Dodaj do ulubionych

co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!!

IP: 195.136.45.* 03.11.04, 15:11
Do końca października Thermoplast miał promocję na okna. Teraz listopad i
cicho sza. Nikt nic nie, czy zlitowali się nad ludźmi i przedłużyli ją, może
zrobili nową promocję. Może ktoś ma jakieś wieści dla tych, co nie zdążyli.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! 03.11.04, 20:04
      wejdź na ich stronę
      www.thermoplast.pl/_kontakt.htm
      znajdź swoje woj. i zadzwoń - to chyba najprostszy sposób
      • pyot Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! 03.11.04, 22:10

W mordę,:)))))))))))))
        A miałem napisać że najprawdopodobniej w sobotę, zobaczę się ze znajomym właśnie od nich,on jest poinformowany na bieżąco.
        Yyh...
      • Gość: wer Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! IP: 195.136.45.* 05.11.04, 22:42
        Byłem na tej stronie jezscze zanim zostawiłem posta. Dzwoniłem też u siebie,
        dzwoniłem do W-wy, do Gdańska i nic nie wiedzieli.
        Dopiero od wczoraj na stronie thermoplastu jest info, że przedłużyli promocję.
        Hura!
    • Gość: tommy Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 16:25
      PROMOCJA PRZEDŁUŻONA DO 26 LISTOPADA!!!!
    • Gość: gale Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 12:02
      Czy te okna są naprawdę takie dobre jak się o nich mówi?
      • Gość: XSW Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! IP: *.idzik.pl / 62.111.185.* 13.11.04, 22:07
        Do okien tej firmy namówił mnie sąsiad, zapłacił kupę forsy (lata 90) zrobiłem
        to samo, zapłaciłem praktycznie 40% drożej niż innych porównywalnych firm.Nie
        żałuję ani jednej złotówki wydanej na te okna. Użytkuję je 9 lat, do dnia
        dzisiejszego nie widziałem równie znakomitych stylistycznie, trwałych (biel
        jest biała - po 9 latach!)namówiłem kilkoro sąsiadów i kolegów - efekt taki
        sam. To był wyjątkowo trafiony wydatek. Wszystkie mechanizmy "chodzą" dwoma
        palcami, uszczelki bez zarzutu, nadmieniam że 1/3 powierzchni okien jest od
        strony wschodniej reszta od najtrudniejszej dla tworzyw czyli zachodniej.To nie
        jest wpis sponsorowany tylko rzetelna informacja od użytkownika.Okna zamawiałem
        na Bartyckiej.
    • Gość: ja_mario ta promocjA TO LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:23
      okna sa tak naprawde tansze o 5%. zaplacilam za moje ok. 3000. I to wcale nie
      znczy, ze poza promocja zaplacilabym 6000. Bez paniki. pozdrawiam mario
      • Gość: tommy Re: ta promocjA TO LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:17
        Widać dealer u którego kupowałaś okna postąpił wobec Ciebie, delikatnie mówiąć,
        nieuczciwie. Ta promocja to nie lipa, tylko rzeczywiście istnieje.
        • Gość: ja_mario Re: ta promocjA TO LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:27
          dzwonilam do wszyskich na terenie stolicy, wybralam najtanszego, i wlasnie on
          potwierdzil, ze po promocji nie zaplace 6000 w miejsce 3000. TA PROMOCJA TO
          LIPA, kolejna lipa, jesli znasz kogos kto wstawi mi okna thermoplastu za 1500 napisz
          • Gość: ja mogę wstawić Re: ta promocjA TO LIPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:22
            ile ich jest?
    • zoni-system Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! 01.12.04, 09:16
      Nie radzę patrzyć na promocje,najczęściej zawsze jest ta sama cena ,a promocje
      to chwyt reklmowy polegający na różnym sposobie wyliczeń,a cena zawsze jest
      taka sama.W mojej firmie nigdy nie ma promocji,a ceny sa niższe od tych w
      promocji.
      • Gość: repok Re: co z oknami THERMOPLAST !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:28
        czy wstawiasz thermoplast? zoni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka