rgjan 24.08.05, 11:43 Zamierzam wymienić okna. Mam pytanie do osób, które to mają już za sobą. Czy w trakcie wymiany trzeba przykrywać meble ? Czy bardzo się kurzy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoni-system Re: Okna i kurz 24.08.05, 14:39 Cóż ,jak przy każdym remoncie trochę sie kurzy,ale nie jest to wojna.Zawsze jak wymieniam okna u klienta to sami wszystko zabezpieczami folią a na podłogi kładzione są specjalne plandeki.Po zakończeniu prac po posprzątaniu , zdjęciu folii i plandek wszystko jest ok. zoni-system@gazeta.pl www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 Odpowiedz Link Zgłoś
justt2 Re: Okna i kurz 25.08.05, 11:56 rgjan napisał: > Zamierzam wymienić okna. > Mam pytanie do osób, które to mają już za sobą. > Czy w trakcie wymiany trzeba przykrywać meble ? Czy bardzo się kurzy ? > Cześć, ja jestem świeżo po wymianie okien razem z kuciem parapetów. Powiem Ci tak: w porównaniu do kładzenia ścian ten kurz to pestka. Radziłabym usunąć z ciągów komunikacyjnych rzeczy chwiejne i po prostu przykryć folią duże meble. U mnie panowie nabrudzili w takim stopniu, jak zwykły kurz zbierany przez dwa tygodnie. A spodziewałam się gruzowiska :). Ale miałam dobrą ekipę, zresztą polecam www.warszawskieokna.com.pl justt Odpowiedz Link Zgłoś