Dodaj do ulubionych

Farba GARNIER COLOR NATURALS

IP: *.server.ntli.net 21.02.05, 10:43
Czy ktoś używał farby GARNIER COLOR NATURALS (ta od J.Brodzik). Mam ochotę na
nr6 ciemny bląd. Czy niszczy włosy? Jak się długo trzyma?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzi1 Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 11:29
      tragedia, malo brakowalo a udusilabym sie nakladajac go, potwornie drazniacy
      zapach, az na oczy przez niego nie moglam patrzec, dobrze ze mialam mame w
      poblizu i pomogla mi to swinstwo do konca nalozyc na wlosy.
      wloski tez mi ladnie spalila, moja fryzjerka doznala szoku jak zobaczyla jakie
      sa suche, bo zawsze mialam super zdrowe i dobrze nawilzone wlosy. spodziewalam
      sie oczywiscie, ze wysuszy mi wlosy, ale efekt przerosl moje wyobrazenia
      niestety.
      tak, polecam ja goraco ;)
      • Gość: magda Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.05, 11:47
        ja tez mialam jakis ciemny kolor nakladala sie ciezko co do koloru to przez
        pierwszy tydzien ladnie ale pozniej mialam odcienie zielonego i "wymytego
        koloru" nie polecam tej farby wogole nie polecam Garnier
      • Gość: agaj Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:56
        Na wizażu też ma kiepskie opinie. Co do zapachu, zgadzam się, jest wyjątkowo
        drażniący, natomiast jeśli chodzi o wpływ na włosy, nie zauwazyłam, żeby
        działał gorzej niż inne farby. Może przedobrzyłaś z czasem. Moje włosy po
        uzyciu tej farby są OK. Plusem jest, że idelanie pokrył moje pojedyncze siwe
        włosy, czego nie można uzyskać po farbach typu Recital, Bellcolour czy Safira.
        • Gość: madzi1 Re: Farba GARNIER COLOR NATURALS IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 12:47
          nie przesadzilam z czasem, trzymalam ja nawet krocej bo ten zapach i tak mnie
          przerazil wiec wolalam nie przedobrzyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka