Dodaj do ulubionych

panele Classen,Tarkett czy Kronopol

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:12
właśnie urządzamy nasze mieszkanie i zastanawiamy się nad zakupem paneli czy
ktoś może posiada w domu w/w panele i mógłby coś powiedzieć na ich temat jak
się sprawują ich trwałośc itd... szczególnie interesują mnie opinie na temat
paneli Tarkett, gdyż akurat ich wzór najbardziej nam się podoba a nie znam
tej firmy w sklepie dowiedziałam się że Kronopol dopiero od tego roku
produkuje panele bezklejowe i mocno eksperymentują z zamkami w związku z tym
w każdej dostawie są inne zamki na klik i trzeba kupować od razu więcej gdyż
później jest problem z dokupieniem nawet jednej paczki
Obserwuj wątek
    • ajaskolski Re: panele Classen,Tarkett czy Kronopol 22.11.04, 10:42
      Robiłem przeglad paneli,
      stwierdziłem ze wazna jest nie firma a konkretny model paneli
      -nie oszukujmy sie, jakosc jest adekwatna do ceny.
      • Gość: ja11 Re: panele Classen,Tarkett czy Kronopol IP: 212.160.211.* 26.11.04, 16:12
        Mnie rownież podobają sie panele Tarkett, upatrzony przeze mnie wzór kosztuje
        ok. 50 PLN/m2, wiec nie są tanie, a jak jest z jakością?
        • Gość: asiulek Re: panele Classen,Tarkett czy Kronopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:44
          my po przeanalizowaniu wzorów też wybraliśmy tarkett'a fakt do najtańszych nie
          należą ponadto bespośredni dystrybutor uświadomił nas że firma ta nie produkuje
          listew do nich ale pomimo to podobały nam się najbardziej, wybraliśmy złotą
          jabłoń z tych wszystkich paneli jakie oglądaliśmy tylko te były proste classen
          i kronopol były jakieś powyginane mogliśmy porównać ponieważ zabraliśmy sobie
          po panelu do domu żeby podjąć jakąś ostateczną decyzję, jedyny minus to to że
          klasa scieralności to 3 a nastawialiśmy się na 4 też jestem ciekawa jak z
          trwałością tych paneli dodam że jest to firma szwedzka która produkuje w
          niemczech
          • kulka85 Re: panele Classen,Tarkett czy Kronopol 27.11.04, 15:53
            witam!
            Mamy w domu panele classen z serii nature - ac4, sprawują się super: w pokoju
            nastolatka majsterkowicza z fotelem na rolkach podłoga po 2 i pół roku jest jak
            nowa. Poprzednio była mozaika bukowa i twardy lakier i nie wytrzymały.
            Katarzyna
            • Gość: fan Re: panele Classen,Tarkett czy Kronopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:34
              austriacki Kaindl, cena ok, listwy są, stała produkcja również,a przede
              wszystkim sprawdzone w kuchni ( u mnie) z rodziną i psem nie bylismy w stanie
              tego zniszcczyć przez 6 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka