Gość: nick IP: *.brpd.gov.pl / 192.168.25.* 02.08.02, 10:36 czy ktos mógłby się podzielić swoją opinią co do pralek Hoover. Jaki to sprzet, czy głośny a może się psuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rak Re: Pralki Hoover IP: *.proxy.aol.com 05.08.02, 22:54 mam pralke hoover typ WA 1400 elektronic od 6 lat , piore 2-3 razy w tygodniu ,jakos sie nie psuje , "chodzi" raczej cicho, tak ze polecam pozdr.rak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Pralki Hoover IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 11:43 ja słyszałam ,ze to "włoszczyzna", mam odkurzacz Hoover, nie jest rewelką, kupiąłm pralkę AEG niemcy, jest świetna cicha 1000 obrotów, pranie odwirowane jak nalezy, prawie suche, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vert Hoover, hmm... IP: *.Informatik.TU-Cottbus.De 15.08.02, 13:31 Mialem raz odkurzacz Hoover. Powiem tylko, ze juz drugi raz odkurzacza Hoover nie kupie... Nie wiem, jak jest z pralkami tej marki, ale casus odkurzacza dal mi do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Pralki Hoover IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 21:12 Jeśli chodzi o Hoovera, mam odkurzacz. Straszna szmira, nie chcieli go naprawić, gdy zepsuł się 2 tyg. po zakupie, a poza tym worki do niego są bardzo drogie. Jeśli chodzi o pralki, polecam Electrolux. Są długowieczne i się nie psują. bartekz1 Odpowiedz Link Zgłoś