Gość: jojo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:30 Planuję zakup paneli Podobno w sklepach typu - obi itd strach kupowac. Ładne są w Komforcie,ale może ktoś zna jakieś hurtownie w Warszawie lub okolicach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA 10.02.04, 08:40 tez sie przymierzam do zakupu paneli i mam pytanie czemu w OBI strach kupowac?? daczego Konforama epsza? z tego co sie orientujr ceny i produkty maja te same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: PANELE WARSZAWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 17:17 witam:) nie komforama tylko komfort - to sklep z panelami i wykładzinami :) ponieważ dają gwarancję i dbają o klienta a w tych duzych...to podobno nawet jak (odpukać) coś się stanie to już koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: PANELE WARSZAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:23 Nie miałem kłopotu z reklamacjami w Marketach typu OBI, czy Castorama czy Leroy. Co więcej, można w nich zwracać towar z którego rezygujemy bo nam się przestał podobać - nawet przez rok. Ale jeśli chodzi o Panele - to polecam sklep przy Al. Jerozolimskich 444 (prawie pod Pruszkowem) - całkiem niezłe ceny i jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: PANELE WARSZAWA IP: *.chello.pl 10.02.04, 19:49 A ja proponuję wybrać się za Warszawę. Właśnie kupiłam panele w sklepie w Kobyłce i myślę że ceny są atrakcyjna. Kupowałam panele Kronopol - podłogowe A4 o takiej "chropowatej" strukturze 35,90 - a gładkie 28,90. Ścienne chyba 14,00 - ale nie pamiętam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA 10.02.04, 22:46 mozna jakiś namiar na ten sklep poprosić? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
edak13 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 08:41 Witam! To ja "www" po zalogowaniu :) Jak wrócę do domu to sprawdzę dokładny adres. Z tego co pamiętam sklep nazywa się "Ładex" i jest w Kobyłce, przy głównej trasie. Miła i kompetentna obsługa, dowóz do Warszawy gratis. Ja kupiłam panele Kronopol - Perfect Lock Floor i Perfrect Lock Floor Plus Old Style Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_mm Re: PANELE WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 09:32 dzięki i czekam na te namiary:) cena 25,90 za podłogowe panele jest bardzo atrakcyjna:)) byłam w OBI i tej klasy panele nie schodzą poniżej 35 zł; czy jesteś zadowolona z nich teraz po położeniu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edak13 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 10:30 Jeszcze ich nie położyłam, nawet nie mam ich jeszcze w domu. Za tydzień mi przywiozą, tak się umówiłam. Chcieli na ten wtorek (kupowałam w sobotę - wpłacałam zaliczkę), ale najpierw muszę wymienić okna, a później zmieniać podłogi :-)Nie wiedziałam, że jest taka ogromna różnica cenowa. W Warszawie zawsze jest dużo drożej! W innym punkcie, w Wołominie, panele firmy Kaindl AC3, kosztowały 30 pln za metr i to chyba też jest konkurencyjna cena. Ja jednak wybrałam Kronopol - po pierwsze AC4, piękna struktura i niewiele droższe (te za 35,90). A poza tym w jednym miejsu kupiłam panele do całego mieszkania :-) Ciekawe jak będzie efekt końcowy :-o Wogóle zachęcam do zakupów w okolicach Zielonka, Kobyłka, Wołomin. Np zestaw mebli kuchennych Forte - identyczny, w Conforamie jest 700 pln droższy niż w Wołominie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: PANELE WARSZAWA IP: *.com.pl 12.02.04, 09:20 A czy znasz jakiś sklep w Ząbkach, gdzie można kupić płytki, panele? Odpowiedz Link Zgłoś
edak13 Re: PANELE WARSZAWA 13.02.04, 10:53 Nie mogłam znaleźć tego adresu sklepu z panelami, ale już mam! :-) To nie jest Kobyłka tylko Zielonka. Sklep mieści się na terenie firmy "Ładex" - Zielonka ul.Poniatowskiego 46 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jana07 Re: PANELE WARSZAWA 11.02.04, 09:36 Znacie moze panele firmy Parador? Macie jakies doswiadczenia w ich uzytkowaniu? Albo moze cos slyszeliscie? Sa bardzo drogie w Castoramie (62 PLN), ale znalazlam jedne, ktore maja piekny kolor (bardzo ciemny dab antyczny). Wiecie moze czy mozna je kupic gdzies taniej? Pozdrawiam, Jana Odpowiedz Link Zgłoś