darpo3 22.09.04, 12:26 Zna ktoś jakieś forum gdzie można poczytać opinie na temat typów alarmów montowanych w domach/mieszkaniach. Jestem na etapie wyboru i chciałbym wcześniej czegoś o tym się dowiedzieć. pozdr d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darpo3 Re: alarm w domu 22.09.04, 18:48 jasne..ale ja potrzebuję defensywnych a nie ofensywnych ..:) d. Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: alarm w domu 22.09.04, 19:04 Ale ja mówie poważnie.Oni robią doskonałe systemy,tak dla dużych instytucji,jak i klientów indywidualnych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
darpo3 Re: alarm w domu 22.09.04, 19:58 pyot..jasne..zbuduję naokoło domu 11 metrowy mur ..:) d. ps a tak apropos..to jakieś nazwy firmy może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radsoomik Re: alarm w domu IP: *.zep.com.pl 23.09.04, 07:38 SATEL, SALTEL i jeszcze raz SATEL. Wieszam je służbowo, powiesiłem chyba ze 150szt. i jest to firma godna polecenia. Prywatnie mam Satela CA64. Fura do wszystkiego: ogrzewania bez jakis tam drogich sterowników, oświetlania wnętrza i zew, sterowania pompami w studniach retencyjnych itd. Odpowiedz Link Zgłoś