Dodaj do ulubionych

strój na basen

23.11.14, 18:05
postanowiłam zadbać o zdrowie i trochę poćwiczyć. Zamierzam poprawiać swoją sylwetkę na basenie ale nie wiem jaki strój kąpielowy powinnam kupić. Wiadomo bikini odpada- to nie jest plaża. Jednoczęściowy jakoś bardziej pasuje mi do emerytek :-/ Jaki sportowy, dwuczęściowy strój ukryje niedoskonałości a podkreśli atuty figury?
Obserwuj wątek
    • anecz_ka85 Re: strój na basen 24.11.14, 15:45
      a.lato napisała:

> postanowiłam zadbać o zdrowie i trochę poćwiczyć. Zamierzam poprawiać swoją syl
      > wetkę na basenie ale nie wiem jaki strój kąpielowy powinnam kupić. Wiadomo biki
      > ni odpada- to nie jest plaża. Jednoczęściowy jakoś bardziej pasuje mi do emeryt
      > ek :-/ Jaki sportowy, dwuczęściowy strój ukryje niedoskonałości a podkreśli atu
      > ty figury?

Lepiej jest kupić fajny strój jednoczęściowy. W czasie korzystania ze zjeżdżalni nie wiadomo, czy zatykać nos, czy trzymać swój biust. :p
      Podczas pływania także możesz mieć problemy z uciekającym biustonoszem, a może chcesz poprawić sylwetkę siedząc w jacuzzi? :D
      • a.lato Re: strój na basen 24.11.14, 17:53
        Dlatego właśnie szukam jakiegoś porządnego stroju sportowego który będzie trzymał mój biust a nie żebym ja go (ten strój) musiała trzymać.
        Myślałam o czymś takim
        Tekst linka

albo
        Tekst linka
      • jadeitgirl Re: strój na basen 20.10.15, 22:26
        rekreacyjnie na basen dobry będzie jednoczęściowy ;)
    • le.wandowska Re: strój na basen 26.11.14, 14:51
      Ja mam na basen jednoczęściowy ;) Najczęściej chodzę na aqua aerobic, więc inny strój nie wchodzi w grę, bo bym się tym pasem poobdzierała ;)
    • kosmotynka Re: strój na basen 26.11.14, 18:24
      Moim zdaniem sportowy, jednoczęściowy strój na basen kryty będzie idealny - jak zaczniesz chodzić to zauważysz, że większość kobiet w takich pływa.
    • a.lato Re: strój na basen 26.11.14, 19:09
      to może faktycznie kupię jednoczęściowy, dzięki za radę :-)
    • kasia_l28 Re: strój na basen 28.11.14, 08:52
      Musisz poszukać w sklepach sportowych takiego, który będzie najlepszy do Twojej figury ;) Ja sama nie mam nic przeciwko jednoczęściowym strojom kąpielowym ;)
    • 5th_element Re: strój na basen 29.01.15, 09:02
      emerytki zdobywają medale na zawodach pływackich? Nie wiedziałam. Z takim nastawieniem chyba Ci się przyda rada: nie pływaj w poprzek basenu, będzie to wkurzać tych, co przyszli popływać a nie zastanawiać się nad tym, jak wyglądają w wodzie.
      • a.lato Re: strój na basen 29.01.15, 12:18
        Tu nie chodzi o wygląd ale o wygodę. Strój musi być dobrze dopasowany ale żeby nie krępował ruchów bądź nie zsuwał się podczas pływania. Kolejna sprawa to jego wytrzymałość, nie chciałabym po jednym zjeździe ze ślizgawki świecić gołymi pośladkami (a widziałam stroje z tak cienkiego materiału że byłoby to możliwe). Już wybrałam strój dla siebie, jest jednoczęściowy ale nie spłaszcza piersi i ładnie modeluje figurę
    • beaciaa1709 Re: strój na basen 09.02.15, 07:33
      jest duzo stroi dwuczesciowych a zakrywajacych duzo ciała;))
    • 9agatka Re: strój na basen 26.02.15, 12:14
      Ja chodzę na basen w bikini i nie widzę w tym nic złego. Najgorszym elementem stroju jest czepek. W nim nigdy się dobrze nie wygląda.
    • sowbar81 Re: strój na basen 23.07.15, 21:41
      Na basen najlepszy strój to jednoczęściowy. W sklepach sportowych jest teraz taki duży wybór, że na pewno znajdziesz coś sportowego i jednocześnie atrakcyjnego :)
    • microbot12 Re: strój na basen 26.08.15, 12:04
      Nie wiem dlaczego poanuje przekonanie, że jednoczęściowy strój jest dla emerytek - ja wprost przeciwnie, chcąc podkreślić swoje atuty i zakryć co nie co wybieram na basen jednoczęściowy. Wygodny, seksowny i co też fajne widać na nim lepiej jakieś zabawne aplikacje czy printy :)
    • gazetna Re: strój na basen 18.10.15, 22:38
      Na basen to musi być taki solidny i niekrępujący ruchów,
      aby gacie nie spadły przy skokach
      i biust nie wyszedł za daleko przy pływaniu.
      Na basenie chyba większość ma jednoczęściowe i wcale nie emerytki.
      • laura24.28 Re: strój na basen 22.10.15, 13:50
        strój musi być wygodny i dopasowany
    • ani-ani2 Re: strój na basen 02.12.15, 11:26
      niezawodnym strojem na basen jest jednoczęściowy, bo wygodniejszy, przede wszystkim musi być dobrze dobrany i z materiałów bardzo dobrych gatunkowo, mogę polecić www.sklep-biustonosze.pl/Stroj-jednoczesciowy-AGATA-II,p,34936 albo wersję z dłuższymi nogawkami www.sklep-biustonosze.pl/Stroj-jednoczesciowy-JANA-I,p,13090
    • big_benka Re: strój na basen 10.12.15, 10:26
      Ja chodzę na basen w jednoczęściowym i tylko tak sobie wyobrażam wygodne pływanie tam. Jest wiele strojów jednoczęściowych, które nie są emeryckie :) Ja mam taki ładny czarny z dużym wycięciem z tyłu
    • 9agatka Re: strój na basen 20.04.16, 11:14
      Niby jednoczęściowy pasuje emerytkom, ale moim zdaniem na basen lepiej założyć właśnie tak. Osłania więcej ciała.
    • maikaa Re: strój na basen 13.05.16, 19:09
      Ja chodzę na basen regularnie od lat i zdecydowanie w stroju jednoczęściowym bo jest wygodniej :) Bikini to jest do opalania. Nie wiem skąd Ci się skojarzyło z emerytkami bo takie stroje bywają bardzo seksi, poprawiają figurę i wyglądają fajnie na młodych kobietach. A pływaczki na zawodach to w czym pływają? W bikini? Ja nie mam typowo sportowego stroju bo taki ma jeden mankament - spłaszcza biust! Polecam Ci taki z wkładkami, i jakimiś fajnymi wycięciami. Wybór w sklepach jest duży.
      Co do czepka jak ktoś pisał też nienawidzę ale lepiej się w nim wygląda w okularach pływackich ;)
    • 9agatka Re: strój na basen 30.06.16, 19:10
      Tak jak już pisałam - bierz jednoczęściowy. Są i takie mocno wycięte.
    • snowwwhite Re: strój na basen 05.07.16, 14:42
      ja swój kupiłam w decathlonie. jednoczęściowy, błękitny. strasznie go lubię i się nie martwię, że odsłonię przypadkowe części ciała podczas dosyć intensywnych zajęć aqua aerobiku ;) a, nie jestem emerytką ;)
    • skyfall001 Re: strój na basen 01.08.16, 08:49
      Kobiety jak widać mają ciekawe dylematy odnośnie strojów kąpielowych, ale facetów też to dotyka w pewien sposób. Można nawet poczytać artykuł o tym jakie slipy na basen powinno się nosić: www.baan.pl/lepiej-w-slipach-czy-bermudach-czuj-sie-moda-i-wygodnie-na-basenie/ i jak widać wśród mężczyzn również może wystąpić ten problem. Ja osobiście wole jednak zakładać bermudy i jest to dla mnie wygodniejsze.
      • kosmotynka Re: strój na basen 21.08.16, 15:31
        Też mam jednoczęściowy strój na basen, kupiony w decathlonie. Jest bardzo wygodny.
    • madlen308 Re: strój na basen 03.05.17, 11:49
      Witam Was
      Ja polecam Sklep z obuwiem i odzieza , po kliknieciu ikonki ,,o nas,, pisza ze
      maja ponad 150 znanych marek i ponad 20.000 produktow,
      maja najnizsza prowizje w polsce , kazdy produkt byl sprawdzany na google i ceneo
      zeby obnizyc cene do konkurencji i co najlepsze maja w tym darmowa dostawe. goraco polecam .
      www.gutfashion.pl
    • miodmalina2 Re: strój na basen 15.05.17, 07:09
      Najlepszy na basen czy do aquarobicu jest jednoczęściowy strój. Najlepiej z kolorowymi wstawkami w okolocach talii, które optycznie wyszczuplą sylwetkę.
    • emiemilka90 Re: strój na basen 15.05.17, 11:18
      ja mam bikini, bo nie chce kupować specjalnie nowego stroju aby w nim byc na basenie
    • zaneta-rybka Re: strój na basen 15.05.17, 15:06
      Witam, ja właśnie jestem emerytką, pływam sobie w jednoczęściowym stroju dla zdrowia ale widzę dużo młodych pań w sportowych jednoczęściowych kostiumach, ładnie w nich wyglądają. Myślę, że wygoda w takiej sytuacji najważniejsza. A co myślicie o zamawianiu kostiumów przez internet? Warto? Ja ostatnio zamówiłam dla męża bieliznę firmy Rossli i byłam zadowolona, ale niestety nie prowadzą damskiej bielizny ani też kostiumów. Możecie polecić jakąś firmę?
    • 9agatka Re: strój na basen 26.05.17, 12:05
      Ja mam jednoczęściowy strój od Mr Gu Gu & Miss Go. Świetnie się sprawdza!
    • girlnextdoor19 Re: strój na basen 21.08.19, 20:07
      Ja bym kupiła jednoczęściowy :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka