Dodaj do ulubionych

pralka ładowana od góry

24.03.13, 15:08
Czy ktoś kupował może taką w ostatnim czasie i może podzielić się ze mną swoją opinią?
Mam już prawie 10-letnią pralkę whirpoola i najwyższa pora na wymianęsmile Przyznam,że ani razu w ciągu tych 10 lat jej nie naprawiałam co jest chyba bardzo dobrym wynikiem, czy nowe pralki tej marki są równie bezawaryjne?
Wstępnie z innych marek zastanawiam się jeszcze nad:
Mastercook PTDE-1246 BIO
Electrolux EWT1266EDW
Będę wdzięczna za wszelkie opinie i podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • atenaz.ka Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 15:22
      Dobrze że nie napisałaś nic o Amice,zdecydowanie odradzam wink
      Mam obecnie Elekroluxa i jestem zadowolona.Przed kupnem sporo siedziałam i czytałam na temat polecanych pralek i ta marka była najbardziej chwalona.
      Mastercook bardzo mi się podobał ale sprzedawca odradził mówić iż często są w naprawie,polecił także Elektrolux jako najmniej wadliwy produkt
      • nikulam Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 15:31
        Dziękuję za opinię!
        Możesz zdradzić którą z elektroluxa masz?
    • szmytka1 Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 16:04
      Ja mam polara 6-letniego. Jedyny kłopot, zardzewiała klapa w okolicy zawiasów. Co tam piszą o polarach?
    • alcea3 Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 18:32
      Czy chcesz wybrac pralkę ładowaną od góry z przyzwyczajhenia, czy ze względu na brak miejsca?
      Jesli z braku miejsca to rozumiem, ale jesli masz przestrzen na większą to polecam ładowana od przodu.
      Te ładowane od góry czesciej rdzewieją, tez przy zawiasach u góry, po praniu trzeba zostawiac całe otwarte nieestetycznie by wywietrzało( w pralce ładowanej od przodu wystarczy delikatnie uchylic) , dodatkowo na pralce mozesz coś postawic, a na ładowanej od góry nie ma takiej możliwosci.
      • nikulam Re: pralka ładowana od góry 25.03.13, 08:33
        Brak miejsca na ładowaną od przodu.
    • justka.easy Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 19:00
      Nikulam ja mam jakies 5 lat elektroluxa ładowanego od góry i nic złego sie z nim nie dzieje. Polecam tą marke. Model pewnie nic Ci nie powie bo juz ma swoje lata, ale moja nie jest naszprycowana elektroniką, wszystkie pokretła i opcje ustawiane manualnie.
    • magdalenca78 Re: pralka ładowana od góry 24.03.13, 21:57
      Mam od ponad 2 lat Mastercooka - PTD 125. Dobrze się sprawuje smile
      • megani Re: pralka ładowana od góry 25.03.13, 07:49
        Podciągam temat, gdyż właśnie zepsuła mi się pralka, a przy dwójce dzieci ekspresowo muszę kupić, który model electrolux polecacie? Gdzie tanio kupić przez internet?
        • aniuta65 Re: pralka ładowana od góry 25.03.13, 08:55
          Wystarczy wejsc na ceneo i sprawdzić model . Jest sporo ciekawych ofert ELEKTROLUXA. Ceny tez przyzwoite. Ostatnio OleOle miało bezpłatny transport.
          Moja pralka Elektrolux pierze juz 8 lat bezawaryjnie. Jest z wyswietlaczem. Teraz jest sporo fajnych modeli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka