Dodaj do ulubionych

szambo betonowe

IP: *.dolsat.pl 03.03.06, 18:35
Może macie jakieś namiary na producentów . Najlepiej woj. ŁÓDZKIE.pozdr.piotrek
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: szambo betonowe 03.03.06, 18:38
      Po trasie do Łodzi widziałem conajmniej 3 reklamy producentów zbiorników. Przed
      Strykowem na pewno jedna stoi, przynajmniej.
      • Gość: kim Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:07
        Najlepsze szambo w Polsce jest w Warszawie na ul. Wiejska 2.
        Prawdziwe szmbo naprwadę .
        • Gość: mif Re: szambo betonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:44
          Tam pasujesz Romeczku.
          • Gość: wawa Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 04.03.06, 20:19
            Propozycja kusząca pesja 12 tyś ma miesiąc + 4 ludzi do obsługi za darmo
            1600 osób to stała obsługi w Sejmu + 1 asystent dla każdego o nicku poseł do
            biura , za pieniadze podatnika , nie wiem , czy to się opłaci z ten fetor
            z szmba pod nazwą S..em
    • Gość: andrzej Re: szambo betonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:23
      Proponuje troche poszukać w sieci jest tam kilka firm wystarczy znależć taką
      która jest jak naj bliżej twojego miejsca zamieszkania (niższe koszty
      transportu) ale czasem wybrać dalszą może być taniej i lepiel
      PS: co do wiejskiej to faktycznie to duże szambo ale chiba nie sprzedadzą ;)
      • Gość: kim Re: szambo betonowe IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:27
        Gość portalu: andrzej napisał(a):
        co do wiejskiej to faktycznie to duże szambo ale chiba nie sprzedadzą

Tylko 359 milionów , to była cena z końca 2005 roku .
        Około 800 tyś zł. na jednego osobnika i nicku ,,poseł,,
        Tyle nas kosztuje to g....ane Towarzystwo Adoracjo Wzajemnej
        • jarecki_2 Re: szambo betonowe 04.03.06, 10:16
          Nowe wcielenie Romka, kim. To się rozrasta i nikt tego nie kontroluje.
    • rispetto Re: szambo betonowe 04.03.06, 17:25
      Wybuduj sobie z bloczków betonowych i będziesz miała najlepsze. I do tego
      dokłądnie takiej wielkości, jakiej chcesz, a nie takiej, jaka jest w ofercie.
      • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 19:16
        Ale dajesz rady.Szambo musi być szczelne i z atestem więc nie pisz bzdur
        • Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 04.03.06, 20:21
          Dziękuje wszystkim za wypowiedzi jednak ze względu na podmokły teren wolałbym szczelne szambo.pozdr .piotrek
          • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 20:40
            Mam nadzieję ,że znalazłeś producenta.Nie piszesz konkretnie lecz jeżeli chodzi
            o łódzkie to w Aleksandrowie Łódzkim masz 2.
        • rispetto Re: szambo betonowe 04.03.06, 20:56
          Gość portalu: kid napisał(a):

> Ale dajesz rady.Szambo musi być szczelne i z atestem więc nie pisz bzdur
          Kid nieraz piszesz takie bzdety, że szkoda gadać.
          Powtarzam - szambo z bloczków betonowych i wyjaśnienie dla kida - uszczelniasz
          je np dysperbitem. I nie musi mieć atestu. Moje wybudowane z bloczków nie ma i
          nikogo w nadzorze budowlanym to nie obchodziło, choć nieopatrznie się o to
          spytałem. Atest powinny mieć tylko i wyłacznie te gotowe szamba, sprzedawane "w
          całości".
          • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 04.03.06, 21:17
            No to z takimi radami lepiej nie wychodź na tym forum i nie chwal się ,że masz
            takie szambo.I lepiej zorientuj się jakie grożą kary za odprowadzanie ścieków
            do gruntu.I nie pisz,że ktoś opowiada bzury jeżeli jesteś w tym mistrzem.Z
            poważaniem dla dobrze zorientowanego.
            • Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 05.03.06, 19:19
              masz może jakieś namiary w tym Aleksandrowie byłbym wdzięczny ja mieszkam w Bełchatowie.pozdr. piotrek
              • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 06.03.06, 19:31
                Aleksandrów nieaktualny.Jest firma w Pabianicach Stud-BET na ul
                Partyzanckiej,ale jutro tj 07 03 będę miał namiary do firmy w
                Radomsku.Wieczorem posam adres.Pozdrawiam Krzysiek
                • Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 06.03.06, 20:54
                  czekam i dzięki.
                  • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 07.03.06, 20:14
                    Mam nzmiary do tego gościa ale okazało się ,że on sprowadza i sprzedaje a nie
                    produkuje.Dzwoniłem do niego i będzie miał w połowie kwietnia.Jeżeli chcesz to
                    zadzwoń i spytaj o konkrety.044 683 29 41 lub kom. 502 314 006.Znajomi
                    instalatorzy z Łodzi zamawiają szamba w Radomiu bo jest podobno tani i przywozi
                    Średnia cena za m3 to 350,- ale zostawiłem telefon u klienta i będę miał
                    jutro.Pozdrawiam
                    • Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 08.03.06, 17:48
                      no ja miałem namiar na szambo ze slaska ale mnie interesuje takie ok. 10 m 3 a oni za m 3 chcą 1000 zł
                      • Gość: kid Re: szambo betonowe IP: *.131.rev.vline.pl 08.03.06, 20:24
                        Czy napewno to było betonowe.W Jedlińsku k/Radomia za 10m3 chcą2000,- i mają HDS
                        więc przywożą.Jeśli jesteś zainterespwany to masz namiary 048 3215350 lub
                        0608182855.
                        • Gość: skalmen Re: szambo betonowe IP: *.dolsat.pl 09.03.06, 08:11
                          dziękuje.
    • wujek096 Re: szambo betonowe 03.03.16, 23:21
      Hej, mieszkam w Skarzysko-Kamiennej. Kojarzy ktoś może porządną firmę produkującą szamba betonowe w tych okolicach?? Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? Jakie mogą być koszty? Planuję załozyć szambo o takich wymiarach 6m3 250 x 200 x 150 h...
      • wujek096 Re: szambo betonowe 04.03.16, 10:20
        no to w Radomiu chyba najbliżej, jeśli szukasz jakiejś bardziej znanej firmy??
    • kessel2 Re: szambo betonowe 07.03.16, 21:25
      Nie pamiętam jak się nazywa firma, ale jest w Łodzi na ulicy Henrykowskiej.
    • jutrzenka28 Re: szambo betonowe 07.04.16, 14:17
      Ja polecam lodz.ekologiczne-szamba-betonowe.pl/ . jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Maja bardzo szeroką ofertę różne objętości i naprawdę chętnie doradzają i można zapytać o wszystko. Dodatkowo oferują transport i montaż. Bardzo przystępne ceny za wysokiej jakości zbiornik, który mam pewność posłuży mi przez długie lata.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka