evvusia 24.11.03, 20:24 Miala ktoras z Was kremy z tej serii? Glownie interesuje mnie krem Anti-Aging Lifting (24h) i Creme Correction Rides - Yeux (krem pod oczy). ( www.douglas.de/DGExtraTreeView.process? Section_Id=1772&Action=loadExtrasection ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfika Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:16 Czesc ja stosuje serum od tygodnia Capture R60/80 i jestem rozczarowana ..., sama nie wiem czego sie spodziewalam, ale na pewno oczekiwania przerosly rzeczywistosc. Obecnie jestem na etapie kupowania Resolution D-Contraxol Lancome, pewnie tez sie rozczaruje ... Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Christian Dior Capture R60/80 25.11.03, 14:22 Aj :-( A mozna wiedziec ile masz lat? Bo chcialabym kupic te kremy w prezencie dla 40-letniej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 19:08 ja uzywałam tych kremów (właśnie kończę) miałan na dzień, na noc, serum i krem pod oczy. Nie wiem jak Ci powiedzieć: kremy nie czynią jakichś cudów, fajnie się wchłaniają,skóra jest mięciutka ogólnie OK. Przed tymi z Diora używałam Lancome-resolution. Podsumowując bardziej jestem (chyba)zadowolona z Diora. A właściwie najbadziej z HR. Dla 40 letniej kobiety jak najbardziej. Ja mam więcej lat ale oprócz "kurzych łapek" żadnych zmarszczek. Może to rzeczywiście zasługa dobrych kosmetyków pielęgnacyjnych.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Christian Dior Capture R60/80 25.11.03, 20:55 A mozna wiedziec z czego z HR? Bo sie nie znam na tego typu kremach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 19:23 zaczynałam od colagenistu, następnie był liftingujący, jedno opakowanie prodigy,wszystkie ekstra. Troszkę colagenist wałkował sie na twarzy, najlepszy ten ostatni. Generalnie polecam,jeszcze wypróbowane przeze mnie z chanel też OK. Od kilkunastu lat staram sie używać kosmetyków pielęgnacyjnych zgodnie z zasada im więcej lat tym.... Nie używam prawie wcale innych mazideł typu pudry, fluidy itp. I chyba cera jest mi wdzięczna ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś