lady 15.11.02, 20:30 Czy zna ktoś tę firmę? Podobno współpracują z L'Orealem, produkując kosmetyki apteczne. Czy miał ktoś coś z nią do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: virtuela Re: Galderma - co to za firma? IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.02, 12:25 joint venture pomiedzy Nestlé i L’Oréal. Firma zajmuje sie produkcja kosmetykow dermatologicznych - przeznaczonych do pielegnacji skory z problemami (tradzik, egzema itd itp). Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Galderma - co to za firma? 16.11.02, 17:15 Możesz mi onich napisac coś więcej? Ciekawa kombinacja firm... Produkują coś szerzej znanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Galderma - co to za firma? IP: *.vip.uk.com 16.11.02, 23:53 lady napisała: > Możesz mi onich napisac coś więcej? Ciekawa kombinacja firm... Produkują coś > szerzej znanego? Differein na przyklad, z tym, ze to lek, w dodatku na recepte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuela Re: Galderma - co to za firma? IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.02, 11:22 lady napisała: > Możesz mi onich napisac coś więcej? Ciekawa kombinacja firm... Produkują coś > szerzej znanego? www.galderma.com/conditions_wetreat/conditionswt.php Odpowiedz Link Zgłoś