Gość: wiiizg IP: *.media4.pl 16.11.06, 11:48 wie coś, ale nie powie, a ta wiedza jest PORAŻAJĄCA i dotyczy PEWNEJ osoby z KRĘGU UKŁADU prawników :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 16.11.06, 13:05 Ale bardzo ją to gryzie, a Kaczyński ma pokerową twarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 16.11.06, 13:30 i tak powinna dostać w dziub od madzi jak tajemnica wyjdzie na jaw. poza tym podoba mi się jak krzyczy na madzię ,gdy ta stara się sobie life ułożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 17.11.06, 00:47 No Mariolka jest głupia na maxa... :/ Jak już nie chce dokładnie powiedzieć o co biega. To przynajmniej by jej powiedziała. Słuchaj Magda ja wiem czemu Piotr Cie tak zostawił bez słowa. Ale niestety nie mogę Ci tego teraz powiedzieć, zaufaj mi jedynie że nie pojechał do Doroty i nadal Cie bardzo kocha. Nie są to tylko moje przypuszczenia ja to po prostu wiem, bo wiem gdzie on w tej chwili jest i dlaczego nie moze sie skontaktować. Jezeli chcesz sobie ułożyć życie z kimś innym to zrób to ale poczekaj na Piotra ( tutaj pada data) jeżeli do tego czasu sie nie odezwie to rób co chcesz... I tyle miała by sumienie czyste wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:24 hahahaha jasne, bo juz by jej po takim czymś Magda dała spokój hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 17.11.06, 15:50 > Słuchaj Magda ja wiem czemu Piotr Cie tak zostawił bez słowa. Ale niestety nie > mogę Ci tego teraz powiedzieć, zaufaj mi jedynie że nie pojechał do Doroty i na > dal Cie bardzo kocha. Nie są to tylko moje przypuszczenia ja to po prostu wiem, > bo wiem gdzie on w tej chwili jest i dlaczego nie moze sie skontaktować. > Jezeli chcesz sobie ułożyć życie z kimś innym to zrób to ale poczekaj na Piotra > ( tutaj pada data) jeżeli do tego czasu sie nie odezwie to rób co chcesz... Po takim tekście, system tortur wymyślony w Korei byłby niczym wobec tego czego poddałyby Mariolkę Ruda i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 17.11.06, 21:10 fakt ale miała by czyste sumienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Mariola z "Magdy M." jest jak Kaczyński 18.11.06, 02:02 Gdyby nie doskonała Kasia Bujakiewicz, to postać Mariolki byłaby chyba najbardziej oderwaną od ziemi, najsztuczniejszą i najmocniej antypatyczną bohaterką serialu na świecie. A tak - kiedy patrzę na dziecięcą buzię Kasi, kiedy widzę jak się strasznie miota i gryzie, i męczy, i dręczy z tą wiedzą, którą niechcący posiadła - wierzę jej i potrafię zrozumieć, że można chcieć pozostać lojalną przyjaciółką w stosunku do kogoś, kto - będąc wspaniałym przyjacielem - zaufał. Odpowiedz Link Zgłoś