Dodaj do ulubionych

Trwała pomadka

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.07.04, 16:44
ja ciaglę o tym samym - na wizażu znalazłam Rimell - ale opinie sa takie, że
pozostawia ślady a ja szukam bezśladową

a nawet niech kosztuje pięć dyszek ale niech będzie faktycznie warta tej ceny

w ramach moich przygotowań impezkowych kupiłam cień HOLOGRAPHIC L'Oreal'A -
no musze przyznac, ze jestem pod wrażeniem - odwracam głowę jest różowy -
znowu odwracam jest złocisty
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Trwała pomadka IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 14.07.04, 17:28
      Ja używam Max Factor Lipfinity, dla mnie jest bezkonkurencyjna, Zadnych śladów,
      trzyma się cały dzień. Ja radzę rozprowadzać palcem, bo inaczej jest ciężko, ze
      względu na to ,że natychmiast zasycha. Na noc smaruje usta dermosanem, bo ta
      pomadka jednak wysusza. Ale przy takim stosowaniu jest super. Ostatnio nawet
      nie stosuje dołączonego do niej błyszczyka, bo ten szybko schodzi, jedynie sama
      pomadkę. Cena ok 50 zł- przy codziennym stosowaniu wystarcza na 3 miesiące.
      Pozdrawiam
    • Gość: axa Re: Trwała pomadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:01
      L'Oreal Invincible Kiss Proof. Naprawdę baardzo długo się trzyma, nie zostawia żadnych śladów. Lekko ściąga usta, jak wszystkie trwałe pomadki, ale po zmyciu makijażu usta nie są wysuszone.
      • elisa_day kiss proof? 14.07.04, 19:26
        invicible kiss proof - jest juz takowa w polsce? bo sie jeszcze nie spotkalam.
        • Gość: axa Re: kiss proof? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:07
          Szczerze mówiąc nie wiem, bo nie mam czasu na latanie po sklepach :(((,
          ale kupiłam w Niemczech ze dwa miechy temu, więc myślałam, że już dotarła...
    • tikulek Re: Trwała pomadka 14.07.04, 21:22
      a jaki ma nr ten cień l'oreala, bo brzmi bardzo interesująco?:)) widziałam
      właśnie taki złocisty w jednej z gazet i bardzo mi się spodobał.
      • Gość: Mango Re: Do Misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:09
        No właśnie, też jestem zainteresowana... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka