Dodaj do ulubionych

narzędzia Einhell

09.03.06, 21:18
Witam, czy są na forum osoby mające pozytywną bądź negatywną opinię o
elektronarzędziach tej marki ? Mają dość korzystne ceny a nie jest to tandetna
chińszczyzna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bezrobotny Re: narzędzia Einhell IP: *.chello.pl 09.03.06, 21:42
      Witam.
      Pracowałem młoto-wiertarka tej firmy o mocy 1200W. Szczeże mówiąc nie mogłem
      narzekac. Używalismy jej praktycznie non stop gdyz remontowalismy hale. Uważam
      że przy dobrym wiertle pracowałaby jeszcze lepiej. Jedyna usterka jak nam sie
      przydazyła to to że kabel sie nam przetarł, ale to trwalo może 15min i dalej do
      roboty
      • Gość: Marusz Re: narzędzia Einhell IP: w3cache.* / *.2-0.pl 09.03.06, 22:09
        Witam,

to bardzo dobre elektronarzędzia, sprzedaję je od dłuższego czasu i nie mam z
        nimi problemów. A co do opinii samych użytkowaniu to przyznają,że za tę cenę to
        nie można im nic zarzucać, działają bezawaryjnie.
        Gdybyś potrzebował kupić taniej to daj znać na adres marusz@interia.pl
    • Gość: sid Re: narzędzia Einhell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 07:55
      wiertarka, wkrętarka, pilarka - wszystko einhell, działąją bez zarzutu, jedynie
      doadtkowy akumulator do wkrętarki kosztuje 70% nowej wkrętarki, trochę drogo.
      • Gość: Fan Re: narzędzia Einhell IP: *.koba.pl / *.koba.pl 10.03.06, 09:12
        Seria Bavaria - serwis nie ma części(wyłącznik). Nowszy 1000W młot(dwa tygodnie pracy), nie można wyjąć koronki wiertniczej. Koszt koronki 150 zł, wysyłka do serwisu. Serwis zwraca nowy młot, ale bez koronki. Dzwonię do serwisu, mówią, że uległa zniszczeniu, u nich, podczas wyciągania i że to nie ich wina. Proszę o potwierdzenie tego na piśmie. Pan oddzwania i mówi już coś innego, że wysłali w komplecie do makro(tam kupowałem). Do dzisiaj nie wiadomo co się stało z koronką. Pomijam już to, że pomimo zgłoszenia problemu i obietnic skontaktowania się ze mną, nie zadzwonił nikt(sprawa ciągnie się od grudnia). Osobiście uważam, że ceny Einchell ma niezłe, ale są tańsze narzędzia, prawdopodobnie produkowane w tych samych fanrykach w Chinach. Jeśli możemy sobie pozwolić na przestój serwisowy to warto kupić, właśnie te. I tak wymienią na nowe. Aha, mam pilarkę Einchella. Nie pracuje dużo, więc i się nie psuje, a może jest tak dobra? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka