Dodaj do ulubionych

szamba betonowe

09.03.16, 14:32
Witam, jezeli potrzebujesz solidnego trwalego szamba ktore posluzy ci przez lata to mamy cos dla Ciebie.Szamba betonowe o pojemności od 1-13m3 w przeliczeniu od 1000l do 13000l. Wszystkie posiadają gotowe otwory na rurę ściekową z uszczelką.Objete 5 letnia gwarancja.
Po wiecej informacji zapraszam pod numer tel 690 493 500 lub na nasza strone
szamba.eu
Obserwuj wątek
    • maniek-01 Re: szamba betonowe 06.04.16, 14:23
      A ja szczerze polecam szambo betonowe dwukomorowe od tego producenta lodz.ekologiczne-szamba-betonowe.pl/. Ma wiele filii na terenie całego kraju. Dlatego nie ma problemu z transportem ani montażem z jego strony. Widać ogromne doświadczenie, wiedzę i profesjonalność. Mam zbiornik od roku i jestem bardzo zadowolony. Szambo nie przecieka, ani nie zmienia położenia pod wpływem wód gruntowym a bałem się o to bo mam gliniane podłoże. Masywny porządny zbiornik widać, że posłuży przez wiele lat. Z tego co pamiętam producent ma szamba jednokomorowe i takie jak moje dwukomorowe. Zastanawiam się czy nie kupić od niego jeszcze szamba jednokomorowego i nie zrobić sobie zbiornika na deszczówkę. Pojemności jakimi dysponuje producent wahają się od 4 000 L do nawet 20 000. Jeszcze raz polecam.
      • lucy-dunin Re: szamba betonowe 08.04.16, 13:20
        Ja też polecam tego samego producenta radom.ekologiczne-szamba-betonowe.pl. Ja mieszkam w województwie mazowieckim i brałam zbiornik z jego lokalnej firmy. Jestem bardzo zadowolona. Ja właśnie zamówiłam od razu i szambo na ścieki i zbiornik do drenażu posesji. Miałam tylko raz rozkopane podwórko a obecnie nie ma śladu po tym całym zamieszaniu. Polecam
    • lucy-dunin Re: szamba betonowe 14.02.17, 14:37
      Jest tyle rozwiązań i producentów, że ciężko podjąć decyzję jak doknać wyboru. W sieci można wyszukać sporo publikacji w temacie szamba betonowe, każdy znajdzie to tego szuka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka