ashanti5 15.10.03, 14:12 Dostałam kilka od mamy (która z kolei ma od koleżanki) , która pracuje w Zepterze. Domyślam się, że tylko poprzez Zeptera można je zakupić. Są dość dobre i interesuje mnie cos więcej na temat zakupu, cen i jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat_ja1 Re: kosmetyki Swissological 15.10.03, 16:57 Wejdź sobie na stronę Zeptera i zobacz sama. Zależy też z jakiej linii dostałaś ye produkty. Ja mam zwykłe mleczko, tonik i dezodorant. Niestety stoją i się kurzą, mleczko i tonik najzwyklejsze, niestety o zapachu,który mnie zabija ( niby bezzapachowe;( każde po 40 zł.Dezodorant "leje" się po skórze. Na szczęście dostałam to wszystko w prezencie, więc nie szkoda wywalić. Wg.mnie cena przewyższa jakość. Ale może dla Ciebie będzie akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: kosmetyki Swissological 20.10.03, 18:20 Ja dostałam zestaw kosmetyków: tonik, mleczko, krem na dzień i na noc - cztery butelki połączone w jeden zestaw. Wygląd skóry zdecydowanie mi sie poprawił, ale teraz już nie jestem pewna, czy był to wynik stosowania tych kosmetyków czy wakacji (dobry klimat, czytse powietrze, zdrowe jedzenie i słońce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: kosmetyki Swissological IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:19 Miałam zel do rak (który z powodzeniem służy jako żel pod prysznic do całego ciała), krem do rąk i krem po goleniu (to już chyba z męskiej serii, rewelacyjny po depilacji!!) Fakt, ceny nie należą do najniższych ale zawsze mozna czekać na promocje:) Aha, ostatnio mama kupiła (oczywiście po promocji...) krem liftingujący. Podbieram jej bo działa REWELACYJNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: kosmetyki Swissological 21.10.03, 13:05 NIe wiem skąd jesteś?, jeżeli z wawy, to kosmetyki Swiossological można kupić w GM na stoisku Zeptera. Jak już mówiłam mają linie zwykłą i tzw.eksluzywną więc jakością na pewno się różnią..Mi nie przypadły do gustu ale to nie znaczy, że są złe. Odpowiedz Link Zgłoś