Gość: kiki Inny niż w planach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:34 no! ja bym nie narzekała na ten dom... dla mnie to marzenie! Babka chce mieszkac w dworku... hrabianka!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Inny niż w planach 18.05.06, 17:14 ceny mieszkań w wawie są koszmarne nie rozumiem ludzi którzy wolą mieć 35 m2 w bloku niż poza warszawą własny dom z własnym trawnikiem własny dom wymaga ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: Inny niż w planach 18.05.06, 17:15 To jedź na Dolny Śląsk. Szukaj ofert w małych miasteczkach. Działka budowlana, niezabudowana kosztuje łącznie (cena zakupu, podatki, notariusz) ok. 1000 zł/ar. Wiem co mówię. Sam tam kupiłem ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Inny niż w planach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:08 wiejski barak, ot i tyle to nedza , chyba pisane dla propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Inny niż w planach IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.05.06, 19:50 Grunt ....to grunt chciałoby sę powiedzieć, ale grunt - to się nie przerażać i konsekwentnie realizować swoje marzenia. Jestem na etapie kupna działki i mam nadzieję, że moje życiowe marzenie również się spełni. Gratuluję Pani Doktor, inżynierka z południowej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś