Dodaj do ulubionych

Regulon-polecacie??

01.03.06, 18:51
Ktoras z was bierze? Jakie odczucia? Polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andzia Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 19:04
      hej!
      biore Regulon od 3 lat, wszystko u mnie w porzadku:
      - nie przytyłam ani kilograma, piersi mi sie powiekszyły z B na Csmile
      - nie mam jakis dziwnych krwawien czy plamien w trakcie brania tabl.
      - plamienie z odstawienia trwa u mnie 3 gora 4 dni
      - nie boli mnie głowa, nie mam nudnosci
      - libido nie spadło, mam ochote na seks taka sama jak nie zazywałam pigułek
      - co do "humorow", to moj facet mowi ze jestem bardziej rozdrazniona;P
      - moze bardziej chce mi sie spac? - ale ja z natury uwilbiam spacsmile

ogolnie polecam, ale nie gwarantuje jak podziała na inne osoby, przeciez kazda
      z nas ma inny organizm, inne predyspozycje i moze zareagowac zupełnie odmiennie
      pozdrawiam

A.
      • Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:19
        To mnie pocieszylas bo ogolnie czytam niezbyt pochlebne opinie sad
        • Gość: Kapibara Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:35
          Pierwszy miesiac koszmarny. Mialam same efekty uboczne. Bole glowy, nog,
          nerwiczkawinkPo pierwszym opakowaniu wiekszosc z meczacych objawow zniknela.
          Pozostala jednak wzmozona nerwowosc, oraz totalny brak ochoty na seks.
          Stosowalam je w celu leczniczym. Nie jestem zwolenniczka tabletek
          antykoncepcyjnych. Bralam je gydz musialam niestety nie pomoglysad
          • Gość: mirmurka Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 20:07
            > Stosowalam je w celu leczniczym

a na co, jesli mozna wiedziec?
            • Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:09
              A Ty bierzesz???
              • Gość: mirmurka Re: Regulon-polecacie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.03.06, 20:12
                tak, i własnie zastanawiam sie czy nie dziala leczniczo na tradzik, bo mi dr
                przepisała, gdy poprosilam o takie, ktore przy okazji mi buzke wylecza(a
                pierwsze opakowanie brałam Harmonet czy cos takiego), a juz drugie op. to był
                Regulon
                • Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:24
                  Podobno dzialaja lezczniczo na tradzik. A jak sie po nim czujesz????
                  • cala_w_kwiatkach Re: Regulon-polecacie?? 01.03.06, 21:04
                    biore Regulon 2,5 roku i zadnych skutkow ubocznych jak dotad nie widze, piersi
                    mi urosłysmile ale to akurat mnie cieszy
                    od wielu lat moja waga wskazuje tyle samo
                    cere mam ok, apetyt wilczy(ale ja tak zawsze), brzuch czy głowa nie boli, wynik
                    w normie
                    • Gość: gz85 Re: Regulon-polecacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:26
                      A libido??
                      • Gość: fantumtam Re: Regulon-polecacie?? IP: *.man.czest.pl 02.03.06, 08:23
                        Brałam regulon, bolały mnie po nim piersi i miałam syfy. Po tym przepisano mi
                        dianę, która właśnie jest na trądzik dla nastolatek i było ok, z tym , że
                        piersi urosły mi z C do D, ale akurat to mi odpowiadało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka