Gość: Shannon IP: 86.42.30.* 08.07.06, 20:49 wszystkim budowlancom zycze takich inwestorow jakich spotykam w Irlandii. Nie marudza,nie kwecza,nie ucinaja pieniedzy. zyc nie umierac i nie wracac do kaczogrodu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyot Re: Irlandzkie budowanie 08.07.06, 23:00 hej -- Pozostaje mi ubolewać nad pogardliwym wyrażaniem opinii rodaków o swoim kraju. Cokolwiek by się stało... Pozdrawiam Shannon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Irlandzkie budowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 07:36 ktos kiedys powiedział ze ,,chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy" widac to nie tylko w tej wypowiedzi ,ale i np w polityce,zyciu codziennym co ci maja urwać jak popylasz za pół ceny ( irlandzkiej) i wpierniczasz zupy w proszku z czemadana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sannon Re: Irlandzkie budowanie IP: 86.42.56.* 11.07.06, 20:34 A co to jest czemadan? Zupek w proszku nie jadam,za pl ceny nie robie,zreszta i w Polsce tez nie robilem:) mam dosc po prostu naszych krajowych inwestorow. gdybys chopie pracowal w branzy 20 lat to tez bys mial dosc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor i uwaga do pyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 08:06 onieważ jestem zawodowym trolem ( o zym nie musże przypominać nikomu) wiec musze ,al to musze sie odnieśc do linku remontownia czy aby to nie spam ( jasne ze spam i wcale mi to nie przeskadza ) odnosnie samej strony ( czy moge sie wypowiedzieć ? (jasne ze moge bo jest upubliczniona i kazdy ma prawo ja obejzec i miec własne zdanie więc: ( nie jest ot wcale złosliwość) ale popraw ortografie bedzie poważniej wygladać na forum to co innego ,sam nie zwaracm uwagi na znaki polskie ,i nterpunkcje orto - takie sa trole z definicji) na stronie to co innego poważniej wyglada bez błędów odnosnie pomysłu (chociaz nie nowy ) gratulacje ! sam robie takie strony dla swoich realizacji wiec nie bedze osamotniony co mnie jeszcze raziło : jestem inzynierem wiec okreslenie ze :,,szlifowanie szlifierka kątowa z nałozonym kamieniem...." to dla mnie raczej truizm bez kamienia nielzia ogólnie brawo takie prezentacje własnych działan maja jak najberdziej sens widac co firam robi naprawdę bez picowania gifów i flaschy bez zdjęc nieswoich realizacji interesuje mnie tylko z racji skrzywienia zawodowego dział design który jest nieaktywny na banerze na górze czy bedzi ekiedys aktywny i co tam bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: i uwaga do pyota 11.07.06, 21:46 Hej :) -- >> ponieważ jestem zawodowym trolem ( o zym nie musże przypominać nikomu) wiec musze ,al to musze sie odnieśc do linku remontownia << - Nie jestem w ogóle zainteresowany takim rozważaniem,nie ma to znaczenia...,żadnego. __________ >> czy aby to nie spam ( jasne ze spam i wcale mi to nie przeskadza ) << - tu należałoby zdefiniować samo znaczenie spam,w tych okolicznosciach przyrody...,nie mam z tego nic poza satysfakcją :),zwykłe przekazywanie doswiadczeń z kilkunastoletniej pracy.Dostaję trochę maili i pisanie (odpowiadanie na nie ) sprawia mi niemałą satysfakcję. _________ >> ale popraw ortografie << -masz zupełną rację,piszę tam późno,w pośpiechu...,ech nie ma usprawiedliwienia... ________ >> jestem inzynierem wiec okreslenie ze :,,szlifowanie szlifierka kątowa z nałozonym kamieniem...." to dla mnie raczej truizm << -a ja prostym niewykształconym człowiekiem,i takim językiem sie posługuję,językiem potocznie nazywanym 'obiegowy' wśród nie tylko fachowców,ludzie,klienci łatwiej 'łapią' bo większośc technicznych określeń nie zna :) ________ >> interesuje mnie tylko z racji skrzywienia zawodowego dział design który jest nieaktywny na banerze na górze << -bo takowego nie ma( na razie).Baner robiłem w Gimpie,a cały kod piszę w notatniku,wszystko co tu widzisz to zabawa samym html/css a przy okazji nieco pomocy/zdjęć dla zainteresowanych,są tacy,Wierz mi.Brakuje mi czasu(praca po 12h)na naprawdę dopracowanie... ______________________________________ ______________________________________ Shanon,moja kariera zawodowa trwa nieprzerwanie od 87'r... Na tym forum od bodaj kilku lat,możesz sprawdzić kompetencję wpisując w wyszukiwarkę -->pyot. Ps.Przenigdy nie pisałem tu nie na temat tego forum...:) Pozdrawiam. Pyot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shannon Re: Irlandzkie budowanie IP: 86.42.56.* 11.07.06, 20:36 pyot,pracowales,pracujesz w branzy? jesli nie to nie wypowiadaj sie:P Odpowiedz Link Zgłoś