Gość: emzetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:56 Polecony rzemieślnik krzyknął mi cenę 40zł za metr położenia terakoty , co sądzicie o tej cenie? Jestem trochę zaskoczona, sądziłam, że robocizna to ok. cena materiału, czyli jakies 25-30zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeremi Re: terakota IP: *.chello.pl 25.06.05, 16:13 Witam,Na tanich FLACHOWCACH można tylko stracić. Ceny w warszawie zaczynają sie od powiedzmy 15zł/m2 netto jeśli masz do zrobienia stację benzynową albo hipermarket. Ale jeśli chcesz bardzo dobrego specjalisty do mieszkania który wykona np.łazienkę na wysokim (katalogowym)poziomie to 40zł jest średnią stawką co znaczy że wykonawca jest przeciętny! Jeśli zaś chcesz wykonać coś ekskluzywnego to w apartamencie gdzie pokój kąpielowy ma w sumie ze ścianami powiedzmy 40m2 cena u artysty może wynieśc nawet 100zł/m2!!!!Takie są realia. Lepiej zapłacić i wymagac perfekcji. chyba że chcesz połozyć te płytki w szopie. to 40zł może byc drogo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetemka Re: terakota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 16:28 Nie jest to szopa, tylko sklep, wytargowałam na 30. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: terakota IP: *.chello.pl 25.06.05, 21:32 hello, jesli to sklep to faktycznie 40pln mogłoby być sporo...30 to jak na warszawę rozsądna cena w granicach 100m2. Proponuje jednak przypilnować ekipę (-; wszystkiego dobrego . Odpowiedz Link Zgłoś