Gość: analog IP: *.icpnet.pl 19.04.10, 23:32 nie chcę się czepiać ale o Czarku zapomnieliście ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfa i omega Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.icpnet.pl 19.04.10, 23:45 nie chciał bym się czepiać wprawdzie jak mówi stare polskie przysłowie ja żadną alfą i omegą nie jestem ale czarek chyba nie dostał się do nba przez draft. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek z mazur Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.chello.pl 19.04.10, 23:48 czarek nie brał udziału w drafcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 23:51 Pytanie od laika do znawców: z czym się wiąże przystąpienie do draftu NBA (piszę m.in. w kontekście wspomnianych zawodników, którzy najpierw się zgłosili - nawet jeśli po to, żeby zrobić szum wokół siebie, a potem zrezygnowali. Dlaczego?)? Czy trzeba mieć dużą kasę, przejść szczegółowe testy nim kandydatura zostanie zaakceptowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.devs.futuro.pl 20.04.10, 00:13 w większości chodzi o to, by zwrócić na siebie uwagę (jak w przypadku naszych polskich graczy) europejskich klubów. to jest szansa na jakieś korzystne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 06:50 chyba tylko raz mozna sie zglosic Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do .... 20.04.10, 05:52 do naboru itd. durnie z GW, nauczcie sie pisac po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty82 NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.satfilm.pl 20.04.10, 07:23 a gdzie Cezary Trybański? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek k k k off top - reklamy na gazecie IP: 80.54.248.* 21.04.10, 15:42 Droga Gazeto, zrezygnujcie z tych skrajnie irytujących rekalm głosowych, które się aktywują po każdym przeładowaniu strony. Kompletnie to zniechęca do poruszani sie po portalu! Odpowiedz Link Zgłoś