Dodaj do ulubionych

PANELE WARSZAWA

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:30
Planuję zakup paneli
Podobno w sklepach typu - obi itd strach kupowac. Ładne są w Komforcie,ale
może ktoś zna jakieś hurtownie w Warszawie lub okolicach??
Obserwuj wątek
    • kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA 10.02.04, 08:40
      tez sie przymierzam do zakupu paneli i mam pytanie czemu w OBI strach kupowac??
      daczego Konforama epsza? z tego co sie orientujr ceny i produkty maja te same...
      • Gość: jojo Re: PANELE WARSZAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 17:17
        witam:)
        nie komforama tylko komfort - to sklep z panelami i wykładzinami :)
        ponieważ dają gwarancję i dbają o klienta

a w tych duzych...to podobno nawet jak (odpukać) coś się stanie to już koniec :)
    • Gość: AA Re: PANELE WARSZAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:23
      Nie miałem kłopotu z reklamacjami w Marketach typu OBI, czy Castorama czy
      Leroy. Co więcej, można w nich zwracać towar z którego rezygujemy bo nam się
      przestał podobać - nawet przez rok. Ale jeśli chodzi o Panele - to polecam
      sklep przy Al. Jerozolimskich 444 (prawie pod Pruszkowem) - całkiem niezłe
      ceny i jakość
      • Gość: www Re: PANELE WARSZAWA IP: *.chello.pl 10.02.04, 19:49
        A ja proponuję wybrać się za Warszawę. Właśnie kupiłam panele w sklepie w
        Kobyłce i myślę że ceny są atrakcyjna. Kupowałam panele Kronopol - podłogowe
        A4 o takiej "chropowatej" strukturze 35,90 - a gładkie 28,90. Ścienne chyba
        14,00 - ale nie pamiętam dokładnie.
        • kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA 10.02.04, 22:46
          mozna jakiś namiar na ten sklep poprosić?
          dzięki z góry
          • edak13 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 08:41
            Witam!
            To ja "www" po zalogowaniu :)
            Jak wrócę do domu to sprawdzę dokładny adres. Z tego co pamiętam sklep nazywa
            się "Ładex" i jest w Kobyłce, przy głównej trasie. Miła i kompetentna obsługa,
            dowóz do Warszawy gratis. Ja kupiłam panele Kronopol - Perfect Lock Floor i
            Perfrect Lock Floor Plus Old Style
            • Gość: kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 09:32
              dzięki i czekam na te namiary:) cena 25,90 za podłogowe panele jest bardzo
              atrakcyjna:)) byłam w OBI i tej klasy panele nie schodzą poniżej 35 zł; czy
              jesteś zadowolona z nich teraz po położeniu?
              pozdrawiam
              • edak13 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 10:30
                Jeszcze ich nie położyłam, nawet nie mam ich jeszcze w domu. Za tydzień mi
                przywiozą, tak się umówiłam. Chcieli na ten wtorek (kupowałam w sobotę -
                wpłacałam zaliczkę), ale najpierw muszę wymienić okna, a później zmieniać
                podłogi :-)Nie wiedziałam, że jest taka ogromna różnica cenowa. W Warszawie
                zawsze jest dużo drożej!
                W innym punkcie, w Wołominie, panele firmy Kaindl AC3, kosztowały 30 pln za
                metr i to chyba też jest konkurencyjna cena. Ja jednak wybrałam Kronopol - po
                pierwsze AC4, piękna struktura i niewiele droższe (te za 35,90). A poza tym w
                jednym miejsu kupiłam panele do całego mieszkania :-) Ciekawe jak będzie efekt
                końcowy :-o

Wogóle zachęcam do zakupów w okolicach Zielonka, Kobyłka, Wołomin. Np zestaw
                mebli kuchennych Forte - identyczny, w Conforamie jest 700 pln droższy niż w
                Wołominie !!!!
                • Gość: Marcin Re: PANELE WARSZAWA IP: *.com.pl 12.02.04, 09:20
                  A czy znasz jakiś sklep w Ząbkach, gdzie można kupić płytki, panele?
                  • edak13 Re: PANELE WARSZAWA 13.02.04, 10:53
                    Nie mogłam znaleźć tego adresu sklepu z panelami, ale już mam! :-)
                    To nie jest Kobyłka tylko Zielonka. Sklep mieści się na terenie firmy "Ładex" -
                    Zielonka ul.Poniatowskiego 46
                    Pozdrawiam
    • jana07 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 09:36
      Znacie moze panele firmy Parador? Macie jakies doswiadczenia w ich uzytkowaniu?
      Albo moze cos slyszeliscie? Sa bardzo drogie w Castoramie (62 PLN), ale
      znalazlam jedne, ktore maja piekny kolor (bardzo ciemny dab antyczny). Wiecie
      moze czy mozna je kupic gdzies taniej?

Pozdrawiam,
      Jana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka