Gość: dryk IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 16:12 Witam! Czy kotś może wypowiedzieć się na temat sprzętu AGD firmy Ardo? Chodzi mi głównie o pralkę (mają taką fajną - 33cm szerkości ) i lodówkę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: ARDO IP: 195.124.18.* 23.03.04, 12:35 Ja od pol roku mam pralke Ardo, nie pamietam jaki model. Ostatnio zauwazylam ze slabiej wiruje, podobnie pralka znajomych tez po pol roku zaczela gorzej wirowac, wiec chyba cos w tym musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankas Re: ARDO IP: *.kinnarps.pl / 62.233.139.* 23.03.04, 12:46 Mam już ponad 2,5 pralke i lodowke. Jak na razie bez zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: ARDO 23.03.04, 14:48 Ardo ładowana z góry czy od przodu? Obecnie praleczki i lodówki są ładnie wykonane. Lodówki Ardo są w kilku kolorach, dosyć funkcjonalne ale najważniejsze pytanie jakie trzeba zadać to jaka jest jakość części. Proponuję pogadać z kilkoma sprzedawcami, może coś doradzą. Sam się przymierzałem do Ardo ale kupiłem Polara kilka lat temu. Zdecydowała 5- letnia gwarancja i w miarę przystępna cena. Lodówka zaliczyła jedną wizytę serwisu polegającą na przełożeniu zawiasów z prawą na lewą stronę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś