IP: *.man.polbox.pl 26.05.04, 17:36
Mam pytanie. Czy ktos jest uzytkownikiem kanapy Tomelilla z IKEA. Chodzi mi o
uzytkowanie w celu codziennego spania. I o sprawowanie sie tej kanapy w
takich "warunkach"
Obserwuj wątek
    • Gość: goha Re: Tomelilla IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 27.05.04, 18:58
      mam ja od 2 lat. w sumie było wszystko w pożądku dopóki stała na wykłądzinie
      (chociaż jak dla mnie materac mógłby być trochę twardszy)
      Probemy zaczeły sie jak ja przestawiliśmy na parkiet bez chodnika.
      Ponieważ kanapa ma z tyłu kółka - po rozłożeniu zaczeła się trochę przesuwac po
      podłodze az w końcu zaczeła się sama składać (a właściwie zapadać) jeśli
      usiadło się na środku rozłożonej kanapy. w tej chwili kładąc się na niej bardzo
      muszę uważać.
      podsumowując - raczej bym jej drugi raz nie kupiła równiez dlatego ze nawet
      złożona zajmuje dużo miejsca
      • Gość: m Re: Tomelilla IP: 213.17.239.* 09.06.04, 21:52
        a ja uzywam od 3 lat i nic sie nie suwa, a stoi na parkiecie. moze nie ma
        kolek? bardzo wygodna, tez do malej drzemki bez rozkladania, bo ma wygodne
        boczne oparcia. polecam, fotele tomelilla tez
    • staspyry Re: Tomelilla 15.07.04, 15:01
      To trochę stary wątek ale jeszcze aktualny. My po paromiesięcznych
      poszukiwaniach i przejściach przez wszelkiego typu tapicerów, sklepów kształtów
      i możliwości z braku naszego wymażonego wypoczynku zdecydowaliśmy się właśnie
      na ten. 3+2+1 kosztował niecałe 5 tys. Wykonanie ok choć po podniesieniu czuć
      że nie może to być bardzo solidne. Dla nas podstawą było to że są poduchy i
      można się we 2 os. położyć na siedziskach (nie mamy rozkładanej). Fotel wygodny
      i z wypowiedzi kumpla który ma ją 2 lata stwierdziliśmy że można brać. Jedynie
      słyszałem że jako podstawowe łóżko to się nie nadaje ale dla gości spoczko:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka