Dodaj do ulubionych

Christian Dior Capture R60/80

24.11.03, 20:24
Miala ktoras z Was kremy z tej serii? Glownie interesuje mnie krem Anti-Aging
Lifting (24h) i Creme Correction Rides - Yeux (krem pod oczy).

( www.douglas.de/DGExtraTreeView.process?
Section_Id=1772&Action=loadExtrasection )
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfika Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 09:16
      Czesc ja stosuje serum od tygodnia Capture R60/80 i jestem rozczarowana ...,
      sama nie wiem czego sie spodziewalam, ale na pewno oczekiwania przerosly
      rzeczywistosc. Obecnie jestem na etapie kupowania Resolution D-Contraxol
      Lancome, pewnie tez sie rozczaruje ...
      • evvusia Re: Christian Dior Capture R60/80 25.11.03, 14:22
        Aj :-( A mozna wiedziec ile masz lat?

Bo chcialabym kupic te kremy w prezencie dla 40-letniej kobiety.
        • Gość: dt Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 19:08
          ja uzywałam tych kremów (właśnie kończę) miałan na dzień, na noc, serum i krem
          pod oczy. Nie wiem jak Ci powiedzieć: kremy nie czynią jakichś cudów, fajnie
          się wchłaniają,skóra jest mięciutka ogólnie OK. Przed tymi z Diora używałam
          Lancome-resolution. Podsumowując bardziej jestem (chyba)zadowolona z Diora. A
          właściwie najbadziej z HR. Dla 40 letniej kobiety jak najbardziej. Ja mam
          więcej lat ale oprócz "kurzych łapek" żadnych zmarszczek. Może to rzeczywiście
          zasługa dobrych kosmetyków pielęgnacyjnych....
          Pozdrawiam
          • evvusia Re: Christian Dior Capture R60/80 25.11.03, 20:55
            A mozna wiedziec z czego z HR? Bo sie nie znam na tego typu kremach...
    • evvusia Re: Christian Dior Capture R60/80 26.11.03, 18:33

• Gość: dt Re: Christian Dior Capture R60/80 IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 19:23
        zaczynałam od colagenistu, następnie był liftingujący, jedno opakowanie
        prodigy,wszystkie ekstra. Troszkę colagenist wałkował sie na twarzy, najlepszy
        ten ostatni. Generalnie polecam,jeszcze wypróbowane przeze mnie z chanel też OK.
        Od kilkunastu lat staram sie używać kosmetyków pielęgnacyjnych zgodnie z zasada
        im więcej lat tym.... Nie używam prawie wcale innych mazideł typu pudry, fluidy
        itp. I chyba cera jest mi wdzięczna ;) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka