Gość: Kaska IP: 192.85.16.* 28.05.04, 15:50 Mam prośbe jaka mozecie polecic farbe oprocz Dulux? Chcialabym kupic gotowa w kolorach pastelowych niestety Dulux z gotowych ma slaby wybór, Z gory dziekuje za pomoc i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
once1 Re: Farba 04.06.04, 09:43 może mogę Ci jednak jakoś pomóc . Jaki kolor farby własciwie cię interesuje? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Farba IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 05.06.04, 16:37 Potrzebuje kremową lub coś takiego jak kość słoniowa + łosoś Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: Farba 06.06.04, 14:09 Moze papaya z kolorów swiata i kośc słoniowa z once Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Farba 07.06.04, 09:21 Cześć Ja już w drugim mieszkaniu zrobiłam sobie jasno łososiowy kolor. I zawsze pozostaje wierna farbom Tikkurila. Po szesciu latach w nasłonecznionym mieszkaniu nie zmieniła koloru, jest zmywalna i pięknie wygląda. Mogę Ci przesłać na priva zdjęcia tego łososia (choć zdjecia przekłamują ciutke;), a jak Ci się spodoba to mam numer farby. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Farba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 08:44 Chyba niewarto szukać farb gotowych, bo wśród takich jest dużo mniejszy wybór.Ja niedawno zakupiłam farbę w kolorze kości słoniowej firmy Flugger. Bardzo dobre w tej firmie jest to, że możesz kupić próbkę danej farby za 15 zł. Zawsze lepiej kupić nawet z 3 próbniki niż wywalić 700 zł na kolor, który na ścianie okaże się porażką. Wybrałam więc 3 kolory z palety i kupiłam ich próbki. Kolory wyszły dośc wiernie w porównianiu z paletą.Poźniej zdecydowałam się na jeden z nich.Wcześniej słyszłam dobre opinie o tej firmie, więc to mnie ostatecznie przekonało. No i mają świetną obsługę w swoich sklepach firmowych, która zna się i doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Farba IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 07.06.04, 18:37 bardzo dziekuje wam za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilsloma Re: Farba 26.01.15, 18:34 Polecam farby Caparol, światna relacja ceny do jakości. malowałem farbą LatexSamt 10 5lat temu i do dziś wszystko pięknie się zmywa. Kupowałem na dlamalarzy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zojeczka2 Re: Farba 30.01.15, 07:32 Polecam farby firmy KEBE perfekta - są nie drogie, bardzo dobrze kryją w porównaniu do marketowych duluxów, śnieżek czy dekorali są o połowe tańsze - 10l farby z mieszalnika kosztuje około 100zł. Używamy tylko tych farb podczas remontów czy odświeżania mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
samosia1991 Re: Farba 19.08.15, 13:32 Ja również polecam Caparol, bardzo duży wybór jeżeli chodzi o kolory jak i bazy. Maja farby zmywalne, które były testowane przez moje dzieci- zdały egzamin do tego stopnia, że nie wiadomo w którym miejscu ściana była myta. Ja akurat kupowałam na ul. Heroldów w Warszawie. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś