25.12.11, 21:57
zamknięty
Witajcie pisze w sprawie mojej mamy otóż ma problem z macicą ma 50 lat ma miesniaki już kilka razy miała robioną abrazje ale to nic nieskutkuje ciągle ma krwotoki lekarz radzi jej żeby usunęła wszystko ale ona się boi czy to jest jedyne wyjście z tej sytuacji ???
Obserwuj wątek
    • basiab64 Re: pytanie 25.12.11, 22:26
      zamknięty
      Witamsmile
      Jeżeli mama boi się operacji to jeżeli ma możliwość niech skonsultuje to jeszcze z innym lekarzem .Ale jeżeli ma częste krwotoki to może nabawić się anemii,a operacja to nic strasznego ,tutaj jest dużo mlodszych kobiet które są po operacji ,Ja sama też .
      A mama czego boi się ? samej operacji czy tego jak będzie się czuła po ?
      • jettowa-1 Re: pytanie 26.12.11, 19:34
        zamknięty
        Myślę że boi się tego co bedzie po operacji i samej operacji tez
        • karmagula Re: pytanie 26.12.11, 19:56
          zamknięty
          Jettowa zaproponuj Mamie ,żeby poczytała na forum wątki ,które dotyczą Jej obaw i myślę ,że wówczas większość z nich zniknie...
          • alicja518 Re: pytanie 27.12.11, 17:23
            zamknięty
            Witaj Jettowa. Powiedz mamie, że my tu wszystkie jesteśmy po, albo przed taką operacją, myślę, że mama powinna poczytać większość naszych przypadków, wtedy będzie miała lepszy obraz tego co ją czeka. Jak widać my mamy się dobrze smile, myślę że by jej to pomogło. Ja gdy tu przyszłam też się bałam, ale kiedy poczytałam i porozmawiałam z naszymi Aniołkami - Syrenkami, od razu lepiej się poczułam, spróbuj mamę namówić, pa smile
            • olikkk Re: pytanie 26.06.14, 16:26
              zamknięty

W związku z przeprowadzką naszego forum, wątek został zamknięty .

Forum znaleźć tutaj:

Syrenki - kontynuacja forum "Usunięcie macicy i co dalej?"

syrenki.net/index.php
              Pozdrawiam i zapraszam smile
    • karmagula Re: pytanie 26.12.11, 10:51
      zamknięty
      Dzień Dobry Jettowa smile
      Trochę mało nas się odzywa , bo to okres świąteczny ,więc sama rozumieszwink.Słuchaj ,w wypadku ,kiedy Mama ma silne krwotoki i jest w wiadomym wieku,lekarze proponują właśnie ,to co Twojej Mamie.Radzę również konsultacje u jeszcze innego lekarza.Z doświadczeń naszych wynika ,że jest to bardzo rozsądne podejście do sprawy ,ponieważ mają oni różne zdania na temat operacji.Jeśli okazałoby się ,że operacja jest koniecznością, to nie jest to koniec świata i jak widać po nas tu zgromadzonych ...żyjemy i nie jest z nami tak źle wink , więc spokojnie i bez paniki.Jeszcze jedno...są różne metody usuwania narządów i po rozmowie z lekarzem, Mama będzie mogła zdecydować o sposobie.Pozdrawiam serdecznie i pomyślnego rozwoju sytuacji życzę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka