Dodaj do ulubionych

kolory do przedpokoju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:44
Chce pomalawac przedpokój na lososiowo lub brzoskwiniowo z ciemno-niebieskim
wykonczeniem (rama lustra, szafka, wieszak itp).
Mam pytanie czy bedzia pasowac te kolory do siebie?
A moze ktos mi zaproponuje inne laczenia dwoch kolorow?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: kolory do przedpokoju 15.04.04, 20:51
      Cześć, sama nie bardzo znam się na łączeniach kolorów (podglądam!) stąd nt.
      pierwszej kwestii się nie wypowiem:((
      Gość portalu: malutka napisał(a):

> A moze ktos mi zaproponuje inne laczenia dwoch kolorow?

Przed aktualnie kończącym się u mnie remontem rozczytywałam się tutaj na forum
      na temat właśnie przedpokoju i wyczytałam o lawendowych ścianach do szarej
      szafy. Pomysł mi się spodobał (a nie miałam czasu na zastanawianie się) i ...
      zastosowałam (przepraszam autora za ściągnięcie).
      Mam więc: ciemnoszarą terakotę, ciemnoszare drzwi do łazienki, ciemnoszare
      drzwi wejściowe (te były od początku takie) i jasnoszarą szafę. Do tego na
      ścianach ta lawenda, która lawendą tak do końca wcale na ścianie się nie
      okazała a ja dureń nie sprawdziłam wcześniej koloru. Mam dość intensywną w
      związku z tym lawendę i jak kilka razy obejrzałam (bo odwiedzam chatkę) to
      dochodzę do wniosku, że nawet mi się ten zestaw podoba. Dodam jeszcze, że mowa
      o bardzo małym przedpokoju (licząc po podłodze: 3 m2).
      Powodzenia w poszukiwaniach. B.
    • aankaa łosoś + ciemny niebieski (Dulux) 15.04.04, 20:58
      zobaczyłam u swojej sąsiadki ...
      drugi raz nie chciałabym przeżyć czegoś takiego
      • Gość: bolo Re: łosoś + ciemny niebieski (Dulux) IP: 217.17.46.* 19.04.04, 14:18
        Ja mam jasno żółte sciany (Dulux Once_odcien piaskowy), a wszystkie dodatki mam
        w kolorze ciemnego drewna
    • Gość: michelle Re: kolory do przedpokoju IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:04
      mam przedpokój w kolorze Szafran Duluxa. To cos pomidzy lososiem a brzoskwinia.
      Podoba mi sie. Ale niebieskiego sobie nie wyobrazam do tego. Ja mam nowe biale
      futryny, posadzke cieniowana o dwa tony jasniejsza w piaskowo - brzoskwiniowej
      tonacji.Dodatki mam w cieplych brazach , lustro w oprawie debowej.Szafa bedzie
      z rattanem. Kinkiety mam z dymionego szkla w kolorze posadzki - taki melanz.
      Bardzo ladnie. tylko nie niebieski . drzwi wejsciowe Porty - kolor jablon.
      Super sie komponuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka