Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu

IP: *.icpnet.pl 19.04.10, 23:32
    nie chcę się czepiać ale o Czarku zapomnieliście ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: alfa i omega Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.icpnet.pl 19.04.10, 23:45
        nie chciał bym się czepiać wprawdzie jak mówi stare polskie przysłowie ja żadną
        alfą i omegą nie jestem ale czarek chyba nie dostał się do nba przez draft.
      • Gość: czarek z mazur Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.chello.pl 19.04.10, 23:48
        czarek nie brał udziału w drafcie.
      • Gość: czesiek NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.toya.net.pl 19.04.10, 23:51
        Pytanie od laika do znawców: z czym się wiąże przystąpienie do draftu NBA
        (piszę m.in. w kontekście wspomnianych zawodników, którzy najpierw się
        zgłosili - nawet jeśli po to, żeby zrobić szum wokół siebie, a potem
        zrezygnowali. Dlaczego?)? Czy trzeba mieć dużą kasę, przejść szczegółowe testy
        nim kandydatura zostanie zaakceptowana?
        • Gość: wro Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.devs.futuro.pl 20.04.10, 00:13
          w większości chodzi o to, by zwrócić na siebie uwagę (jak w przypadku naszych
          polskich graczy) europejskich klubów. to jest szansa na jakieś korzystne
          propozycje.
        • Gość: blecharz Re: NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 06:50
          chyba tylko raz mozna sie zglosic
      • koszerny51 NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do .... 20.04.10, 05:52
        do naboru itd. durnie z GW, nauczcie sie pisac po polsku
      • Gość: zloty82 NBA. Tomasz Nowakowski zgłosił się do draftu IP: *.satfilm.pl 20.04.10, 07:23
        a gdzie Cezary Trybański?
      • Gość: marek k k k off top - reklamy na gazecie IP: 80.54.248.* 21.04.10, 15:42
        Droga Gazeto, zrezygnujcie z tych skrajnie irytujących rekalm głosowych, które się aktywują po każdym przeładowaniu strony. Kompletnie to zniechęca do poruszani sie po portalu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka