Dodaj do ulubionych

kosmetyki Swissological

15.10.03, 14:12
Dostałam kilka od mamy (która z kolei ma od koleżanki) , która pracuje w
Zepterze. Domyślam się, że tylko poprzez Zeptera można je zakupić. Są dość
dobre i interesuje mnie cos więcej na temat zakupu, cen i jakosci.
Obserwuj wątek
    • kat_ja1 Re: kosmetyki Swissological 15.10.03, 16:57
      Wejdź sobie na stronę Zeptera i zobacz sama. Zależy też z jakiej linii dostałaś
      ye produkty. Ja mam zwykłe mleczko, tonik i dezodorant. Niestety stoją i się
      kurzą, mleczko i tonik najzwyklejsze, niestety o zapachu,który mnie zabija
      ( niby bezzapachowe;( każde po 40 zł.Dezodorant "leje" się po skórze. Na
      szczęście dostałam to wszystko w prezencie, więc nie szkoda wywalić.
      Wg.mnie cena przewyższa jakość. Ale może dla Ciebie będzie akurat.
      • ashanti5 Re: kosmetyki Swissological 20.10.03, 18:20
        Ja dostałam zestaw kosmetyków: tonik, mleczko, krem na dzień i na noc - cztery
        butelki połączone w jeden zestaw.
        Wygląd skóry zdecydowanie mi sie poprawił, ale teraz już nie jestem pewna, czy
        był to wynik stosowania tych kosmetyków czy wakacji (dobry klimat, czytse
        powietrze, zdrowe jedzenie i słońce).
        • Gość: katinka Re: kosmetyki Swissological IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:19
          Miałam zel do rak (który z powodzeniem służy jako żel pod prysznic do całego
          ciała), krem do rąk i krem po goleniu (to już chyba z męskiej serii,
          rewelacyjny po depilacji!!) Fakt, ceny nie należą do najniższych ale zawsze
          mozna czekać na promocje:) Aha, ostatnio mama kupiła (oczywiście po
          promocji...) krem liftingujący. Podbieram jej bo działa REWELACYJNIE!!!
          • kat_ja1 Re: kosmetyki Swissological 21.10.03, 13:05
            NIe wiem skąd jesteś?, jeżeli z wawy, to kosmetyki Swiossological można kupić w
            GM na stoisku Zeptera. Jak już mówiłam mają linie zwykłą i tzw.eksluzywną więc
            jakością na pewno się różnią..Mi nie przypadły do gustu ale to nie znaczy, że
            są złe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka