Dodaj do ulubionych

Efektima - proszę o opinie

17.10.03, 08:41
Proszę o opinie nt. kosmetyków przeciwzmarszczowych Efektimy. Są dość tanie,
ale czy są dobre?
Obserwuj wątek
    • Gość: babeczka Re: Efektima - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 09:09
      podtrzymuje temat, przedwczoraj kupilam fluid - podkład kryjący efektima,
      jestem dopiero po pierwszym użyciu i mam wrażenie że wcale tak dobrze nie
      kryje. Ale w użyciu jest wygodny (pompka) i w zapachu nie męczący. Zobaczymy
      co będzie dalej, czekam na opinie o innych kosmetykach efektimy,pozdro
      Babeczka
      • corzano Re: Efektima - proszę o opinie 24.10.03, 11:16
        Gość portalu: babeczka napisał(a):

> podtrzymuje temat, przedwczoraj kupilam fluid - podkład kryjący efektima,
        > jestem dopiero po pierwszym użyciu i mam wrażenie że wcale tak dobrze nie
        > kryje. Ale w użyciu jest wygodny (pompka) i w zapachu nie męczący. Zobaczymy
        > co będzie dalej,

Daj znać jak sprawuje się w dalszym użytkowaniu i jaka jest nazwa tego fluidu.
    • corzano podbijam 20.10.03, 07:12
      i proszę o wrażenia.
    • Gość: Babette Re: Efektima - proszę o opinie IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 12:05
      To są kosmetyki przeciwzmarszczkowe tak więc po 35 roku życia. Osobiście
      uzywałam żel antycellulitisowy i nie uważam go za rewelację. Takie mazidło
      nieźle wchłaniajace sie ale żadna rewelacja...za 30zł można kupic lepszy balsma
      do ciała i nie łudzić sie że zniknie cellulit.Natomiast głeboko nawilżająca
      seria potwornie uczula, po lecie chciałam poprawic sobie nawilżenie i przez
      tydzein nie mogłam dojść do siebie o niewinnej saszetce o nośnej nazwie komfort
      sucjhej skóry. U mnie był to zdecydowany dyskomfort i to na długo po :P :P
      • corzano Re: Efektima - proszę o opinie 20.10.03, 12:33
        Gość portalu: Babette napisał(a):

> To są kosmetyki przeciwzmarszczkowe tak więc po 35 roku życia.

Niekoniecznie. Istotne jest w jakim wieku jest skóra, a często jest "starsza"
        niz wskazywać mogłaby na to metryka.

> Osobiście
        > uzywałam żel antycellulitisowy i nie uważam go za rewelację. Takie mazidło
        > nieźle wchłaniajace sie ale żadna rewelacja...za 30zł można kupic lepszy
        > balsma do ciała i nie łudzić sie że zniknie cellulit.

Czyli jako balsam był dobry, dobrze się wchłaniał, ale cellulit nie zniknął?

> Natomiast głeboko nawilżająca
        > seria potwornie uczula, po lecie chciałam poprawic sobie nawilżenie i przez
        > tydzein nie mogłam dojść do siebie o niewinnej saszetce o nośnej nazwie
        komfort
        >
        > sucjhej skóry. U mnie był to zdecydowany dyskomfort i to na długo po :P :P

Z uczuleniami to jest tak, że jedną uczula jedna rzecz, a drugą inna. Czy to
        była jakaś seria dla alergików?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka