Gość: iiii IP: *.server.ntli.net 21.02.05, 10:43 Czy ktoś używał farby GARNIER COLOR NATURALS (ta od J.Brodzik). Mam ochotę na nr6 ciemny bląd. Czy niszczy włosy? Jak się długo trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzi1 Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 11:29 tragedia, malo brakowalo a udusilabym sie nakladajac go, potwornie drazniacy zapach, az na oczy przez niego nie moglam patrzec, dobrze ze mialam mame w poblizu i pomogla mi to swinstwo do konca nalozyc na wlosy. wloski tez mi ladnie spalila, moja fryzjerka doznala szoku jak zobaczyla jakie sa suche, bo zawsze mialam super zdrowe i dobrze nawilzone wlosy. spodziewalam sie oczywiscie, ze wysuszy mi wlosy, ale efekt przerosl moje wyobrazenia niestety. tak, polecam ja goraco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.05, 11:47 ja tez mialam jakis ciemny kolor nakladala sie ciezko co do koloru to przez pierwszy tydzien ladnie ale pozniej mialam odcienie zielonego i "wymytego koloru" nie polecam tej farby wogole nie polecam Garnier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaj Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:56 Na wizażu też ma kiepskie opinie. Co do zapachu, zgadzam się, jest wyjątkowo drażniący, natomiast jeśli chodzi o wpływ na włosy, nie zauwazyłam, żeby działał gorzej niż inne farby. Może przedobrzyłaś z czasem. Moje włosy po uzyciu tej farby są OK. Plusem jest, że idelanie pokrył moje pojedyncze siwe włosy, czego nie można uzyskać po farbach typu Recital, Bellcolour czy Safira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 12:47 nie przesadzilam z czasem, trzymalam ja nawet krocej bo ten zapach i tak mnie przerazil wiec wolalam nie przedobrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś