Dodaj do ulubionych

Budowa altany

23.11.12, 01:00
Witam, mam zamiar wybudować niewielką altanę, ok. 22 m². Z tego co się dowiedziałem od sąsiada nie wymaga to pozwolenia na rozpoczęcie robót budowlanych, lecz muszę złożyć jednak jakieś dokumenty. Czy może ktoś wie jaki wniosek muszę złożyć i gdzie znajdę jego wzór?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mateusz Re: Budowa altany IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 04:07
      Witam, otóż chodzi o Zgłoszenie robót budowlanych nie wymagających pozwolenia, wniosek taki możesz wypełnić online korzystając z formularza dostępnego na stronie: ewnioski.pl/formularze/zgloszenie-robot-budowlanych-nie-wymagajacych-pozwolenia-na-budowe/informacje
    • Gość: 234 Re: Budowa altany IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.12, 13:28
      Zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ingasiaka kom.501543519 z Warszawy lat ok. 40-45, a ten przesłał współpracownika oszusta Marcina Mazurka z Lublina, obecnie Dublin, lat ok. 34. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, pobrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prac nie skończyli a to co po sobie zostawili to same niedoróbki i usterki. Urząd Skarbowy powinien im dobrać się do skóry za prace bez faktur.
    • b.motrak Re: Budowa altany 13.12.13, 12:14
      Zachęcam do skorzystania z usług firmy Stanmark- tartak Poznań. Mają w swojej ofercie altany, domki drewniane, zajmują się rownież architekturą ogrodową. Polecam stanmark.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka