Dodaj do ulubionych

krem brązujący idea 25 + krem pod oczy

12.01.07, 12:48
czy uzywałyscie, mozecie cos powiedziec na temat tego kremu Krem naturalnie
brązujący do twarzy IDEA 25 , oraz drugie pytanie: uzywam kremu preventi
dermiki, mam 23 lata, ale ostatnio okolice oczu są bardzo przesuszone, ( nie
pojawiaja sie zmarszczki, ale czuje dyskomfort) u kosmetyczki po zabiegu
dostałam próbke kremu pod oczy z firmy etre belle ale szukam czegos odrobinke
tanszego. Poleccie cos co ukoi skóre pod moimi oczyma.
Podrawiam
ratmore
Obserwuj wątek
    • ratmore Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 12.01.07, 16:13
      dziewczyny , pomózcie chociaz z kremem pod oczy..
      • arekata Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 12.01.07, 16:44
        Na początek dla tak młodej osoby i dodatkowo niedrogi jest krem pod oczy z
        nivea w takim małym niebieskim słoiczku fajnie nawilża wystarczy na pół roku.
        Nie pamiętam jak się nazywa ale używałam go jak byłam w Twoim wieku (teraz mam
        28) Pamiętaj to nie ma być krem dla dojrzałej cery
        • ratmore Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 12.01.07, 16:50
          a ten krem nie jest zbyt wodnisty?? preventi jest swietne, ale teraz mam po
          prostu łuszczaca sie skóre w okolicach oczu a odrobine poprawy przyniósł mi
          bardziej tresciwy krem opisywany wczesniej...
          • arekata Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 12.01.07, 16:55
            Trudno powiedzieć faktycznie jest o konsystencji żelu i może nie pasować osobom
            z bardzo suchą skórą. Słyszałam dobre opinie o kremie matis nie pamiętam nazwy
            (jest gdzieś na forum) kosztuje ok.120 zł
            • ratmore Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 12.01.07, 17:41
              cena tego matisa jak dla mnie zabójcza, choc wiem ze na pielegnacji nie powinno
              sie oszczedzac, ale w chwili obecnej po prostu nie moge sobie na niego
              pozwolic :(((
    • joanna-olga Re: krem brązujący idea 25 + krem pod oczy 13.01.07, 09:56
      Ratmore, krem (pod oczy również) powinien odpowiadać Twojej skórze a nie dowodowi osobistemu. Bardzo dobre kremy pod oczy w cenie przyjaznej dla portfela ma Ziaja (np. Kozie Mleko, 100 Procent Pielęgnacji, Krem Pietruszkowy), Bielenda (np. Botoks Efekt), Eveline, Miraculum (np. Złota Orchidea, Perła i Jedwab). Nie ma się co przejmować groźnie brzmiącymi hasłami o ich przeciwzmarszczkowości, bo są to po prostu przyzwoite, nawilżające i lekko natłuszczające kremiki. Jeśli zauważysz poprawę kondycji skóry i oczy nie będą Ci puchły, piekły lub zachodziły mgłą, to znaczy że kremik jest OK. To samo dotyczy kremów zarówno Zaji jak i Diora. Dobrze by było, żeby krem miał jakiś sensowny filtr (SPF15 na przykład) bo jest to jedyny czynnik realnie zapobiegający powstawaniu zmarszczek, który należy stosować od wczesnego niemowlęctwa do zgrzybiałej starości :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka