Dodaj do ulubionych

meble kuchenne IKEA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:21
czy ktoś się zdecydował, montował i może podzielić się wrażeniami? jak
użytkowanie, wykonanie, pomoc ze strony sklepu. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: meble Re: meble kuchenne IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:00
      Nie polecam. Drogi szajs. Mam je 7 lat i zamierzam je reklamować.
      • Gość: m Re: meble kuchenne IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:30
        niby 10 lat gwarancji...a co się dzieje konkretnie?
    • Gość: Kasia Re: meble kuchenne IKEA IP: *.aster.pl 03.10.05, 09:41
      a ja mam w kolejnym mieszkaniu i jestem bardzo zadowolowna, najważniejsza jest
      ekipa montująca, trzeba ich pilnować, a pomoc sklepu mizerna to fakt
      • Gość: m Re: meble kuchenne IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:11
        cieszę się że słyszę pozytywną opinię. byłam zainteresowana meblami
        blackredwhite-ale zażyczyli sobie jakieś 14 tyś. do mojej kuchni. ze wstępnego
        projektu IKEA wychodzi niecałe powyżej 6 tys. (oczywiście wszystko bez zabudowy
        agd). dlatego szukam dziury w całym...
        • Gość: agaelgam Re: meble kuchenne IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:33
          też na początku chcieliśmy z Ikei ale rozmyśliliśmy się, gdy okazało się, że są
          mało elastyczni. Trzeba kupić konkretny model i kolor, a nam podobał się
          kształt frontów a klor nie. Poza tym okazało się, że mają trochę inny sprzęt i
          ich zmywarka ma 50 cm szer i takie są szafki. My chcieliśmy 45cm zmywarkę.
          Największym minusem wg nas bylo jednak to, że trzeba było samemu zrobić obmiar
          kuchni. Nikt od nich tego nie robi. Gdyby okazało się, że gdzieś się
          pomyliliśmy to nasza strata. Ich to nie obchodziło. Projekt naszej kuchni
          został wyceniony w salonie meblowym na ok 12500zł, w Ikei na ok 7000zł bez
          blatu a w końcu znalazłam stolarza, który zrobił mi szafki, blat, oświetlenie
          pod szafkami, dodatkowo półkę podwieszaną, półeczkę na ścianę i wąski regalik
          za 6600zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka