Dodaj do ulubionych

drzwi wewnętrzne

06.12.05, 12:30
Co możecie polecić z drzwi malowanych na biało dobrej jakości, łatwe do mycia
Myślę o interdoor - trochę drogie, może sokółka, wołomin
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: drzwi wewnętrzne 06.12.05, 14:03
      Może Pol-Skon.
      • tynkiozdobne.pl Re: drzwi wewnętrzne 06.12.05, 23:45
        Jarecki, zadzwoń na 601270493, albo odbierz pocztę z "gazety", mam w Wawie
        małe zlecenie dla Ciebie, Pozdrawiam, Piotr.
        • andre123456 Re: drzwi wewnętrzne 04.06.13, 12:03
          polecam drzwi wewnetrzne Firmy KiK drzwi-kik.pl/ ostatnio zaciekawił mnie model VERSUS czyli bardzo eleganckie drzwi z drewnianą, ręcznie rzeźbioną wstawką. Wyglądają bardzo efektownie
          • Gość: Gienek Re: drzwi wewnętrzne IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.14, 16:04
            Drzwi słupsk , polecam firmę vox największy wybór, fachowy montaż, dobre ceny.
    • Gość: Tamara Re: drzwi wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 13:57
      Fajne białe drzwi wewnętrzne dobrej jakości i w fajnej cenie ma marka Swedoor - można sobie zerknąć jak wyglądają tutaj
    • Gość: Konarek27 Re: drzwi wewnętrzne IP: *.beskidmedia.pl 08.05.14, 10:54
      Polecam drzwi ze Stolbud Włoszczowa - model Castel
      wejdź na stronę www.superdrzwi.pl
      lub umów się na bezpłatna wizytę z przedstawicielem pod nr tel.883367476
      • Gość: Naciągnięty [...] IP: *.khw.pl 28.05.14, 10:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Vaco Re: drzwi wewnętrzne IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 15:37
          Ja fajne drzwi wewnętrzne znalazłem na stronie Drzwi Studio, potem obejrzałem je w realnym świecie, zamówiłem i mam - DRE. Mnie tam pasują.
        • joasi-a1974 Re: drzwi wewnętrzne 11.02.15, 13:02
          Przy bezpłatnym pomiarze wszystko cacy, cuda-wianki, gratisy i co tylko. Potem zaczynają się schody. Drzwi co prawda dokładnie wymierzone, ale monterzy przyjechali z kratkami wentylacyjnymi do drzwi łazienki i WC osobno, twierdząc, że we własnym zakresie mamy sobie dziury na nie w drzwiach wykroić. Przy spisywaniu umowy nie było o tym mowy. Monterzy przyjechali bez klamek i nikt o tym wcześniej nie raczył poinformować. Jedna z Pań w biurze zapewniała, że klamki już są i że następnego dnia ktoś podjedzie zamontować. Oczywiście zapłacić musieliśmy całość. Następnego dnia była sobota, więc nikt się nie zjawił a kontakt biurem niemożliwy. Po weekendzie rzeczona Pani nie chciała już rozmawiać przez telefon, natomiast inna Pani poinformowała nas że klamek jeszcze nie ma od producenta. I tak trwała tygodniowa batalia żeby ktoś przywiózł klamki. Zrobili to po tygodniu, podczas naszej z mężem nieobecności, klamki zostawili teściowej i tyle ich widziano. Były jeszcze z dwa telefony od montera ale do dziś (mija około miesiąca) nikt się nie pojawia. Napisaliśmy reklamację na wartość montażu, dalej cisza. Omijajcie ich szerokim łukiem, to krętacze i oszuści, a przed nami jeszcze batalia z nimi.
          • k-luczyk Re: drzwi wewnętrzne 16.02.15, 20:52
            Takie właśnie postępowanie świadczy o firmie. Po pierwsze i przede wszystkim tej w której drzwi były zamawiane ale bardzo istotną sprawą jest serwis mobilny producenta który przyjedzie i naprawi usterkę na miejscu (mam na myśli nie zamontowaną kratkę), a nie czeka, aż klient odda np.skrzydło do oględzin i poprawek.
            Warto pytać przy zakupie jak są załatwiane ewentualne reklamacje. Można zaoszczędzić sporo czasu co w dzisiejszych czasach jest niezwykle istotne. Swoją drogą producent ma 14 dni na odpowiedź w sprawie reklamacji.
            Jeszcze jedno, kupując cały komplet u jednego dostawcy czy producenta, wtedy jest znacznie większa szansa, że dotrze wszystko na czas i nie będzie takich sytuacji, że drzwi stoją w magazynie i czekają aż dojedzie do niech klamka, żeby rozpocząć montaż. Coraz więcej producentów decyduje się na katalog w którym są podane ceny za kompletne drzwi a nie poszczególne elementy na kilkudziesięciu stronach np. firmy WIKĘD czy MAR-TOM.
            • 1leszczynka Re: drzwi wewnętrzne 18.02.15, 21:31
              swieta prawda: z kupowaniem calego kompletu u jednego producenta! ta zasada sprawdza sie nie tylko w przypadku drzwi, chociaz tu jest szczegolnie upierdliwe, jesli czekamy, jak pisze k-luczyk na klamke, ale tez w przypadku np. bram garazowych. wezmy takiego Hormanna: kupujesz brame garazowa, bierzesz od jednego producenta wszystko: naped, oprzyrządowanie, dodatkowe wyposazemnie. w razie czego nikt cie nigdzie nie odesle.
    • Gość: Budowniczka Re: drzwi wewnętrzne IP: *.via.zamek.net.pl 28.05.14, 19:42
      Polecam firmę Drzwi Art. Nie wiem tylko czy mają białe malowane - musiałbyś zapytać.
      My zamawialiśmy tam drzwi drewniane, na pewno będą służyć lata, bardzo porządnie wykonane.
    • kismadar Re: drzwi wewnętrzne 06.06.14, 17:57
      Polecam Ci portal budowlany i na nim artykuł : drzwi wewnętrzne
      • 1leszczynka Re: drzwi wewnętrzne 12.06.14, 14:09
        Jak dobrej jakości i łatwe do utrzymania, do umycia - czyli farba wysokiej jakości to szukaj np u Hormanna. Najprostsza droga: wejdz na strone producenta, my tak z mężem robiliśmy szukając rożnych rozwiązań i oglądaliśmy prospekty. W zasadzie juz po tym mieliśmy swoje typy.
        Drzwi to nie skarpetki, kupuje sie je na długo, poza tym nikt nie chce mieć problemów z montażem. Dlatego warto rozwazyć naprawdę solidna firmę: patrz Hormann :)
    • herbikm Re: drzwi wewnętrzne 17.06.14, 15:19
      Ja polecam zajrzeć na stronę: budom marketu. Tam zawsze jest sporo różnych drzwi do wyboru, a dodatkowo mają całkiem przystępne ceny.
    • k-luczyk Re: drzwi wewnętrzne 25.02.15, 22:52
      Na początek pytajcie z jakimi drzwiami jest najmniej problemu, jakie mają procedury reklamacyjne, czy robią z tym problemy. Jedni producenci mają swój serwis który w trudnych sprawach jedzie do klienta, inni sprawiają problemy nawet gdy trzeba dosłać najprostszy element ( nie ma co się oszukiwać ludzie się mylą i potrafią np. czegoś nie załadować bądź załadować coś nie zgodnego z zamówieniem).
      Miejmy nadzieje, że nie będzie trzeba korzystać z serwisu i gwarancji ale warto wiedzieć co może nas czekać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka