Gość: MK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:16 czy ktos mial moze juz do czynienia z sofami wykonanymi z eko-skóry? proszę o opinie! zamierzam taką zamówić w markach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Eko-skóra IP: *.cebit.com.pl / 217.17.38.* 27.07.04, 16:37 Czy naprawde nikt nie ma tekich mebli? Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: Eko-skóra 28.07.04, 09:07 Mnie też kusi, ale zastanawiam się czy np. jak usiądę sobie latem, to nie będzie mi się pod skórą pocić. Druga sprawa to kot - będzie pewnie drapał... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl21 Re: Eko-skóra 28.07.04, 10:37 Ja nie mam, ale słyszałam dość negatywne opinie. Znajomi po 2 latach musieli wymienić kanapy. "Skóra" załamywała się i pękała w tych miejscach. Poza tym dużo trudniej utrzymać czystość. Na początku wygląda pięknie i nie ma różnicy. Za jakiś czas sama zobaczysz. No ale cóż, cena jest zdecydowanie niska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Eko-skóra IP: *.ch.uj.edu.pl 28.07.04, 19:59 cena jest jedna z glownych zalet tego materialu, niestety nie ma co wymagac od niego duzej wytrzymalosci, naturalna skora powinna wytrzmac zdecydowanie dluzej ale jej cena jest b. wysoka, ja wlasnie zdecydowalem sie na eko-skore (moje meble kosztowaly ok 3 tys a w skorze ponad 6) z zamiarem ze je ewentualnie wymienie za pare lat - powinno wyjsc na to samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Eko-skóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:09 Czy ktoś ma jakieś pozytywne zdanie na temat tego typu mebli? bo również jestem zainteresowana! Odpowiedz Link Zgłoś