Dodaj do ulubionych

plamy poo dekso i flutex

31.01.11, 20:54
Witam,
ekipa malująca przeszła przez moje mieszkanie jak tornado. Wymalowali ladnie w/w farbami, ale pozostawili niestety wiele szkód. Mam caly parkiet w drobnych plamach farby, szyby od drzwi wewnetrznych wymazane oraz zabrudzone szafki.

Z szafek farba zeszla bez problemu, wystarczylo troche wody i szorstka gabka. niestety z szyby ani z parkietu nie da sie nic zeskrobac. jak moge pozbyc sie tych plam? prosze o pomoc!!
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: plamy poo dekso i flutex 31.01.11, 21:11
      gm.flugger.com/pl/GRAWEB.DLL

gm.flugger.com/pl/GRAWEB.DLL

wszystko jest w necie, a każdy wyrób ma kartę techniczną zamieszczoną przynajmniej na stronie producenta, wystarczy chcieć poszukać.
      • mlodzig Re: plamy poo dekso i flutex 31.01.11, 21:38
        nic takiego tam nie znalazlem
        • jarecki_2 Re: plamy poo dekso i flutex 31.01.11, 21:47
          To zadzwoń do fluggera i zapytaj.
          • mlodzig Re: plamy poo dekso i flutex 31.01.11, 21:50
            nie ma to jak fachowa porada
            • jarecki_2 Re: plamy poo dekso i flutex 31.01.11, 22:44
              Dałem link gdzie, jak poszukasz, to wszystko jest napisane. Nie potrafisz wykazać odrobinę zaangażowania w Twojej sprawie w końcu i wybierasz najprostsze rozwiązanie "nie znalazłem", ja znalazłem i to aż dwa produkty, które są Ci potrzebne, ale nie. Dobra. W takim razie proponuję Ci telefon do firmy, która farby jakich użyłeś produkuje, ciężko o lepszą poradę i o leprze źródło informacji moim zdaniem (może tak być, że mają jakiś specjalny preparat, którego nie zamieszczają w necie) . Jak mogę pomóc Ci bardziej fachowy leniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka