Dodaj do ulubionych

Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA?

IP: 193.24.24.* 30.04.04, 13:38
prosze o opinie na jego temat
z góry dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: PrzedstawicielIKEA Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 22:02
      Tak bardzo polecam.
      • Gość: Malaga Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: 193.24.24.* 04.05.04, 11:59
        A opinie kogos kto nie jest zawodowo zwiazany z IKEA?
        • Gość: ww Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 14:32
          Mam ten narożnik od niespełna roku. Nie mogę ani skrytykować, ani nie jestem
          powalona na kolana. Generalnie jestem zadowolona, choć nie wiem, jak długo
          wytrzymają sprężyny (czy wszelkie "nadzienie" siedziska) skoki moich dzieci...
          Znajomi mają też ten narożnik, ale kupowany ze 2 lata wcześniej: ich tapicerka
          różni się od tych obecnych (ta nowa wydaje mi się gorsza gatunkowo). Tapicerka
          chyba jest czymś impregnowana, dzięki czemu stosunkowo łatwo czyści się plamy,
          choć - jak to na tkaninach jednokolorowych- każdy ślad po posiłku dzieci jest
          baardzo widoczny.
          Generalnie- średnia jakość za średnią cenę. Można polecić (choć najlepiej od
          razu dokupić na siedzisko narzutę - będzie łatwiej utrzymać czystość).
          • Gość: Malaga Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: 193.24.24.* 05.05.04, 17:04
            Takiej właśnie opinie sie spodziewałam - dzieki
            srednia jakosc za srednia cene
            nie chce inwestowac w naroznik fortuny ale tez chce miec cos co w miare
            solidnie wygladajacego i dajacego sie na nim spac - generalnie ma on służyc do
            spania dla gości wiec nie bedzie codziennie rozkładany - dla naroznika to chyba
            lepiej
            a czy ten naroznik nie jest ze zdejmowanymi obiciami? czy nie jest je łatwo
            prac?
            • kasiapro1 Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? 24.05.04, 21:50
              zdejmuje sie tylko obicia z poduszek.Niestety trzeba uwazac ns boki.
              Ktos z Ikea powiedzial mi ze w tym materiale jest dodany teflon i dlatego
              latwo sie czysci-jakos nie moge sobie tego wyobrazic.Na wrazie co przykrylam go
              kapami-tez z Ikei_mam malego szkodnika,ulewajacego na tapicerke
              • Gość: Maria Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.05.04, 23:05
                Wszystkie meble z IKEA sa do wyrzucenia.Kupilam stol, komode - okleina sama
                odchodzi, w szufladach poopadalo dno ( tylko dokumenty trzymalam). Za stol
                dalam ponad 2000zl.Kanapa koloru dzinsowego do sportowego pokoju-wyblakla po
                jednym sezonie-teraz boki sa jasne a reszta ciemny kolor.
                Dywan welniany , niby recznie robiony- w trakcie odkurzania wylaza sznurki.
                Moja noga tam nie stanie, moja reka nie wyda tam ani grosza.
                • Gość: qwrt Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 12:53
                  wydałem na meble z ikeii 15tys zł i z tego powodu jestem bardzo niezadowolony.
                  w każdym innym sklepie byłoby 10%rabatu.
                  • Gość: Maria Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.05.04, 07:58
                    Z tym ,ze jak maja "na stanie" to mozna oddac.Nie wiem jak jest w Polsce, ale w
                    USA przyjmuja bez problemu.Jesli jest po terminie mozesz wymienic na cos
                    innego, ale niestety ciagle to bedzie z IKEA.Mnie sie sprawdzily tylko rzeczy
                    do lazienki-polki metalowe ze szklem, tez poleczki nad przyprawy, ale meble i
                    dywany to szajs.
                  • Gość: Maria Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.05.04, 08:00
                    Acha, ale ciasteczka anyzowe w IKEA sa pyszne.(Chyba anyzowe to pisze sie
                    przez z?)
                    • Gość: k Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: 157.25.78.* 27.05.04, 10:01
                    • Gość: k Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: 157.25.78.* 27.05.04, 10:07
                      a ja kupiłem w IKEI kuchnię i sobie chwalę.

jest ok - służy juz rok i brak jest zarzutów.
                      wyszło taniej i szybciej niż zamawiana - przywoeźli i zmontowali w 5 godz.

• Gość: Moa Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:58
                        Ja też i wygląda ślicznie! Nie ma takich badziewnych krształtów i frontów jak w
                        połowie tych eurokuchni, które straszą swoim "designem".
                        • Gość: Maria Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.05.04, 04:38
                          A czemu piszesz "disignem"? Brak ci slow? To ani po angielsku ani po polsku.
                          Wybacz, ale do upadlego bede walczyc o jezyk polski.
                          • Gość: Moa Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 08:53
                            Wlasnie dlatego ujelam to w cudzyslow, gdzyz niektorzy polscy pseudo
                            projektanci robia cos badziewnego i mowia, ze to jest teraz taki
                            nowoczesny "design". A dla mnie slowo design kojarzy sie z czyms dobrym i ze
                            smakiem.

Jezu ludzie, o co wam chodzi??????????????
                            • Gość: Moa Re: Czy polecacie naroznik FAGELBO z IKEA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 10:13
                              Mario mam pytanie do ciebie: ty w USA tak walczysz o ten język polski do
                              upadłego :)???????????
            • Gość: Bebek Re: Polecma narożniki z Solpol IP: *.cdma.centertel.pl 26.08.13, 06:08
              bardzo ciekawą ofertę narożników najdziecie na stronie sklepu Solpol w dziale narożniki rozkładane , duży wybór i dobre ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka