magdalena.1230 13.06.13, 22:24 Witam , dziewczyny i chłopców mam dla Was zagadkę , mianowicie co udało mi sie kupić w centrum handlowym ? na co natrafiłam w centrum ?. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Zagadka ( 13.06.13, 22:29 to ja poprosze o mała podpowiedz - czyli wyciagnij karty na to co to jest bo ja nie moge postaram sie na podst Twoich kart cos wywnioskowac Odpowiedz Link
anna151sx Re: Zagadka ( 13.06.13, 22:41 Na co natrafiła w centrum handlowym Madzia? To jest ta rzecz - Księżyc To jest kształt tej rzeczy - 3 kielichy To są jej gabaryty - 5 kijów To jest jej przydatność ( praktyczne wykorzystanie) - 5 denarów Coś okrągłego, o średnich wymiarach, mało praktyczne - możesz żałować zakupu Może to kapelusz? Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka ( 13.06.13, 23:11 po karatch Ani to na poczatku pomyslałam , ze cos szkalnego ae teraz ksiezyc i 5 monet to mi pasuje do złej pogody cos do osłanianai parasol, okulary przeciwsłoneczne z pogoda zwiazane ? Odpowiedz Link
lukrusia Re: Zagadka ( 13.06.13, 23:49 To jest ta rzecz 8 mieczy Magda natrafiła w sklepie na coś kolorowego bo karta jest kolorowa od niebieskich odcieni do róży . Ciepła barwa kolorytu , lato na obrazku . Do czego służy Kapłan Kapłan jest osobą z autorytetem , dba o dobre imię wśród społeczeństwa . Dba o dobry wygląd, o dobrą opinię czyli dba o duszę i ciało w pozytywnym znaczeniu kapłana . To służy dla relaksu , do pokazania tej rzeczy innym ludziom . A najprościej do zaprezentowania siebie z dobrej strony . Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka ( 13.06.13, 23:57 wiec po krtach lukrusi stawiam na : - okulary (zasłoniete oczy) - pasek (tez jest na obrazku) 8mi to ograniczenia, cos co nas sciska i znowu mi tu pasuja i okulary i pasek lub jakas opaska na włosy, gorset Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Zagadka ( 14.06.13, 00:05 Dziewczynki , dzisiaj odpowiedz . Trafiłam na super obniżkę w centrum handlowym a konkretnie to na obniżkę perfum -60 % i kupiłam sobie perfumę , kolor różowy opakowania , opakowanie okrągłe i jeszcze parę psiknięć i zostanie mi tylko puste opakowanie , ale zadowolenie z okazji jest Odpowiedz Link