Gość: skalmen IP: *.dolsat.pl 03.03.06, 18:35 Może macie jakieś namiary na producentów . Najlepiej woj. ŁÓDZKIE.pozdr.piotrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: szambo betonowe 03.03.06, 18:38 Po trasie do Łodzi widziałem conajmniej 3 reklamy producentów zbiorników. Przed Strykowem na pewno jedna stoi, przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:07 Najlepsze szambo w Polsce jest w Warszawie na ul. Wiejska 2. Prawdziwe szmbo naprwadę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: szambo betonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:44 Tam pasujesz Romeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 04.03.06, 20:19 Propozycja kusząca pesja 12 tyś ma miesiąc + 4 ludzi do obsługi za darmo 1600 osób to stała obsługi w Sejmu + 1 asystent dla każdego o nicku poseł do biura , za pieniadze podatnika , nie wiem , czy to się opłaci z ten fetor z szmba pod nazwą S..em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: szambo betonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:23 Proponuje troche poszukać w sieci jest tam kilka firm wystarczy znależć taką która jest jak naj bliżej twojego miejsca zamieszkania (niższe koszty transportu) ale czasem wybrać dalszą może być taniej i lepiel PS: co do wiejskiej to faktycznie to duże szambo ale chiba nie sprzedadzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:27 Gość portalu: andrzej napisał(a): co do wiejskiej to faktycznie to duże szambo ale chiba nie sprzedadzą Tylko 359 milionów , to była cena z końca 2005 roku . Około 800 tyś zł. na jednego osobnika i nicku ,,poseł,, Tyle nas kosztuje to g....ane Towarzystwo Adoracjo Wzajemnej Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: szambo betonowe 04.03.06, 10:16 Nowe wcielenie Romka, kim. To się rozrasta i nikt tego nie kontroluje. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: szambo betonowe 04.03.06, 17:25 Wybuduj sobie z bloczków betonowych i będziesz miała najlepsze. I do tego dokłądnie takiej wielkości, jakiej chcesz, a nie takiej, jaka jest w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 19:16 Ale dajesz rady.Szambo musi być szczelne i z atestem więc nie pisz bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 04.03.06, 20:21 Dziękuje wszystkim za wypowiedzi jednak ze względu na podmokły teren wolałbym szczelne szambo.pozdr .piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 20:40 Mam nadzieję ,że znalazłeś producenta.Nie piszesz konkretnie lecz jeżeli chodzi o łódzkie to w Aleksandrowie Łódzkim masz 2. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: szambo betonowe 04.03.06, 20:56 Gość portalu: kid napisał(a): > Ale dajesz rady.Szambo musi być szczelne i z atestem więc nie pisz bzdur Kid nieraz piszesz takie bzdety, że szkoda gadać. Powtarzam - szambo z bloczków betonowych i wyjaśnienie dla kida - uszczelniasz je np dysperbitem. I nie musi mieć atestu. Moje wybudowane z bloczków nie ma i nikogo w nadzorze budowlanym to nie obchodziło, choć nieopatrznie się o to spytałem. Atest powinny mieć tylko i wyłacznie te gotowe szamba, sprzedawane "w całości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 21:17 No to z takimi radami lepiej nie wychodź na tym forum i nie chwal się ,że masz takie szambo.I lepiej zorientuj się jakie grożą kary za odprowadzanie ścieków do gruntu.I nie pisz,że ktoś opowiada bzury jeżeli jesteś w tym mistrzem.Z poważaniem dla dobrze zorientowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 05.03.06, 19:19 masz może jakieś namiary w tym Aleksandrowie byłbym wdzięczny ja mieszkam w Bełchatowie.pozdr. piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 06.03.06, 19:31 Aleksandrów nieaktualny.Jest firma w Pabianicach Stud-BET na ul Partyzanckiej,ale jutro tj 07 03 będę miał namiary do firmy w Radomsku.Wieczorem posam adres.Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 06.03.06, 20:54 czekam i dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 07.03.06, 20:14 Mam nzmiary do tego gościa ale okazało się ,że on sprowadza i sprzedaje a nie produkuje.Dzwoniłem do niego i będzie miał w połowie kwietnia.Jeżeli chcesz to zadzwoń i spytaj o konkrety.044 683 29 41 lub kom. 502 314 006.Znajomi instalatorzy z Łodzi zamawiają szamba w Radomiu bo jest podobno tani i przywozi Średnia cena za m3 to 350,- ale zostawiłem telefon u klienta i będę miał jutro.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 08.03.06, 17:48 no ja miałem namiar na szambo ze slaska ale mnie interesuje takie ok. 10 m 3 a oni za m 3 chcą 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 08.03.06, 20:24 Czy napewno to było betonowe.W Jedlińsku k/Radomia za 10m3 chcą2000,- i mają HDS więc przywożą.Jeśli jesteś zainterespwany to masz namiary 048 3215350 lub 0608182855. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek096 Re: szambo betonowe 03.03.16, 23:21 Hej, mieszkam w Skarzysko-Kamiennej. Kojarzy ktoś może porządną firmę produkującą szamba betonowe w tych okolicach?? Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? Jakie mogą być koszty? Planuję załozyć szambo o takich wymiarach 6m3 250 x 200 x 150 h... Odpowiedz Link Zgłoś
wujek096 Re: szambo betonowe 04.03.16, 10:20 no to w Radomiu chyba najbliżej, jeśli szukasz jakiejś bardziej znanej firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
kessel2 Re: szambo betonowe 07.03.16, 21:25 Nie pamiętam jak się nazywa firma, ale jest w Łodzi na ulicy Henrykowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka28 Re: szambo betonowe 07.04.16, 14:17 Ja polecam lodz.ekologiczne-szamba-betonowe.pl/ . jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Maja bardzo szeroką ofertę różne objętości i naprawdę chętnie doradzają i można zapytać o wszystko. Dodatkowo oferują transport i montaż. Bardzo przystępne ceny za wysokiej jakości zbiornik, który mam pewność posłuży mi przez długie lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś