ma-j-ka 22.10.04, 10:53 bardzo prosze o podpowiedź na co należy zwrócić uwagę przy kupnie okien i co jest istotne przy ich wyborze chodzi mi o kwestie techniczne.właśnie przymierzam się do ich wymiany (bloki) ale zupełnie nie wiem o co pytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyot Re: okna 22.10.04, 20:40 HI ! Tak naprawdę to przecież nie będziesz ich rozkręcać,rozklejać etc,więc kup po prostu znane markowe bądz popytaj znajomych... Inna sprawa gdy masz jakieś preferencje...:) Dużą rolę naturalnie odgrywa kasa,tu mimo wszystko polecam Thermoplast,jednak,dodam że w tej chwili mają oferty cenowe zbliżone co nieco do portfeli szaraków... ______________ Jedna pani zamówiła okna do domku który min remontuję,miła pani dodam :) Niezłe,i z wyglądu jzk i z założenia,i tylko tyle... Za jedno standartowe zapłaciła ponad tysiąc złotych... Z kolega, wcale nie wysilając się znaleźliśmy w dwóch usterki kture musza naturalnie poprawić... :) wal jak w dym,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maa Re: okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:33 Witam, jezeli oprócz ceny ważna jest dla Ciebie jakość to polecam okna THERMOPLAST, zajrzyj na www.thermoplast.pl,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma-j-ka Re: okna 26.10.04, 10:01 dziekuje wam bardzo za odpowiedź naturalnie cena jest istotna ale przede wszystkim chce kupić okna dobre.A czy mozeci mi powiedzieć czy te okna thermoplastu nie żółkną bo ja mam okno od południa i boję sie żeby mi szybko nie zżółkły.pozdrawiam-cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: okna 26.10.04, 21:08 Hi ! "Tej" firmy nie powinnas sie bać o ile znane jest yo uczucie Tobie... Co do szyb,mają normy K-1 a to coś znaczy... :) Wal jak w dym,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: okna 26.10.04, 21:14 nie żółkną (mam m.in. w kuchni), nie szarzeją (w odróżnieniu od firmy no-name, na którą pokusiłam się w jednym z pokoi) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: okna 26.10.04, 21:16 polecam okno, którego okucie będzie miało regulację uchyłu, żebyś uniknęła tego, co trafiło innego forumowicza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=17063197 Odpowiedz Link Zgłoś