konkursowe 11.11.06, 12:41 naturalne i ponoc wspaniale ale u nas nie do zdobycia czy ktos ma i ma mozliwosc kupic i podeslac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naturalny_chomik Re: gdzie zdobyc bareminerals 11.11.06, 14:06 poszukaj na allegro czy e-bay...tylko po co skoro mamy Rheę...? Jaka jest róźnica między nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
xibalba1 Re: gdzie zdobyc bareminerals 11.11.06, 14:35 na e-bayu na pewno,przez stronę www.sephora.com kliknij w best sellers. Ciekawe czemu w naszych Sephorach nie można dostać minerałów? Odpowiedz Link Zgłoś
malika5 różnice w minerałach 12.11.06, 11:40 Czuję się zobowiązana odpowiedzieć: jest wiele firm, które produkują kosmetyki z czystych minerałów, zasadniczo różnica jest tylko w kolorach. Np. moje podkłady są robione specjalnie dla mnie- mają większą siłę krycia. Okazało się, że w Polsce kobiety lubią właśnie takie mocniej kryjące podkłady. Kupując minerały trzeba zwracać uwagę na to czy: - nie ma w nich talku (to też mninerał, ale bardzo agresywny dla skóry) - nie zawierają silikonów - niektóre firmy dodają je by poprawić "poślizg" przy nakładaniu, ale mogą one zatykać pory - czy zawierają Bismuth Oxichloride- może powodować podrażnienia u niektórych osób - wiele firm produkuje minerały w postaci fluidów, lub sprasowane, oczywiście nie są to już czyste minerały. Są to minerały wymieszane z jakimś kremem lub żelem. -- Zobacz koniecznie: kosmetyki mineralne www.rhea.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
am_police Re: gdzie zdobyc bareminerals 25.11.06, 00:22 hej :) mieszkam w Anglii i o ile dobrze pamiętam widziałam te kosmetyki na ebayu. Od 8 grudnia będę w Polsce więc mogę podesłać. A co dokładnie Cię interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś