisz;d Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 20.06.07, 15:47 to jedziemy do Powsina? Spotkać sie mozemy przy lazienkach w sobote w samo poludnie. Warszawiacy z poludnia dolacza sie na przyklad w wilanowie. Na pewno rozpoznaja peleton zlozony z wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: Szukam chetnych 20.06.07, 15:53 Ja się piszę.. To o 12.00 w którym miejscu przy Łazienkach? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 20.06.07, 16:02 miejsca niemozna podac dokladnie bo psychiatrzy mogliby nas namierzyć. proponuje na poczatku gorki przy agrykoli. ale nie napiszena forum czy na gorze czy na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Szukam chetnych 20.06.07, 16:09 gdzie znowu kiwasz? jeśli tam gdzie myślę to łokej. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: Szukam chetnych 20.06.07, 16:17 Jestem za. Określenie "depresyjny peleton" mnie przekonało. Takiej okazji nie mozna przegapić. Psychiatrom możemy ucieć, chyba, że oni będą na motorach! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 20.06.07, 17:05 wlasnie, niektorzy nadadza sie na ochroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:03 termin wycieczki sie zbliza......nadchodzi czas gdy pierwsze zachlysniecie pomyslem wygasa i nadchodzi jego zmudna realizacja. to odziela twardych od miekich. czy ktos jeszcze chce jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:07 to bedzie wycieczka na miare wycieczki na ryby z lotu nad kukulczym gniazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:14 No no, widzę Euforyku, że awansowałeś na forumowego McMurphego! I coś czuję, że sprostasz tej roli, ja tam w każdym razie życzę powodzenia, podoba mi się to,kurcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:22 mnie toże:) kurcze przebija moją pozycję forumowego downa;d Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:23 znczy nie to że on jest downem tylko ja;d nie miałem niczego obraźliwego na myśli-ech ten zoloft Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 17:52 Serdecznie zapraszam pania Lube. dawno jej nie bylo na forum, ale moze przypadkiem przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Szukam chetnych 22.06.07, 15:09 Aż Wam zazdroszczę, czy wzorem Olli każdy zabierze krzesło i sznur? Odpowiedz Link Zgłoś
cassandra Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:19 siwa_zakiwala_sie_na_smierc napisał: > to bedzie wycieczka na miare wycieczki na ryby z lotu nad kukulczym gniazdem. nie wyobrazam sobie, zeby taka imprezka odbyla sie beze mnie. proponuje zbiorke na ul.sobieskiego 3/5/7 czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:21 to moze opowiesz gdzie te lube zabieracie we warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:24 a ty sneeper bys nie wyskoczyl na wycieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:27 wyskoczyc, pesteczka, ale trzeba jeszcze przestrzegac przpisow ruchu rowerowego Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:28 <<<ul.Sobieskiego 9 moze przed izba przyjec?" - dobrze sie sklada, i tak mnie tam do psychiatryka nie wezma, bo najpierw dostane zawalu serca Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:29 i jeszcze na dodatek czcij ojca i matke swoja Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:31 wykonalem telefon na pogotowie, ledwo sluchawka mi z rak nie wypadla, a tam dowiaduje sie - prosze szybko przyjechac , bo nie klubimy czekac, co sie bierze w razie zaslabniecia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:36 i co sie z nia robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 18:39 teatralnie wypuszcza z reki i upada. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna_poczytalnosc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 19:22 opodloge rzuca, tlucze szklanka po lapkach, a wlasnie chcialem zakomunikowac ze wygladalo to na tak zwany "kociol", czyli wsype, ale ucze sie zasad stopniowo, dziekuje, dobrze zem w domu zostal, czesc Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 21.06.07, 20:08 nie jade na wycieczke i znikam z tego forum zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Szukam chetnych 21.06.07, 23:40 Probujemy dalej i jedziemy. sobota 12, wejscie do Lazienek od strony Belwederu (tam, gdzie pomnik). Ktos jeszcze chce? Mam czerwony rower i nadzieje na ladna pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Szukam chetnych 22.06.07, 08:49 brawo, Obatala!!! bardzo rozsadnie przejelas inicjatywe. byc moze to tylko chwilowy kryzys naszego Mc Murphy'ego. miejsce zbiorki lepsze. ja mam w poniedzialek egzamin wiec nie jestem pewna czy dam rade, ale nie wykluczam ze przyjade Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 11:12 tristezza wsiada na rower a wy blokujecie droge jakiemus wnerwionemu na maxa kierowcy, ja daje znak i... puszczacie wnerwionego kierowce prosto na nadjezdzajaca tristezze,...i juz nikt mnie przesladowal nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 22.06.07, 11:54 Sneeper, dlaczego Ty mnie tak ostatnio nie lubisz? a tak sie nam przyjemnie na gg rozmawialo, juz nie pamietasz? jesli chcesz moge wiecej nic juz nigdy do Ciebie nie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: Szukam chetnych 22.06.07, 15:56 Ja jednak nie pojadę, przeceniłam swoją kondycję, nie dam rady dojechać do W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 16:25 no to klopot, po takiej jezdzie to tylko do lekarza, jak powiadal wybitny polski chirurg prif Rydygier, kobieta najbardziej nadaje sie zeby zbadac facetowi...... takez na zajeciach ,kiedy napatoczyla sie studentka feministka, dostawala zawsze takie samo zadanie do przecwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 16:29 nie gniewam sie na ciebie tristezza, nawet mam dobry humor, bo wrocilem z EEG Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 22.06.07, 20:24 sneeper_1 napisał: > nie gniewam sie na ciebie tristezza, > nawet mam dobry humor, bo wrocilem z EEG bardzo sie ciesze, Sneeper, ze sie nie gniewasz i fajnie, ze masz dobry humor piszesz najciekawsze posty na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Szukam chetnych 22.06.07, 20:51 tristezza napisała (do sneepera) > piszesz najciekawsze posty na tym forum > sneeper_1 napisał: > "powinni mi za to zaplacic " Wielcy artyści zawsze wyprzedzali swoją epokę i byli niezrozumiali i odrzucani przez swych współczesnych. Nieliczni jedynie potrafili dostrzec ich geniusz. I jedni i drudzy zazwyczaj marnie kończyli, ale pośmiertnie zyskiwali sławę. Trist, masz szansę stać się dla Sneepera kimś jak nie przymierzajac Zborowski dla Modiglianego. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 22.06.07, 20:58 sadzisz, ze powinnam udostepnic mu najwiekszy pokoj w mojej chalupie, a do tego dolaczyc stypendium? ps.Rain.dog, moglabys napisac ile lat ma Twoj syn? Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Szukam chetnych 22.06.07, 21:12 tristezza napisała: > sadzisz, ze powinnam udostepnic mu najwiekszy pokoj w mojej chalupie, a do tego > > dolaczyc stypendium? > Jeśli głeboko wierzysz, że dzięki temu powstałoby jakieś wiekopomne dzieło, to czemu nie? Przysłużyłabyś się ludzkości. > ps.Rain.dog, moglabys napisac ile lat ma Twoj syn? Mogę zapytać na cóż Ci ta wiedza? Tak się zawsze zaczyna, wiek a jaki rozmiar buta a kolor oczu a numer pesel, a potem ni stąd ni zowąd kumple zaczną za nim wołać: Eeee, twoja stara pisze o tobie na forum deprsja! ale obciach Anonimowość w sieci to największe złudzenie XXI wieku,nawet mskaiq o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Szukam chetnych 22.06.07, 21:31 nie mozna wykluczyc, ze Sneeper jest jakas wazna postacia krakowskiej bohemy, tylko nie umiemy go zidentyfikowac o syna pytalam, bo mam nieszczescie miec corke o szalenie podobnych obyczajach Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 21:43 bardzo smieszne, ide wziewnac salbutamol ,i zyban rownoczesnie bo mnie zatyka Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Szukam chetnych 22.06.07, 21:51 Jesteś z Krakowa Sneeper? Tam mają fajny psychiatryk. Czule go wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Szukam chetnych 22.06.07, 21:48 tristezza napisała: > o syna pytalam, bo mam nieszczescie miec corke o szalenie podobnych obyczajach > Widocznie ten rocznik tak już ma.Może to ten Czarnobyl? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 22:01 dla kobiet psychiatryk, ale zeby zamknac,i skazac,najpierw trzeaba wynajac prywatnego detektywa, /zabojstwo + porwanie, help !! Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: Szukam chetnych 22.06.07, 16:32 > kobieta najbardziej nadaje sie zeby zbadac facetowi...... nie dość, że głupoty piszesz, to jeszcze jesteś agresywny i męskim szowinistą. Ale to już twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 16:35 nie, to profesor Ludwik Rydygier tak nauczal, szkoda ze nie zyje obecnie,...on by wiedzial co zrobic ze strajkami Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 16:38 najpierw taka marudzi i strajkuje ze nie chce byc kura domowa i idzie do pracy, zostaje pielegniarka, i za chwile znow strajkuje bo jej sie nie chce pracowac, Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Szukam chetnych 22.06.07, 17:04 ku.., sneeper, czy ty mozesz choć raz się zastanowić, zanim coś napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: Szukam chetnych 22.06.07, 17:10 tu nie ma znaczenia płeć, tak samo mężczyźni górnicy i lekarze strajkują, a w takim razie po co szli do pracy, jak im się nie chce pracować, jak mogli być kurami domowymi. Jednakże,chyba kościół katolicki wyznaje taką zasadę, że mężczyzna powinien panować nad kobietą (dostałam taką modlitwę na naukach przedmałżenskich dla przyszłych mężów: żebym umiał mądrze panować nad domem), nie wiem sama, chciałabym się w pełni zgadzać z nauką kościoła, ale z tym jakoś nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 22.06.07, 17:25 moze kobieta ,podobnie jak nadpobudliwe dziecko,ktoremu na wszystko sie pozwala, w pewnym momencie zaczyna sie bac swojej nadmiernej wolnosci, a to kabel moge wsadzic do kontaktu, a to po gzymsie pospacerowac, to zrobic ognisko w pokoju, i dziecko zdaje sobie sprawe, ze bez zakazow rodzicielskich nie jest bezpieczne ,i idylla sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 22.06.07, 20:28 lapka zabandazowana, moge jechac. jest jeszcze ktos chetny ? ester? obata? Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Szukam chetnych 22.06.07, 23:04 Jade, jade. Nastawilam juz budzik, a to polowa sukcesu. Oby nie padalo. Ciekawe, ile nas w koncu bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Szukam chetnych 22.06.07, 23:30 sneeper_1 napisał: > budzik z konewka ? Oj, przydalby sie. A Ty sneeper jedziesz czy pielisz ogrodek? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 23.06.07, 00:39 wyjezdzaja ,a ja zostaje w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 23.06.07, 09:12 To jak ktos chce jechac to niech dzwoni pod numer : 886 411 834 Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 23.06.07, 10:02 Jade. Niech ktos zadzwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 23.06.07, 10:11 Naprawde jade... Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Szukam chetnych 23.06.07, 11:25 Ja tez jade. A zaczyna sie burza... Co to bedzie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelly36 Re: Szukam chetnych 23.06.07, 10:13 a tam opie.. mnie jakis facet, albo co gorsza jakas straszna gruba agresywna baba,...w razie czego zapisalem Odpowiedz Link Zgłoś
nelly36 Re: Szukam chetnych 23.06.07, 10:15 dobra, ja wszystko zapisuje, nawet rejestracje samochodow, taka przykra mania anankastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 23.06.07, 19:53 Stchorzyliscie. Siostra odzialowa powiedziala ze nie dostaniecie podwieczorka jesli pojedziecie? Przyjechala śliczna Obtalala, przy ktorej czulem sie jak gnojek. Doznalem urazu narcystycznego. Juz nigdy nie spotkam sie z nikim. Zaliczylem dwie wywrotki. Jedna przed samochodem policyjnym. Chcialem przejechac na czerwonym swietle, myslalem ze nikt nie jedzie. Owszem nic nie jechalo, ale za to policyjny woz stal na pasach. W czasie pierwszej wywrotki rozwalilem hamulec i mialem problem z wychamowaniem na widok wozu. znow wywinelem kozla. Policjanci chyba docenili ofiarnosc z jaka oddalem szacunek im chcac hamowac, bo nawet nie wyszli z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miodunia Re: Szukam chetnych 23.06.07, 20:03 siwa_zakiwala_sie_na_smierc napisał: > przy ktorej czulem sie jak gnojek. Doznalem urazu to chyba dobrze, ze cos czules? Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: Szukam chetnych 23.06.07, 20:35 Ano, jest czego zalowac. Nawet pogoda dopisala. Krakusi sa poniekad usprawiedliwieni, a Siwa to fajny gosc z duzym poczuciem humoru. Wnioskujac z nicka spodziewalam sie kobiety, a tu niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: Szukam chetnych 24.06.07, 01:01 dopiero wrocilem z wycieczki. noca jedzie sie przez miasto jak po autostradzie. www.wrzuta.pl/audio/ASrmM3JsiN/kury_-_chryzantemy_zlociste Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 24.06.07, 01:16 dobrze ze jakis facet po ciemku na siwego nie wpadl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 01:20 heil hitler, jestem sneeper, ukradlem "Madonne z wielkim Cycem" Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 01:27 nie ale widzielismu szpital psychiatryczny na Sobieskiego. jechalismy miedzy protestujacymi siostrami i policcjantami stojacymi w rzedzie z palami. wtedy chcialem puscic kierownice rece wyciagnac na boki, w strone siostr pokazac znak zwyciestwa a w strone psow z palami fucka. a moze to byly siostry odzialowe? i trzebabylo krzyknac : Dalej psy, za paly, za krzywde nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 01:32 te kobiety powinny wrocic do domow i zajac sie swoimi dziecmi, bo przez nie mezczyzni nie maja pracy w Kraju, nawet niewinne klamstwo powoduje wydluzanie sie nosa, robi sie coraz dluzszy ,taaki dlugi ze robi sie z niego krawat i wtedy mozna sie na wlasnym klamswie powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 10:09 wedlug psychoanalizy to matki sa powodem nieszczesc ludzkosci. w locie nad kukulczym byli mezczyzni zdominowani przez kobiety. wszystkie kobiety tam wystepujace oprocz dziwek byly zle. kobieta zniszczyla ojca indianina, matka zniszczyla syna, ku.. zona zniszczyla innego pacjenta, siostra odzialowa rzadzila. a sneepera matka zaprowadzila do szpitala. dlatego drogie wyzwolone forumowiczki ciszej nad ta trumna. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 11:18 dlatego najbardziej przesrane maja dzieci wychowywane przez lesbijki. pamietam mniej wiecej taki dialog z Woody Allena: dwie matki? przeciez z jedna nie sposob wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
stoliczku.otworz.okno Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 11:21 << li mezczyzni zdominowani przez kobiety. wszystkie kobiety tam wystepujace oprocz dziwek byly zle. kobieta zniszczyla ojca indianina, matka zniszczyla syna, ku.. zona zniszczyla innego pacjenta, siostra odzialowa rzadzila. a sneepera matka zaprowadzila do szpitala."" dziadek mojej matce w 41 roku, zlosliwie dal na imie Wanda, swiat sklada sie z paradoksow, we wsi byli niemcy, ale wiioski nie zlikwidowali, nawet wzieli ja na kolana - Wanda, ja j, jaja, dojcze ;-), wanda ja ja hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
siwa_zakiwala_sie_na_smierc Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 11:31 dzieci bawily sie w czterech pancernych, ale snepek cos nie pasowal. zamiast krzyczec huraaaaaaaa, tylko piszczal Haili hajla hailo. dlatego poszedl w odstawke. Odpowiedz Link Zgłoś
stoliczku.otworz.okno Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 11:34 DUPA JAS Odpowiedz Link Zgłoś
stoliczku.otworz.okno Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 11:36 az Moczulski sie wku..l na komune i go zeskinowalo Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 13:11 To prawie jak Litwini. Chryzantemy sa rzeczywiscie niezle. Bardzo lubie Kury. Matki, wg jednego z mijanych psychologow, sa albo wspierajace albo pochlaniajace. Ide dzis w otchlan na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 13:38 trafila kosa na kamien co mnie obchodzi czy to polski czy risyjski kurczak, a moze amerykanski kurczak, w ameryce tez rozpieprzaja schizofrenikow, i nie tylko, lekami psychotropowymi, a tamci nosza transparenty z napisem " wolimy byc wariatami" "psychotropy to tortury","leki moga zabijac" td. Jest cos co poiesz -dlugotrwale lykanie takiego piasku w oczy, troche boli, i jest oprocz tortury TRESURA, ...a leki dostaja sie przez blony komorkowe az do genow. a wiec jaka to tonacja, ? korcze mol Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: ogladaliscie moze zamek warszawski ? 24.06.07, 14:02 moze zrobic wycieczke w pare osob, i porwac jakiegos lekarza ze soba, albo kogos z rodziny w jakies odludzie ,a tam bedziemy podawac prochy na sniadanie, bedzie tez nielegalne_przesluchanie Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjski_pacjent Re: Szukam chetnych 25.06.07, 22:43 Wycieczka na ryby nie cieszyla sie powodzeniem, a wiec pozostaje jak Bromden walnc piecem w kraty i uciec z psychiatryka. Sneeper, w piatek lapie stopa i jade do Krakowa. -- Zobaczyć Sneepera i umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Szukam chetnych 26.06.07, 00:04 niestety nie moge zaprosic cie na impreze, wygladam po za tym nieciekawie, cos jak szary kojot ze strusia pedziwiatra po spozyciu 5 mg jakiegos nadymajaco -odhudzajacego eliksiru tak wiec wspolna zypr,.impreza bylaby nieudana Odpowiedz