gz85 01.03.06, 18:51 Ktoras z was bierze? Jakie odczucia? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andzia Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 19:04 hej! biore Regulon od 3 lat, wszystko u mnie w porzadku: - nie przytyłam ani kilograma, piersi mi sie powiekszyły z B na C - nie mam jakis dziwnych krwawien czy plamien w trakcie brania tabl. - plamienie z odstawienia trwa u mnie 3 gora 4 dni - nie boli mnie głowa, nie mam nudnosci - libido nie spadło, mam ochote na seks taka sama jak nie zazywałam pigułek - co do "humorow", to moj facet mowi ze jestem bardziej rozdrazniona;P - moze bardziej chce mi sie spac? - ale ja z natury uwilbiam spac ogolnie polecam, ale nie gwarantuje jak podziała na inne osoby, przeciez kazda z nas ma inny organizm, inne predyspozycje i moze zareagowac zupełnie odmiennie pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:19 To mnie pocieszylas bo ogolnie czytam niezbyt pochlebne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapibara Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:35 Pierwszy miesiac koszmarny. Mialam same efekty uboczne. Bole glowy, nog, nerwiczkaPo pierwszym opakowaniu wiekszosc z meczacych objawow zniknela. Pozostala jednak wzmozona nerwowosc, oraz totalny brak ochoty na seks. Stosowalam je w celu leczniczym. Nie jestem zwolenniczka tabletek antykoncepcyjnych. Bralam je gydz musialam niestety nie pomogly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmurka Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 20:07 > Stosowalam je w celu leczniczym a na co, jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:09 A Ty bierzesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmurka Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 20:12 tak, i własnie zastanawiam sie czy nie dziala leczniczo na tradzik, bo mi dr przepisała, gdy poprosilam o takie, ktore przy okazji mi buzke wylecza(a pierwsze opakowanie brałam Harmonet czy cos takiego), a juz drugie op. to był Regulon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:24 Podobno dzialaja lezczniczo na tradzik. A jak sie po nim czujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Regulon-polecacie?? 01.03.06, 21:04 biore Regulon 2,5 roku i zadnych skutkow ubocznych jak dotad nie widze, piersi mi urosły ale to akurat mnie cieszy od wielu lat moja waga wskazuje tyle samo cere mam ok, apetyt wilczy(ale ja tak zawsze), brzuch czy głowa nie boli, wynik w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:26 A libido?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantumtam Re: Regulon-polecacie?? IP: *.man.czest.pl 02.03.06, 08:23 Brałam regulon, bolały mnie po nim piersi i miałam syfy. Po tym przepisano mi dianę, która właśnie jest na trądzik dla nastolatek i było ok, z tym , że piersi urosły mi z C do D, ale akurat to mi odpowiadało... Odpowiedz Link Zgłoś