allicja7 16.05.05, 22:29 Polećcie kogoś kto solidnie wykończy mi mieszkanie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allicja7 Re: Szukam firmy KRAKÓW 17.05.05, 13:58 Czyżby nie było tutaj nikogo z Krakowa, kto urządzał swoje mieszkanie? Pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renowator Re: Szukam firmy KRAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:16 Witam i ciagle nic co jest do zrobienia i kiedy a moze przesłać zdjecia albo telefony do poprzednich inwestorów Pozdrawiam Sławomir W. Odpowiedz Link Zgłoś
allicja7 Re: Szukam firmy KRAKÓW 18.05.05, 09:40 Do zrobienia jest całe 61metrowe mieszkanie. Parkiet, flizy w łazience i kuchni, sufity podwieszane, malowanie mieszkania, oświetlenie itd. Potrzebuję kogoś na lipiec. Jak możesz to prześlij co masz na poczte gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totislaw Re: Szukam firmy KRAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:51 Witam mam podobny problem , mieszkanie 57 m2 , remont od paźdźiernika. Info na tomchojecki@poczta.fm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrii Re: Szukam firmy KRAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:41 polecam firme, ktora pracuje u mnie, mysle ze w pazdzierniku, bedą wolni, sprawdz strone www.viktoria.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś