luqasz39 19.06.12, 00:00 Witam czy wiecie czy serwis www.dcol.pl jest warty polecenia ? mają tam fajną usługę można samodzielnie projektować tapety . Ktoś z tego korzystał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: fototapety 19.06.12, 08:50 tego typu serwisów jest kilka i to fajna sprawa, nie korzystałem z tego akurat, ale mój klient korzystał z podobnego i zamówił fajną tapetę. Jest z tym tylko jeden kłopot, koniecznie trzeba sprawdzić, jeśli jest taka możliwość, jak wygląda tapeta po pocięciu jeszcze w "fabryce". Niestety robi się to tak, że wykonują nadruk na dużej płachcie papieru czy innym nośniku i potem tną na pasy efektem tego jest, że brzegi tapety po pocięciu są białe, jak to przecięty papier, i te białe brzegi po położeniu są widoczne ponieważ nie są siłą rzeczy zadrukowane tak jak ma to miejsce przy zwykłych tapetach typowych gdzie nadruk jest wykonywany na już pociętych pasach tapety. Pewnie wiele zależy od maszyny jaką to tną, nie mniej jednak, jak zależy komuś na tym, żeby wszystko wyglądało perfekcyjnie to trzeba to sprawdzić lub mieć świadomość, że taka sytuacja może zaistnieć i nie jest to wina wykonawcy. Zasadniczo możliwość posiadania jedynej na świecie tapety jest kusząca, choć za taką możliwość trzeba nieco zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: fototapety IP: *.multimo.pl 14.10.12, 13:24 Temat mnie zainteresował i próbowałem coś sam zaprojektować ale przyznam że jedyne co można by było z tego zrobić to jakąś fototapetę dla dzieci. W/g mnie mało przydatna funkcja. Jak byś potrzebował fototapetę na wymiar do to polecam demur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia0002 Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.12, 15:30 Mnie się najbardziej podobają fototapety dla dzieci, Chciałabym jeszcze wybrać jakąś do pokoju ale nie potrafie się zdecydować. Za duży wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crowmell Re: fototapety IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 11:11 Tepety srety ja robię najlepsze według zdjęć i obrazów , przenoszę je małymi skanami na materiał oddychający - tkanina na za sadzie offsetu, metoda jeszcze nie opatentowana ale zapraszam do współpracy , może być fajny autorski widok tapety np twoje dziecko - tapeta z twarzą dziecka ( jak nie macie rysunku - mogę odręcznie namalować ze zdjęcia, wystarczy że przyślecie zdjęcie, może być również pies, kot lub rybki z akwarium ) ważne że potem macie super wnętrze, Moja sygnatura dodatkowa opłata + 20 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janika0 Re: fototapety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 08:25 Korzystałam z usług firmy DCOL, zakupiłam u nich tapety do kuchni, posiadaja bardzo ciekawe wzory, których nie mogłam znaleźć w stacjonarnym sklepie. Przesyłka doszła w miarę szybko, tapety zakładał mój maż i za bardzo się przy tym nie zamęczył, a efekt jest fantastyczny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamis Re: fototapety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 16:41 Tylko teraz trzeba znaleźć odpowiedniej rozdzielczości zdjęcie, co nie jest proste nawet w przypadku lustrzanek, osobiście wolałem coś z gotowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Krawczyk Re: fototapety IP: *.ip.netia.com.pl 26.03.14, 15:09 Ja mogę smiało polecić fototapety na www.mediokom.pl mają świetną jakość druku oraz fantastyczną obsługę klienta. Ceny na poziomie a dodatkowo klej montażowy i przesyłka w gratisie. Polecam odwiedzić ich sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: fototapety IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.14, 11:53 Wydaje mi się, że to tylko taki chwyt marketingowy ale większego sensu to nie ma, trudno jest zaprojektować grafikę zwłaszcza na tak duże wydruki jak tapety, lepiej skorzystać z banków zdjęć - a jest ich nieskończona ilość, albo na upartego, jak się ma wizję skorzystać z pomocy jakiegoś grafika co się na tym zna i ma oko. Żona wymyśliła sobie tapetę w holu, zamawiała na www.fotnart.pl bo jakieś zdjęcie się jej tam właśnie spodobało, na początku byłem sceptyczny, wiadomo jak my faceci lubimy remonty :) ale całkiem fajnie jej to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś