Dodaj do ulubionych

Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g

16.08.12, 19:18
Witam,
niedługo będą mi ocieplać dom. W związku z czym muszę się zdecydować na jaki kolor i w których miejscach pomalować dom. Dachowka jest ciemna, prawie czarna. Podbitka ciemna. Stolarka ciemny orzech. Komin - cegla - taka ciemna czerwien/fiolet/szarosc. Moze mi Panstwo cos zasugeruja? Trochę pobawiłam sie w wizualizacji, ale nie jestem pewna do konca kolorystyki. I czy dawac klinkierke, czy moze kamien, albo tylko pomalowac. Mam nadzieję, ze zdjecia sie załączą.
Moj dom to projekt Archonu. Dom pod bukami 4g - archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-pod-bukami-4-g/m45dade9419d7e odbicie lustrzane.

imageshack.us/photo/my-images/441/sam0022m.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/607/sam0018e.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/217/sam0016m.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/856/sam0024c.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/526/sam0018a.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/211/sam0016d.jpg/

Obserwuj wątek
    • ciekawolog Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g 16.08.12, 19:41
      Mam pytanko czy ktoś może wie coś o nowym projekcie www.estimet.pl/. Z tego co wyszperałem i wynalazłem w internecie jest to firma zajmująca się obróbką blach i metali. Zapowiadają, że wkrótce dowiemy się o nowych pomysłach które przyśpieszy naszą pracę i wyeliminuje wszelkie problemy. Czy ktoś coś wie? Proszę o info. gdyż jestem baaaardzo ciekawy:)
      • Gość: Gość Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.12, 20:15
        Nie chcę być niegrzeczna, ale wydaje mi się, ze to nie jest związane z tematem. Nie uważasz? Czy możesz założyć swój osobny wątek, a nie "zaśmiecać" ten :). dzięki ;p
    • Gość: ki Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 09:49
      Nie bawiłabym się w żadne wzory, bo można się na tym zdrowo przejechać. Całość na biało lub écru. Ten pokój z niebieską wstawką to mam nadzieję żart (?). Skosów się nie podkreśla tylko tuszuje, malując całość na jeden kolor (najlepiej biały).
      • aggie.9979 Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g 17.08.12, 10:18
        A ja sobie skos podkresliłam :), bo tak mi sie podobało. W koncu to ja tam bede spac...No, ale nie o tym ten wątek.
      • aggie.9979 Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g 17.08.12, 10:19
        Cała całość w jednym kolorze wydaje mi się nudna. Jednak wolę coś podkreślić. I dlatego pytam, co, zeby nie przesadzić?
        • Gość: ki Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 10:35
          Skoro wiesz lepiej, to po co pytasz? Rób po swojemu i nie zawracaj głowy. Proste.
          • aggie.9979 Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g 17.08.12, 10:38
            Ale ja nie powiedziałam, ze wiem lepiej...dlatego pytam o opinię.
            Wg Ciebie wszystko ma byc jasnym kolorem...OK. Ale ja chce tez podkreslic pewne elementy domu. I dlatego się pytam, które najlepiej.
        • emaksik Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g 17.08.12, 11:05
          Przecież malowanie to indywidualna sprawa to ty tam będziesz mieszkał więc maluj według swoich upodobań.
    • Gość: Ignasiak=AmberGold Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g IP: *.home.aster.pl 18.08.12, 23:28
      ))) Odradzam wszystkim współpracę z budowlańcem (remonty i wykończenia) Tomaszem Ignasiakiem lat ok. 40, działający w okolicach Warszawy, telefon 501543519, to naciągacz na zaliczki, pracuje na czarno i bez faktur a prac nie kończy tylko znika z budowy jak dostanie zaliczki. Pewnie uczył się od Plichty z Amber Gold.
    • Gość: tomasz Re: Jaką zrobić elewację?? Dom pod bukami 4g IP: *.205.119.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.12, 00:05
      UWAGA NA FIRME RAPIDO Z ŁODZI !!!! WŁSCICIEL ZMIENIŁ TERAZ NAZWE NA: ART AND DECORATION.!!!! WŁASCICIEL TO NACIĄGACZ. JEGO PRACOWNICY OKRADLI MI DOM , REMONT PRZEDŁUŻYŁ O 3 MIESIACE. BRAK Z NIM KONTAKTU , NIE ODBIERA TELEFONÓW. WYKONAWSTWO TO KOSZMAR... SZCZERZE PRZESTRZEGAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka