IP: 192.85.16.* 28.05.04, 15:50
Mam prośbe jaka mozecie polecic farbe oprocz Dulux?
Chcialabym kupic gotowa w kolorach pastelowych niestety Dulux z gotowych ma
slaby wybór,
Z gory dziekuje za pomoc i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: KK Re: Farba IP: 192.85.16.* 04.06.04, 09:03
      Ponowna prośba
      Pozdrawiam
      • once1 Re: Farba 04.06.04, 09:43
        może mogę Ci jednak jakoś pomóc . Jaki kolor farby własciwie cię interesuje?
        pozdr
        • Gość: kaśka Re: Farba IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 05.06.04, 16:37
          Potrzebuje kremową lub coś takiego jak kość słoniowa + łosoś
          Pozdrawiam
          • once1 Re: Farba 06.06.04, 14:09
            Moze papaya z kolorów swiata i kośc słoniowa z once
          • magdalenha Re: Farba 07.06.04, 09:21
            Cześć

Ja już w drugim mieszkaniu zrobiłam sobie jasno łososiowy kolor. I zawsze
            pozostaje wierna farbom Tikkurila. Po szesciu latach w nasłonecznionym
            mieszkaniu nie zmieniła koloru, jest zmywalna i pięknie wygląda. Mogę Ci
            przesłać na priva zdjęcia tego łososia (choć zdjecia przekłamują ciutke;), a
            jak Ci się spodoba to mam numer farby.

Pozdrawiam
            Magda
    • Gość: Magda Re: Farba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 08:44
      Chyba niewarto szukać farb gotowych, bo wśród takich jest dużo mniejszy
      wybór.Ja niedawno zakupiłam farbę w kolorze kości słoniowej firmy Flugger.
      Bardzo dobre w tej firmie jest to, że możesz kupić próbkę danej farby za 15 zł.
      Zawsze lepiej kupić nawet z 3 próbniki niż wywalić 700 zł na kolor, który na
      ścianie okaże się porażką. Wybrałam więc 3 kolory z palety i kupiłam ich
      próbki. Kolory wyszły dośc wiernie w porównianiu z paletą.Poźniej zdecydowałam
      się na jeden z nich.Wcześniej słyszłam dobre opinie o tej firmie, więc to mnie
      ostatecznie przekonało. No i mają świetną obsługę w swoich sklepach firmowych,
      która zna się i doradzi.
    • Gość: kaska Re: Farba IP: *.cebit.com.pl / 217.17.47.* 07.06.04, 18:37
      bardzo dziekuje wam za pomoc
      Pozdrawiam
    • kamilsloma Re: Farba 26.01.15, 18:34
      Polecam farby Caparol, światna relacja ceny do jakości. malowałem farbą LatexSamt 10 5lat temu i do dziś wszystko pięknie się zmywa. Kupowałem na dlamalarzy.pl
    • zojeczka2 Re: Farba 30.01.15, 07:32
      Polecam farby firmy KEBE perfekta - są nie drogie, bardzo dobrze kryją w porównaniu do marketowych duluxów, śnieżek czy dekorali są o połowe tańsze - 10l farby z mieszalnika kosztuje około 100zł. Używamy tylko tych farb podczas remontów czy odświeżania mieszkań.
      • samosia1991 Re: Farba 19.08.15, 13:32
        Ja również polecam Caparol, bardzo duży wybór jeżeli chodzi o kolory jak i bazy. Maja farby zmywalne, które były testowane przez moje dzieci- zdały egzamin do tego stopnia, że nie wiadomo w którym miejscu ściana była myta. Ja akurat kupowałam na ul. Heroldów w Warszawie. Polecam z czystym sumieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka