asiabed 11.05.08, 15:43 www.floreo.pl/ znalazlam dzisiaj w necie. Maja kosmetyki z alvy, eco cosmetics, sonnet, lavere, logone. Asortyment moze nie jest wieeeeeelki, ale spokojnie mozna kupic co potrzeba. No i ceny chyba nie sa wygorowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka37 Re: fajny sklepik internetowy 19.05.08, 16:06 Rzeczywiście fajny. A lakier do włosów np tańszy o 7 zł od tego samego w innym sklepie. Daj znać Aśku jak tam coś zamówisz, czy jesteś zadowolona z wysyłki. Pozdrowionaka:) kawka Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: fajny sklepik internetowy 20.05.08, 20:32 Jestem i to bardzo. bardzo szybka wysylka (ale najpierw zaplacilam) - dobry kontakt mailowy (szybko odpowiedzieli na pytanie, ktore zadalam). Duzo probek. Polecam, profeska. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka37 Re: fajny sklepik internetowy 20.05.08, 22:20 danke za info. Tam gdzie zamawiałam -na KosmetykidlaRodziny, tez dostałam reklamówke próbek, ale ceny niektórych produktów nieco wyższe i przesyłka tez ciut droższa, mają tylko jedną przewagę- w sprzedaży podpaski natracare, jedyne które bardzo dobrze toleruję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikromama Re: fajny sklepik internetowy 21.05.08, 12:22 pytanie nie dotyczy tego sklepu, ale może słyszałyście o takich wkładkach silikonowych, które zastępują podpaski? Słyszałam, że są w sprzedaży za granicą i jestem strasznie ciekawa, czy już można to kupić w Polsce. Ja sama niczego takiego tutaj nie widziałam. A może ktoś wpadnie na pomysł i to sprowadzi - halo sklepy internetowe? Produkcja zużytych podpasek to masakra dla środowiska (tak samo jak i pieluszek - ale tu już można z łatwością kupić pieluszki wielokrotnego użytku, które zresztą są podobno dużo zdrowsze dla dziecka). Odpowiedz Link Zgłoś
kaemka off top 21.05.08, 22:30 Chodzi Ci o coś takiego? www.comiesiac.pl/473.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiabed Re: off top 22.05.08, 14:18 Chyba kiedys pojawial sie temat tego "urzadzonka" :) na naszym forum. Nie moge znalezc jednak watku o tym. Dziewczyny - uzywala ktoras z Was tego? Poczytalam troche o tym na anglojezycznych stronkach i zaczynam sie zastanawiac czy sobie nie zakupic. Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa Re: fajny sklepik internetowy 16.06.08, 09:56 ja wynalazłam ostatnio www.zdrowe-kosmetyki.pl Może sam sklep jak sklep, jest ich w sieci coraz więcej teraz, ale jest tam też baza składników naturalnych, krótkie artykuły oraz wyniki testów magazynu OKO - TEST (od 2007 roku). Z samego sklepu nie korzystałam, bo jak dla mnie trochę mały wybór, ale może się rozwiną. Odpowiedz Link Zgłoś