smaja 27.04.04, 12:23 jak się sprawuje sprzęt do zabudowy (płyta + piekarnik)tej firmy? jakie są Wasze doświadczenia? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smaja Re: Mastercook 28.04.04, 13:30 Chyba jest do niczego jak nikt nie użytkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mastercook IP: 193.111.166.* 28.04.04, 14:35 ja mam płyte i piekarnik FAGOR (właścieciel Wrozametu, producenta marki Mastercook) i jestem b. zadowolona. Jesli jakość polskich wyrobów jest taka jak tych hiszpańskich, to polecam. POnad to moi rodzice od lat blisko 10 maja kuchenke gaz-elektr Mastercooka (taka wolnostojacą) i jest świetna. Możesz chyba zaryzykować. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Mastercook IP: *.nsm.pl 07.05.04, 21:18 Nie polecam wyrobow tej firmy.Od 4 lat mam kuchenke wolnostojaca.Po 2 latach urwala sie pokrywa(przerdzewiał zawias),a po 3 latach "wysiadl" piekarnik elektryczny, moze dlatego ze byl bardzo rzadko uzywany? Jeszcze nie jest naprawiony,bo zastanawiam się czy nie lepiej kupic nowa kuchenke ,ale inne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś