corzano 17.10.03, 08:41 Proszę o opinie nt. kosmetyków przeciwzmarszczowych Efektimy. Są dość tanie, ale czy są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babeczka Re: Efektima - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 09:09 podtrzymuje temat, przedwczoraj kupilam fluid - podkład kryjący efektima, jestem dopiero po pierwszym użyciu i mam wrażenie że wcale tak dobrze nie kryje. Ale w użyciu jest wygodny (pompka) i w zapachu nie męczący. Zobaczymy co będzie dalej, czekam na opinie o innych kosmetykach efektimy,pozdro Babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Re: Efektima - proszę o opinie 24.10.03, 11:16 Gość portalu: babeczka napisał(a): > podtrzymuje temat, przedwczoraj kupilam fluid - podkład kryjący efektima, > jestem dopiero po pierwszym użyciu i mam wrażenie że wcale tak dobrze nie > kryje. Ale w użyciu jest wygodny (pompka) i w zapachu nie męczący. Zobaczymy > co będzie dalej, Daj znać jak sprawuje się w dalszym użytkowaniu i jaka jest nazwa tego fluidu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babette Re: Efektima - proszę o opinie IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 12:05 To są kosmetyki przeciwzmarszczkowe tak więc po 35 roku życia. Osobiście uzywałam żel antycellulitisowy i nie uważam go za rewelację. Takie mazidło nieźle wchłaniajace sie ale żadna rewelacja...za 30zł można kupic lepszy balsma do ciała i nie łudzić sie że zniknie cellulit.Natomiast głeboko nawilżająca seria potwornie uczula, po lecie chciałam poprawic sobie nawilżenie i przez tydzein nie mogłam dojść do siebie o niewinnej saszetce o nośnej nazwie komfort sucjhej skóry. U mnie był to zdecydowany dyskomfort i to na długo po :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Re: Efektima - proszę o opinie 20.10.03, 12:33 Gość portalu: Babette napisał(a): > To są kosmetyki przeciwzmarszczkowe tak więc po 35 roku życia. Niekoniecznie. Istotne jest w jakim wieku jest skóra, a często jest "starsza" niz wskazywać mogłaby na to metryka. > Osobiście > uzywałam żel antycellulitisowy i nie uważam go za rewelację. Takie mazidło > nieźle wchłaniajace sie ale żadna rewelacja...za 30zł można kupic lepszy > balsma do ciała i nie łudzić sie że zniknie cellulit. Czyli jako balsam był dobry, dobrze się wchłaniał, ale cellulit nie zniknął? > Natomiast głeboko nawilżająca > seria potwornie uczula, po lecie chciałam poprawic sobie nawilżenie i przez > tydzein nie mogłam dojść do siebie o niewinnej saszetce o nośnej nazwie komfort > > sucjhej skóry. U mnie był to zdecydowany dyskomfort i to na długo po :P :P Z uczuleniami to jest tak, że jedną uczula jedna rzecz, a drugą inna. Czy to była jakaś seria dla alergików? Odpowiedz Link Zgłoś