anika99 02.10.06, 11:23 jaka jest orientacyjna cena liczników wraz z założeniem ? 4 liczniki (2 zimna, 2 ciepła) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: liczniki na wodę IP: *.57.jawnet.pl 02.10.06, 20:46 prosze dzwonic do wodociagow wodomierze musza byc oplombowane a tylko oni moga to zrobic jezeli mieszkasz w domku i chcesz rozdzielic wode na druga rodzine wystarczy zalozyc wlasnym sumptem subliczniki i rozliczac sie ze zuzycia wody wg wskazan jeszcze dodam ze wodociagi pobieraja oplate stala licznika zalezy ona od srednicy rury przylaczeniowej pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: liczniki na wodę IP: *.katowice.agora.pl 17.10.06, 16:37 Gość portalu: cromwell napisał(a): > jeszcze dodam ze wodociagi pobieraja oplate stala licznika > zalezy ona od srednicy rury przylaczeniowej a to chyba zależy od wodociągów, bo ja takiej opłaty nie mam ;) jeśli chcesz dodatkowe liczniki - zadzwoń do wodociągów, bo mają przerózne opłaty: za wydanie warunków zabudowy, za oplombowanie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: liczniki na wodę IP: *.57.jawnet.pl 17.10.06, 19:29 masz racje "moje" wodociagi to chyba poletko doswiadczalne:) ich ostani numer to obowiazek wystawienia wodomierzy w nowych instalacjach przed budynek celem latwego dostepu inkasenta w przypadku braku zaludnienia budynku:))) ciekawe jak inkasenci beda odczytywali wodomierze w zimie:) a co bedzie z okresowa wymiana wodomierzy widocznie maja dostep do nowoczesnych technologii za F-16:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: liczniki na wodę IP: *.aster.pl 17.10.06, 13:05 mogę założyc liczniki ale plomby zakłada administracja Koszt to między 400 a 500,-zł z licznikami moj email to nowotka1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pyot Re: liczniki na wodę 17.10.06, 22:38 :) ++/- 65zł za robociznę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś